LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.574
Pa sada, to se podrazumeva.Има али је веома битно да те не буде срамота кад са њим ходаш улицом.
Ali bi mi takođe bilo sramota da šetam sa Apolonom koji ne zna dve rečenice da sastavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sada, to se podrazumeva.Има али је веома битно да те не буде срамота кад са њим ходаш улицом.
Он ми није толико ружан колико ми је антипатичан. Харизму има Харви Кајтел.Jeste bitan ali presudan. Samo da nije baš baš ružan. Mada ima muškaraca koji su "ružni" ali imaju harizmu (primer Vinsent Kasl).
Eto može i taj primer, ima ih dosta.Он ми није толико ружан колико ми је антипатичан. Харизму има Харви Кајтел.
Нико не говори о Аполонима, само да је нормалне грађе и висине и релативно правилних црта лица.Pa sada, to se podrazumeva.
Ali bi mi takođe bilo sramota da šetam sa Apolonom koji ne zna dve rečenice da sastavi.
Kao Čučković?Нико не говори о Аполонима, само да је нормалне грађе и висине и релативно правилних црта лица.
o tome i ja govorim.Nije mi presudan izgled, nego ono što ima u sebi.Нико не говори о Аполонима, само да је нормалне грађе и висине и релативно правилних црта лица.
a talasna duzina se svakog trenutka menja.Meni nije bitno da je muškarac dobro situiran i da dobro izgleda.
važno mi je da se mi nađemo na istoj talasnoj dužini, da imamo zajednička interesovanja i da nam je lepo kada smo zajedno.
Најбоље је и једно и друго и од тога не треба одустати.o tome i ja govorim.Nije mi presudan izgled, nego ono što ima u sebi.
Koji naprednjak ima i jedno i drugo?Најбоље је и једно и друго и од тога не треба одустати.
Možda kod tebe.a talasna duzina se svakog trenutka menja.
pa ljudska vrsta se stalno menja i napreduje.Možda kod tebe.
pa ljudska vrsta se stalno menja i napreduje.
kako konapreduje unazad![]()
Nezadrzivo srljamo u progresnapreduje unazad![]()
Zavisi sta neko vrednuje kod osobe.Ukratko: je li to dovoljno?
"Lepa i pametna, šta hoćeš više od devojke?"
Poznajem i poznavao sam dosta i lepih i pametnih devojaka i žena, meni to nije sve. Kako su ljudi plitki. Postoji hiljadu osobina, interesovanja, crta ličnosti, itd. Ljudi treba da budu kompatibilni. Pametna i lepa žena koja voli adrenalin i aktivan život nije isto što i pametna i lepa žena koja voli uži krug ljudi i bavi se grnčarstvom.
Koliko "tražite" od devojke/ žene?
Boc jedan.Ukratko: je li to dovoljno?
Poznajem i poznavao sam dosta i lepih i pametnih devojaka i žena, meni to nije sve. Kako su ljudi plitki. Postoji hiljadu osobina, interesovanja, crta ličnosti, itd. Ljudi treba da budu kompatibilni. Pametna i lepa žena koja voli adrenalin i aktivan život nije isto što i pametna i lepa žena koja voli uži krug ljudi i bavi se grnčarstvom.
Meni nije bitan.Nije potpuno nebitan.Ali ima bitnijih stvari.
To su široki i relativni pojmovi. Šta za nekoga može biti lepo i pametno,Ukratko: je li to dovoljno?