Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
eh...dok ovaj narod ne pocne da se menja...dok tf diktira sistem nekih vrednosti, mi smo propali!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u potpunosti se slazemeh...dok ovaj narod ne pocne da se menja...dok tf diktira sistem nekih vrednosti, mi smo propali!

imam opomenu za tromesechje iz fizike tj . dva komada koja ne znam da li cu ikad popraviti , tako da ti , recimo , ja nikako ne mogu pomotji . . .Oktobar1864:ko se ovde bas dobro razume u kvantnu fiziku?:?

pa s obzirom da nemam pojma nishta , uvek mogu neshto da zas.er.em pa da sve ode u ku.r. . . . shto nam je , u principu , i potrebno . u slushaju grand [size=+5]produkcije[/size] .Oktobar1864:heh..hebem mu..taman sam mislila da napravim atomku..pih...
![]()

Onoliko sveta koliko ga ima u Grandu !!! 8)Oktobar1864:jeee...!! koliko sveta cemo da unistimo?
![]()
sje.ba.tjemo sve shto je za istrebljenje . . .Oktobar1864:jeee...!! koliko sveta cemo da unistimo?
![]()
Ja iskerno ne bih voljela da barem 10% te populacije, pređe na metal ili rock...Oktobar1864:da, ali nikako nije bogatija kad 95% populacije slusa go.vna...!