I Feel Loved

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jim Croce- I have to say I love you ina a song

Well, I know its kind of late
I hope I didnt wake you
But what I got to say cant wait
I know youd understand
cause every time I tried to tell you
The words just came out wrong
So Ill have to say I love you in a song

Yeah, I know its kind of strange
But every time Im near you
I just run out of things to say
I know youd understand

cause every time the time was right
All the words just came out wrong

Yeah, I know its kind of late
I hope I didnt wake you
But theres something that I just got to say
I know youd understand

http://www.sendspace.com/file/dhditv

Frankie Laine- Woman in love

Your eyes are the eyes of a woman in love
And, oh, how they give you away
Why try to deny you're a woman in love
When I know very well what they say

They say no moon in the sky ever lent such a glow
Some flame deep within made them shine
Those eyes are the eyes of a woman in love
And may they gaze ever more into mine
Crazily gaze, ever more, into mine

Those eyes are the eyes of a woman in love
And may they gaze ever more into mine
Crazily gaze, ever more, into mine...

http://www.sendspace.com/file/9jo16d

Tina Turner - River Deep - Mountain High

When I was a little girl
I had a rag doll
Only doll I've ever owned
Now I love you just the way I loved that
rag doll
But only now my love has grown

And it gets stronger, in every way
And it gets deeper, let me say
And it gets higher, day by day

And do I love you my oh my
Yeh river deep mountain high
If I lost you would I cry
Oh how I love you baby, baby, baby, baby

When you were a young boy
Did you have a puppy
That always followed you around
Well I'm gonna be as faithful as that puppy
No I'll never let you down

Cause it grows stronger, like a river flows
And it gets bigger baby, and heaven knows
And it gets sweeter baby, as it grows

And do I love you my oh my
Yeh river deep, mountain high

I love you baby like a flower loves the
spring
And I love you baby just like Tina loves to
sing
And I love you baby like a school boy loves
his pet
And I love you baby, river deep mountain
high
Oh yeah you've gotta believe me
River Deep, Mountain High
Do I love you my oh my, oh baby
River deep, mountain high

ne secam se jesam li stavljala vec ovu pesmu al nema veze :neutral:
uzivajte :)

Balasevic - Vi ste jedan obican mis :mrgreen:

Vi, vi ste jedan obican mis, jedan mali preplasen stvar
I najbrzi ritam je spora za vase srce
Znam, noc je tamna k'o crni plis, tako rano opusti grad
cudne ptice tad dolecu tad, nije lako ostati sam
Sam na svetu, sam proti svih, kad je vazno ispasti laf
Kad je vazno ne biti sraf u toj masini
Znam, zvuci kao kafanski stih, ali moras zgaziti put
Moras nos promoliti svud, ako zelis stici svoj cilj

Prica se po gradu da ste marka
Samostalni idealni tip
Ali to je ocigledna varka
sto se mene licno tice to su samo prazne price

Jer vi, vi ste jedan obican cvet, mali zecic spreman na beg
A svud zima, vetar i sneg i ludi lovci
Znam, ali kako menjati svet, nikom nije stalo do tog
Svako drzi samo do svog, svako tera samo po svom

Prica se po gradu da ste glavni
Samostalni idealni tip
Kazu da ste samom vragu ravni
sto se mene licno tice to su samo prazne price sve

Ja, ja sam jedan obican tip, tezak slucaj, potpuni mrak
Mnoga mesta nose moj znak, i to je nesto
Znam, al' ne smes biti bronzani kip, punom parom to je moj plan
Jer dok lupis dlanom o dlan vec si samo polovna stvar

Spisak mojih snova je dugacak
Al' na prvom mestu sad ste vi
Ja sam stari ofucani macak
Ne vidim vam nista lose, nove price, stare ploce
Vi ste moje sve il' nista, vec odavno lovim misa poput vas
Malog misa kao vi

http://www.sendspace.com/file/nya369

Ajde betmene...nisam toliko pukla...
Za sve stvarno mogu da mi prebace, ali da ne poznajem muziku teshko...Ipak sam odrasla u porodici gde se slusha iskljuchivo muzika koja je kvalitetna...I gde je sramota pustiti narodnjake, turbo folk, tehno, rep ili bilo shta slichno...
Tehno prepushtam praznim mozgovima koji dozvoljavaju da im drushtvo i moda diktiraju ukus...
A znash dobro shta mislim o drogama i ostalim slichnim sranjima..Tako da ybqa...pogreshnu osobu si izabrao...za savet...
A shto se tiche faxa...Ne brini , ipak imam josh 9 do kraja. Doci cu i ja do tog kraja...Imash ti vec pametnija posla oko kojih trebash da brinesh...:)

Ajde betmene...nisam toliko pukla...
Za sve stvarno mogu da mi prebace, ali da ne poznajem muziku teshko...Ipak sam odrasla u porodici gde se slusha iskljuchivo muzika koja je kvalitetna...I gde je sramota pustiti narodnjake, turbo folk, tehno, rep ili bilo shta slichno...
Tehno prepushtam praznim mozgovima koji dozvoljavaju da im drushtvo i moda diktiraju ukus...
A znash dobro shta mislim o drogama i ostalim slichnim sranjima..Tako da ybqa...pogreshnu osobu si izabrao...za savet...
A shto se tiche faxa...Ne brini , ipak imam josh 9 do kraja. Doci cu i ja do tog kraja...Imash ti vec pametnija posla oko kojih trebash da brinesh...:)

xexe...ma do yaya

Da se ne lazemo. Ja za uchenje i savrshavanje gitare imam ceo zivot, jer je sviram za svoju dushu. Zato mi nije potrebno da bilo kome dokazujem bilo shta vezano za to...A neke stvari chovek uradi pa nema shansu ceo zivot da ispravi greshke. Tako da...kao shto rekoh..Use u svoje kljuse, ima toliko bitnijih problema za reshavanje od nechijeg muzichkog ukusa.
Za sve shto ne znam imam svo vreme ovog sveta da saznam...
Nema tu puno filozofije...

