miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
i ja isto ne podnosim grand.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ' sad otvori neku anketu o tome .banegad:uzas ******
mrze grand a slusaju 50 cent i eminema
uzas ******
banegad:uzas ******
mrze grand a slusaju 50 cent i eminema
uzas ******

iskreno......fifty je pomalo smorio.....lik stalno xvali sebe na foru " ja sam car" ;"ja sam ghetto" " svi ostali su nule"......ili "kad ja uđem u klub sve ribe padaju u nesvest"i tako to....ma imao par dobrix i uživeo se ali nema onu trajnu slavu......b!keR:FIFTY JE JAK ISTO.Mozda zato sto je sa emom i dreom,ali ima dobru ziku i solidne tekstove.
Maxa Grocka:iskreno......fifty je pomalo smorio.....lik stalno xvali sebe na foru " ja sam car" ;"ja sam ghetto" " svi ostali su nule"......ili "kad ja uđem u klub sve ribe padaju u nesvest"i tako to....ma imao par dobrix i uživeo se ali nema onu trajnu slavu......
sportasica:Dok majka gleda to s... ja se zavucem u sobu nabijem slusalice na glavi i kada opicim Nightwish itd ne moze ni da se uporedi sa onim kukavcima
da,sranja,sto? ti ih volis??????????????????????????????????????????b!keR:sranja?

true, trueMaxa Grocka:iskreno......fifty je pomalo smorio.....lik stalno xvali sebe na foru " ja sam car" ;"ja sam ghetto" " svi ostali su nule"......ili "kad ja uđem u klub sve ribe padaju u nesvest"i tako to....ma imao par dobrix i uživeo se ali nema onu trajnu slavu......
isto true, puno pametnih na ovoj temi... mada ima i onih drugih...Oktobar1864:hebem vas sto ste napali na evropsku uniju?! pogledajte koliko ima tamo pedera, pedofila..pa jbt legalizovase pedofiliju u hol?!
nek se no.si eu!!