I HATE GRAND!!!

znam da prolaz da go prostorije granda ide kroz jedan podrum, za koji moja drugarica kaže da je skriveni rudnik. pacova naravno ima svuda, a kada napokon uđete u studio, možete poginuti, ili se bar ozbiljno povrediti, jer se pod, stolovi i plafon klimaju. sve je od plastike i nekog čvršćeg, ali jeftinog materjala. u principu, to vam je i pravi sjaj granda.

MadonnaGirl:
jeste
a i sinoc su udesili stvar s onim zvezdama granda
scandal...
Mislim da nize nisu mogli pasti sa tim Zvezdama Granda... sve je, ali bukvalno SVE, je iskopirano sa Idola.... Ona uvodna spica, i taj fazon, ziri komentarise...bla...bla.... BOLESNO!
Sto je najgore uzeli su one kretene (ajde ona riba boze pomozi zna da vodi, barem ne gleda u onaj papir) ali onaj kreten se gubi svetski... sta se izbezumljuje koji djavo, pa nevodis Dodelu oskara, vec yebeni Grand show lol....

nino89:
Mislim da nize nisu mogli pasti sa tim Zvezdama Granda... sve je, ali bukvalno SVE, je iskopirano sa Idola.... Ona uvodna spica, i taj fazon, ziri komentarise...bla...bla.... BOLESNO!
Sto je najgore uzeli su one kretene (ajde ona riba boze pomozi zna da vodi, barem ne gleda u onaj papir) ali onaj kreten se gubi svetski... sta se izbezumljuje koji djavo, pa nevodis Dodelu oskara, vec yebeni Grand show lol....

potpuno si u pravu!... ono je užas jedan bio sinoć....
omg... :rolleyes:

Back