nemoj tako bobane..sto vise pises ispadas sve gluplja..ona boldovana recenica zasluzuje spaljivanje u aushvicu..nego de ti reci sta je po tebi kvalitetna muzika kad nije rep, hip hop ili neka elektronska muzika? evo ja sam zavrsio muzicku skolu i nikad nisam odsvirao na gitari takve bljuvotine poput balasevica...u stvari nisam nikad svirao nista drugo osim klasike..jer se u mojoj porodici njeguje samo prava muzika a ne neke tamo chupe-narkomane....

nemoj tako bobane..sto vise pises ispadas sve gluplja..ona boldovana recenica zasluzuje spaljivanje u aushvicu..nego de ti reci sta je po tebi kvalitetna muzika kad nije rep, hip hop ili neka elektronska muzika? evo ja sam zavrsio muzicku skolu i nikad nisam odsvirao na gitari takve bljuvotine poput balasevica...u stvari nisam nikad svirao nista drugo osim klasike..jer se u mojoj porodici njeguje samo prava muzika a ne neke tamo chupe-narkomane....

Kvalitetna muzika...objektivno gledano je dzez, blues, i klasika.
Subjektivno gledano iz mog ugla obuhvata ogroman niz pravaca: od ambijentala,rege, preko svih vrsta rocka, popa, do metala , punka...
Iskljuchujem iz toga grind core, i slichna sranja...
Domace: ima dosta domace muzike koja je kvalitetna, chak smataram (iako ja lichno ne mogu da je slusham), da je starogradska muzika kvalitetna.
To je ono shto verovatno ne moze da dopre do tvog mozga, dok ne skinesh tarabu sa ochiju, ili dok se ne skinesh sa droge, i shvatish da je sasvim normalno da ljudi ne razmishljaju kao ti, i da ne vole stvari koje volish i ti. Tad cesh mozda i nauchiti da poshtujesg ljude.
Do tada , sve shto mogu da kazem je da mi je iznad svega izuzetno smeshno, da mi chovek koji je dotakao dno kao u tvom sluchaju, i nije bio jak da se izdigne sa tog dna, kaze da ispadam glupa. Mozak ti je spaljen, i meni je zaista zao shto ne moze niko da ti pomogne sa tim, jer izgleda ne zelish ni sam sebi da pomognesh.
Za sve ostalo, mogu da se pozovem na tvoju rechenicu koju si napisao par postova iznad a to je: " budi ono sto jesi ne pokusavaj se takmichiti"...

Kvalitetna muzika...objektivno gledano je dzez, blues, i klasika.
Subjektivno gledano iz mog ugla obuhvata ogroman niz pravaca: od ambijentala,rege, preko svih vrsta rocka, popa, do metala , punka...
Iskljuchujem iz toga grind core, i slichna sranja...
Domace: ima dosta domace muzike koja je kvalitetna, chak smataram (iako ja lichno ne mogu da je slusham), da je starogradska muzika kvalitetna.
To je ono shto verovatno ne moze da dopre do tvog mozga, dok ne skinesh tarabu sa ochiju, ili dok se ne skinesh sa droge, i shvatish da je sasvim normalno da ljudi ne razmishljaju kao ti, i da ne vole stvari koje volish i ti. Tad cesh mozda i nauchiti da poshtujesg ljude.
Do tada , sve shto mogu da kazem je da mi je iznad svega izuzetno smeshno, da mi chovek koji je dotakao dno kao u tvom sluchaju, i nije bio jak da se izdigne sa tog dna, kaze da ispadam glupa. Mozak ti je spaljen, i meni je zaista zao shto ne moze niko da ti pomogne sa tim, jer izgleda ne zelish ni sam sebi da pomognesh.
Za sve ostalo, mogu da se pozovem na tvoju rechenicu koju si napisao par postova iznad a to je: " budi ono sto jesi ne pokusavaj se takmichiti"...

xexexe:lol:

I josh jedna stvar, koja je samo lichna izmedju mene i tebe, poshto smo oboje vrlo dugo na forumu, i znamo se preko postova. Bila sam na tvojoj strani kada si bio najslabiji. Podrzavala sam te, kao shto bi podrzavala bilo koga drugog ko je odluchio da se izbori sa svojim problemom. Pre toga te nisam varila. Bilo je verovatno uzajamno.
Nije proshlo par dana, uvredio si me jednom rechenicom na nekoj temi. Tad sam ti rekla da ja takve stvari pamtim. Pa samo da te podsetim, da nisam raspolozena za bilo kakve vrste konverzacije sa tobom. Jer i dalje pamtim....i pamticu...
Svoje mishljenje o tebi sam rekla, i stojim iza toga, a ti mozesh da se smejesh koliko hocesh....Posmatram tvoje postove, i izjave koje dash, sa zaljenjem...
Toliko.

a bre bobane..ides po forumu, vuces devojcice za kikice, vredjas cestit narod...sta ti je, idi prosetaj malo..vidi kako je lep dan
primetices valjda iako ti je spaljen mozak:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back