False flag-ovi iliti operacije "lažne zastave" SNS motkaši u akciji

Nego reci ti meni kome se pravdaju ovi što su i pre tragedije a i posle tragedije tražili nasilje, pretili građanskim ratom, agresijom trovali društvene mreže, širili laži i šta sve nisu radili i najednom postadoše miroljubivi.
Pripadaju istoj bandi kojoj i Vučić i za iste gazde sa zapada rade i jedni i drugi.

...

Ali kako ih je lako snimiti...ove false flagere...jer su uvek svi isto odeveni tj maskirani...🤣

A moraju biti da bi se u masi lakse prepoznali kao organizovana jedinica...
A i da ne bi bilo friendly fire po njima...kao onomad ispred Skupstine Grada, kada je jedan dobio po glavi od policije...pa vikao "ja sam policija u civilu, ja sam policajac..." 🤣🤣🤣

...

Inace...to udbasko false flagerstvo nije samo "nasa" specijalnost....
Isto je bilo vidjano i sada u Americkoj kampanji...gde su neki delovi sluzbe bivali maskirani u kao americke nacionaliste sa naci zastavama...

I to ladno imaju snimci, gde vidis kako ih sluzba dovozi organizovano i istovara u neki tamo grad, da kao oni marsiraju i kao zgroze gradjanstvo i time okrenu isto kontra Trampa...

Mislim provaljeni su od ljudi, kao i ovi na ovim ovde snimcima kod nas...

...

...

Ali kako ih je lako snimiti...ove false flagere...jer su uvek svi isto odeveni tj maskirani...🤣

A moraju biti da bi se u masi lakse prepoznali kao organizovana jedinica...
A i da ne bi bilo friendly fire po njima...kao onomad ispred Skupstine Grada, kada je jedan dobio po glavi od policije...pa vikao "ja sam policija u civilu, ja sam policajac..." 🤣🤣🤣

...
Ne znam kad ti je to "onomad", ali, kada je bio protest 7. Jula 2020. zbog zatvaranja u vreme "korone" - jedan od žandara ( u civilu) je snimljen kako ciglom (pažljivo) gadja svoje kolege sa štitovima, a nakon toga je snimljen kako hapsi učesnike protesta koji su bili u parku.
Ima i njegovo ime u Tabloidu koji je objavljen nakon protesta.
Takva bagra radi za ovu vlast ...

Ne znam kad ti je to "onomad", ali, kada je bio protest 7. Jula 2020. zbog zatvaranja u vreme "korone" - jedan od žandara ( u civilu) je snimljen kako ciglom (pažljivo) gadja svoje kolege sa štitovima, a nakon toga je snimljen kako hapsi učesnike protesta koji su bili u parku.
Ima i njegovo ime u Tabloidu koji je objavljen nakon protesta.
Takva bagra radi za ovu vlast ...

Da znam za to tada...

A ovo je skoriji protest bio:

(FOTO, VIDEO) Gašić obišao povređenog policajca, a on dobio udarac pendrekom u glavu od kolege​

https://n1info.rs/vesti/foto-gasic-...-on-dobio-udarac-pendrekom-u-glavu-od-kolege/

Evo snimka:

🤣🤣🤣

...

Ne bih rekao da su ovi konkretno policajci, jer presitni su...
Ovo ti je neka navijacka lobotomizirana žgadija...
Navijaci su ti najgluplja subkulturna skupina...
Od njih su ti pametniji i ucesnici rijalitija i starlete cak...

...
sitni kriminalci, kojima ce neke stvari biti progledane...dobice uslovnu i onda opet morati da se odazovu , kada ih zastitnik pozove...ucenama nema kraja i morace da budu uvek spremni za akciju,,,ako odbiju, onda ih policija privede i idu u bajbokanu

Back