I lepa i pametna

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.345
Ukratko: je li to dovoljno?

"Lepa i pametna, šta hoćeš više od devojke?"

Poznajem i poznavao sam dosta i lepih i pametnih devojaka i žena, meni to nije sve. Kako su ljudi plitki. Postoji hiljadu  osobina, interesovanja, crta ličnosti, itd. Ljudi treba da budu kompatibilni. Pametna i lepa žena koja voli adrenalin i aktivan život nije isto što i pametna i lepa žena koja voli uži krug ljudi i bavi se grnčarstvom.

Koliko "tražite" od devojke/ žene?

Da, važi i za muškarce. Samo što se za muškarce kaže "Situiran i dobro izgleda- šta hoćeš više od muškarca" . Otprilike.
Да, тако кажу. Само, треба живети са некиме коме су твоји ставови глупи и обрнуто. Мада, супружници се временом доста приближе тако да на крају добијеш нешто између. Не знам, ја бих ипак да одмах добијем оно што ми треба а у томе сам и успела.

Немам појма, паметан за неке друге ствари а дунстер за политику.
može biti i jako inteligentan a opet glup
jer pametan je, tako ja to vidim, onaj ko svoju inteligenciju koristi široko i maksimalno ma kolika ona bila
svi mi znamo ponekog veoma inteligentnog kretena, zar ne

može biti i jako inteligentan a opet glup
jer pametan je, tako ja to vidim, onaj ko svoju inteligenciju koristi široko i maksimalno ma kolika ona bila
svi mi znamo ponekog veoma inteligentnog kretena, zar ne
Знамо, знамо. Интелигенција и здраво расуђивање понекад не иду у комплету.

Ukratko: je li to dovoljno?

"Lepa i pametna, šta hoćeš više od devojke?"

Poznajem i poznavao sam dosta i lepih i pametnih devojaka i žena, meni to nije sve. Kako su ljudi plitki. Postoji hiljadu  osobina, interesovanja, crta ličnosti, itd. Ljudi treba da budu kompatibilni. Pametna i lepa žena koja voli adrenalin i aktivan život nije isto što i pametna i lepa žena koja voli uži krug ljudi i bavi se grnčarstvom.

Koliko "tražite" od devojke/ žene?
Rekao bih da treba porazgovarati. One koje su glupe, ne prolaze baš najbolje...

То важи и за мушкарце. Шта ће ми леп и паметан ако гласа за бриселске подгузне муве или је, рецимо, верски фанатик.
gledo sam odavno neki film di se neki agent zaljubio u devojku svog poginulog kolege. Lepa devojka, prijatna, lepe sise, guza, lice........sve super...........a onda, skine gace a u gace djoka. I dzaba joj (mu) lepota i pamet ako nije opremljena zenskim atributima.
Dakle, treba prvo da je zenka a potom zena.

Back