Neko_novi
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
AMA, STA JE GRAND?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nazalost ima ih sve viseTomb Raider:Najzalosnije po meni je videti tinejdzere koji slusaju Grand.

Oktobar1864:lepo vam kazem...90ak % teenagera slusa grand..?
druge vrste muzike..nisu dovoljno fancy...

EpOx:a ja imam drugarice koje obozavaju grand,a neke koje se prave da slusaju strano,pa kad ih pitas koju muziku slusaju sve kazu strano a one nemaju veze sa dobrom "stranom"muzikom.nego samo znaju za britney spears, sto je sr...nje i za eminema.niko ne ulazi dublje.
.Ipak je EM LEGENDA!znash , ima onih koji tvrde i da je ceca legenda . . . pa . . .b!keR:GDE CES EMINEMA PORED BRITNI.Ipak je EM LEGENDA!

Em jeste legenda.....i nemoj da kenjaš EpOx kad ni ti nemaš 2 blage o njemu.....koliko je samo noći proveo budan smišljajući textove i rime.....mnogo njegovix tekstova je proteklo iz čiste mržnje...ali su te pesme ujedno i najlepše......lik ima osećaja za muzu i za ritam...i još se zgadim onix slepaca koji kažu za njega da je "smeđe govn.o u crnačkom carstvu rap-a".To mogu da kažu samo rasisti.Ti pogledaj moje ortakinje koje kažu "Fifti cent" mislim....glupače....Makijavelli:ej stvarno,eminem jeste legenda....dechko pishe neverovatne lirike to je nemoguce osporiti mu sem ako nikad niste ni chuli neku liriku,niti ste se potrudili da je razumete.....eminem je LEGENDA!!!!