Mira RBD
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Svi ovde mrze grand, a svi znaju kad se prikazuje i kako je bilo!!!! Zanimljivo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mira RBD:Svi ovde mrze grand, a svi znaju kad se prikazuje i kako je bilo!!!! Zanimljivo!!!

Limunovo_Drvo:Povuci ga za prezime
xe xe![]()

Ma ne nisam mislila na to, to nije foliranjeOktobar1864:pa meni su se smejali jer nisam znala ko je doticni sasa kostic...koji je dolazio da svira kod nas..a ja stvarno nisam znala...:?

Ona moja predpostavka se nije ni na koga pojedinacno odnosila i nije bila zlonamernahertz:Prezanimljivo!!!! 8-)
a ti kao nikad nisi odgledala neku epizodu grand show-a??? uhhh :razz: a jel' si znala možda da se treba vidjeti i nešto loše i ružno i očajno u životu da bi se ono dobro znalo razlikovati i pravilno cijeniti??...i da, one zvijezde granda ću odgledati rado, jer gledajući one ispade od ljudi, muzike i događaja mogu da se namrtvo presmijem i zabavim :rolleyes:
.Naravno da ponekad gledam i slusam grand, nisam njihov ogroman i zatupljen fan,ali uostalom sto da ne cujem, kad ga vec svi u mojoj okolini slusaju i krecem se u takvom drustvu.To sto ga skoro svi na forumu pljuju malo bedno izgleda!!! tu su se osramotili.nino89:Mislim da nize nisu mogli pasti sa tim Zvezdama Granda... sve je, ali bukvalno SVE, je iskopirano sa Idola.... Ona uvodna spica, i taj fazon, ziri komentarise...bla...bla.... BOLESNO!
Sto je najgore uzeli su one kretene (ajde ona riba boze pomozi zna da vodi, barem ne gleda u onaj papir) ali onaj kreten se gubi svetski... sta se izbezumljuje koji djavo, pa nevodis Dodelu oskara, vec yebeni Grand show lol....

ovo i jeste od prilike neki generalni problem....nije teshko staviti nekom to sranje u glavu,kad taj neko u glavi vec nema nishta.....i tu je kraj,dalje nema...takvi ljudi se ne menjaju.....zbiju se u grupe,dele sve od mishljenja do odece,i ograniche se od svega shto je iole normalno....ako cete vizuelno,samo zamislite ovce unutar one ograde,i sve vam je jasno.....a ovce se shishaju za vunu,tako da nije tih majmuna koje je elita stvorila,onda elita ne bi imala koga da shisha......mozhda sam ja skeptik,ali smatram da za sve postoji uzrok......Mira RBD:Ona moja predpostavka se nije ni na koga pojedinacno odnosila i nije bila zlonamerna.Naravno da ponekad gledam i slusam grand, nisam njihov ogroman i zatupljen fan,ali uostalom sto da ne cujem, kad ga vec svi u mojoj okolini slusaju i krecem se u takvom drustvu.To sto ga skoro svi na forumu pljuju malo bedno izgleda!!!
![]()