И Клеопатра са СНС!!! Живели напрeдњаци!!!

Сећате се балканске пророчице (или пророка, како причају по чаршији). Е она је предвидела глад, и само ТОМА и ВОја могу то решити..

Нисам ни сам веровао, док нисам видео слику...

6631.jpg

http://www.pravda.co.yu/zabava/6335/vlast-pada-na-ulitsi

Мали одломак...

Балканска пророчица Клеопатра, у интервју за „Правду", тврди да у Србији ове године неће бити много мирних дана, али, уколико буде памети и националног јединства, за две-три године може да се очекује долазак бољих времена.
Хоће ли ове године бити избора и како ће се светска економска криза одразити на Србију?
- Видим велике немире и бунт народа на улицама! Људи ће се буквално тући за комад хлеба, толика ће глад и јад завладати! Уместо избора, ову ће власт срушити народ на улици, као што се десило 5. октобра, а онда ће се одржати избори на којима ће победити одговорни људи, који ће ову земљу повести напред.
Ко је, по вашем мишљењу, та снага која ће Србију повести напред?
- Тома Николић и његова СНС! Само он, као тренутно најпоштенији човек
на нашој политичкој сцени, може помоћи Србији! То је странка која се искрено бори и залаже са Србију и њен напредак. Политички ће уништити ДС и Тадића, који је иначе рођен у знаку Јарца, а то је ђавољи знак! Такође, видим и политички повратак Војислава Коштунице, који је, уз Тому, једини поштени политичар!

ХИХИХИХИХИХИХИХХИ...

Како ову тему нисам видела раније,...:hahaha::hahaha::hahaha:

Је ли та Клеопатра.. онај Душан Илић.
.......травестит и варалица.........
4.gif

.

LOL ovo sve veci biser do bisera .
Ulazak Kleopatre u SNS dokaz je jake gej-struje u SNS . Veliki deo te struje pod radikalima radio je u ilegali , sada su se oslobodili patrtijotskog tereta . Ma ima bre Kleopatra da se udaje u crkvi kad dodje SNS .

Napredno, nema šta.... Dobro je da se sad zna kako stoje stvari, jadni SNS gejevi su morali da deluju "iz pozadine" :rotf: Sad je već lakše

Сећате се балканске пророчице (или пророка, како причају по чаршији). Е она је предвидела глад, и само ТОМА и ВОја могу то решити..

Нисам ни сам веровао, док нисам видео слику...

6631.jpg

http://www.pravda.co.yu/zabava/6335/vlast-pada-na-ulitsi

Мали одломак...

Балканска пророчица Клеопатра, у интервју за „Правду", тврди да у Србији ове године неће бити много мирних дана, али, уколико буде памети и националног јединства, за две-три године може да се очекује долазак бољих времена.
Хоће ли ове године бити избора и како ће се светска економска криза одразити на Србију?
- Видим велике немире и бунт народа на улицама! Људи ће се буквално тући за комад хлеба, толика ће глад и јад завладати! Уместо избора, ову ће власт срушити народ на улици, као што се десило 5. октобра, а онда ће се одржати избори на којима ће победити одговорни људи, који ће ову земљу повести напред.
Ко је, по вашем мишљењу, та снага која ће Србију повести напред?
- Тома Николић и његова СНС! Само он, као тренутно најпоштенији човек на нашој политичкој сцени, може помоћи Србији! То је странка која се искрено бори и залаже са Србију и њен напредак. Политички ће уништити ДС и Тадића, који је иначе рођен у знаку Јарца, а то је ђавољи знак! Такође, видим и политички повратак Војислава Коштунице, који је, уз Тому, једини поштени политичар!

ХИХИХИХИХИХИХИХХИ...

Jooooooj Radikali i transvestite kakav spooj xaxaxaxaxa ovo će im podigne rejting.
Zamislite kako Vučić i Nikolić razvlače trandžu Kleopatru,a ja svo vreme mislila da se to dešava nekom drugome:sanke:

Хвала Клеопатри и сваком ко свој глас пружи СНС-у. Трагедија СРС је управо у томе што их чак ни Клеопатра неће, јер је схватила да би имала конкуренцију у Вјерици Радети. Заправо, СРС неће нико.
А ми се захваљујем сваком, па и Клеопатри, ако се одлуче да нам пруже подршку.

E a ove radikalke u Skupštini i liče na trandže, kad im oduzmeš suknje i šminku treba biti maštovit pa prepoznati žene u njima:sanke:

Ih..bre,nisam znao da u SNS ima i "pozadinaca" ,ja sve mislio, da "patriote" ne podrzavaju te guzne aktivnosti,kada ono izgleda brdo "buljasa" u SNS.....gde je Djuka da nam to strucno objasni...Djuka gde si ?????:zstidljivko::zstidljivko::sanke::sanke:

Pa nije problem, sad je 21. vek, gej ili strejt, to je sve isto... hahahaha
Pitanje je samo da li je Kleo "tobdžija" ili "furundžija" :rotf:

Pitanje je samo da li je Kleo "tobdžija" ili "furundžija" :rotf:

И до сада сам видео да то теби није проблем ...
Ни теби, а ни твојима (финансирате Квирију) ...
Теби је све исто ...
И Томи је све исто ... Свим средствима до Власти ...

Ако те већ толико интересује, а интересује те ...
Окрени му гоОоОоОзу и одма ће ти бити јасно ...

И до сада сам видео да то теби није проблем ...
Ни теби, а ни твојима (финансирате Квирију) ...
Теби је све исто ...
И Томи је све исто ... Свим средствима до Власти ...

Ако те већ толико интересује, а интересује те ...
Окрени му гоОоОоОзу и одма ће ти бити јасно ...

Deda, ajd pošalji malo još nekog sina da gine za Kosovo... Da ne postane, daleko bilo, *****, vidiš da mora u vojnike, da ga ne uhvati ulica... Mislim, čast je čast....

Nego, šta ti je to Kvirija?

Secam se jedne ankete , radio onaj celavi Nole sa Kosave . Isao lik po seksi sopovima i pitao ljude koju kategoriju erotskih filmova kupuju i zasto . Jedan cicica rece da najvise kupuje filmove sa travestitima jer voli da vidi zensko sa dlakavim qrchetom .:hahaha::hahaha::hahaha:
Taj mora da je bio iz SNS-a .z:Dz:Dz:D

Secam se jedne ankete , radio onaj celavi Nole sa Kosave . Isao lik po seksi sopovima i pitao ljude koju kategoriju erotskih filmova kupuju i zasto . Jedan cicica rece da najvise kupuje filmove sa travestitima jer voli da vidi zensko sa dlakavim qrchetom .:hahaha::hahaha::hahaha:
Taj mora da je bio iz SNS-a .z:Dz:Dz:D

Лако могуће, мада је могуће и да је bgdalismor ту нешто ...

Pa nije problem, sad je 21. vek, gej ili strejt, to je sve isto...

Уосталом, они су ионако "своји" ...
Зар Тома не рече да је имао "специфично" пријатељство са Ђикијем ...

Сада знамо и какво ...

Back