canavaro
Domaćin
- Poruka
- 3.757
jel i to da je bio direktor Krušika od 2014 do 2018 laž?
https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/privreda/1794/
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel i to da je bio direktor Krušika od 2014 do 2018 laž?
https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/privreda/1794/
Nemaš argumente za stranačkog kolegu... Baviš se forumašima...Trebalo ti 7.2 minuta za dubokoumni komentar?
Popravljaš se!
E tu je uvek ona filozofska dilema: DO KOGA JE?Баш тако брате! Ђаво и не оре и не копа, само гледа како да превари људе!
znaš, Dudule, ti definitivno jesi bot i trol na ovom forumu, ali sve češće mi tvoji odgovori ukazuju da jeste da troluješ, ali ti si jedan kontra-bot. ti si neko ko pokušava da karikira jednog tipičnog SNS-bota!Александар Вучић је увео реч Поштење у Србску Политику!
Došao sam da se malo zabavim, jel ti krivo?Nemaš argumente za stranačkog kolegu... Baviš se forumašima...
Ниси у праву, јер ја искрено подржавам Србски Напредак и Развој под Владавином Честите СНС!znaš, Dudule, ti definitivno jesi bot i trol na ovom forumu, ali sve češće mi tvoji odgovori ukazuju da jeste da troluješ, ali ti si jedan kontra-bot. ti si neko ko pokušava da karikira jednog tipičnog SNS-bota!
mislim, nemoguće je da si toliki rerarda, niko nije toliki retard kakvim ti sebe ovde predstavljaš! prosto bi mi neverovatno bilo da ti zaista misliš to što pišeš. ti si zapravo protiv svega onoga što pišeš ovde na forumu, samo se predstavljaš kao tipični bot i time pokazuješ sav apsurd u kom se trenutno nalazi društvo u Srbiji! priznaj da sam te provalio
naravno da nećeš ovde sad da se autuješ, ali eto možeš i u privatnoj poruci da mi odgovoriš
nemoguće!Ниси у праву, јер ја искрено подржавам Србски Напредак и Развој под Владавином Честите СНС!
Pogledajte prilog 1632962
Далеко било да сам део жуте сатанистичке хејтерске олош ,,елите", како вас назива Уважени Србски Новинар, Господин Драган Ј. Вучићевић.nemoguće!
moj mozak ne može da prihvati da je neko toliki rerard. troluješ nas ovde sve! ti si zapravo "naš"!
ovakvo mišljenje o Vučićeviću nema ni jedan SNS-bot, niko o njemu ne može da ima lepo mišljenje. da je on "uvaženi srpski novinar" može da kaže samo neko ko se sprda!Далеко било да сам део жуте сатанистичке хејтерске олош ,,елите", како вас назива Уважени Србски Новинар, Господин Драган Ј. Вучићевић.
Зашто ме мрзиш што волим Србску Господу, Председника Вучића и Мудрог Драгана Вучићевића?ovakvo mišljenje o Vučićeviću nema ni jedan SNS-bot, niko o njemu ne može da ima lepo mišljenje. da je on "uvaženi srpski novinar" može da kaže samo neko ko se sprda!
ne voliš ih!Зашто ме мрзиш што волим Србску Господу, Председника Вучића и Мудрог Драгана Вучићевића?
Волим их! Држим њихове слике у кући!ne voliš ih!
sprdaš se i troluješ.... čudno mi je samo da sam ovako dugo nasedao na tvoje trolovanje i ulazio u diskusije.
On je dobar čovek ,ali radi u državnoj službi i mora da botuje i mrzi to što radi i mrzi predsednika i sve u vezi stranke i njegaznaš, Dudule, ti definitivno jesi bot i trol na ovom forumu, ali sve češće mi tvoji odgovori ukazuju da jeste da troluješ, ali ti si jedan kontra-bot. ti si neko ko pokušava da karikira jednog tipičnog SNS-bota!
mislim, nemoguće je da si toliki rerard, niko nije toliki retard kakvim ti sebe ovde predstavljaš! prosto bi mi neverovatno bilo da ti zaista misliš to što pišeš. ti si zapravo protiv svega onoga što pišeš ovde na forumu, samo se predstavljaš kao tipični SNS-bot i time pokazuješ sav apsurd u kom se trenutno nalazi društvo u Srbiji! priznaj da sam te provalio
naravno da nećeš ovde sad javno da se autuješ, ali eto možeš i u privatnoj poruci da mi odgovoriš!
Ја бих живот положио за свог Председника!!On je dobar čovek ,ali radi u državnoj službi i mora da botuje i mrzi to što radi i mrzi predsednika i sve u vezi stranke i njega
što više odgovara daješ, sve se više odajes da se sprdaš!Ја бих живот положио за свог Председника!!
Зашто ме мрзиш што волим свог Председника?što više odgovara daješ, sve se više odajes da se sprdaš!
ne mrzim te, Dudule, naprotiv.... drag si mi diskutanat sa ovog foruma... ali, sam prilično siguran da sve vreme troluješ i sprdaš se sa svima nama ovde!Зашто ме мрзиш што волим свог Председника?
Теби је ,ретард" свако ко се радује Србском Успону под владавином Династије Вучић!ne mrzim te, Dudule, naprotiv.... drag si mi diskutanat sa ovog foruma... ali, sam prilično siguran da sve vreme troluješ i sprdaš se sa svima nama ovde!
nemoguće, niko nije toliki retard kakvim se ti ovde predstavljaš!
Теби је ,ретард" свако ко се радује Србском Успону под владавином Династије Вучић!
ne, nego se niko ne raduje na način na koji ti to radiš! niko ne priča o Vučiću kao o božanstvu, niko ne veliča Vilina, Vučićevića, Brnabu i sl. čak i najokoreliji SNS-botovi mrze te ljude... ti troluješ ovde sve vreme... provalio sam te!Теби је ,ретард" свако ко се радује Србском Успону под владавином Династије Вучић!
Вучић није ,,божанство" али свакако јесте Православни Император!ne, nego se niko ne raduje na način na koji ti to radiš! niko ne priča o Vučiću kao o božanstvu, niko ne veliča Vilina, Vučićevića, Brnabu i sl. čak i najokoreliji SNS-botovi mrze te ljude... ti troluješ ovde sve vreme... provalio sam te!
eto i to što i dalje odgovaraš na ovo što ti ja pišem dokazuje da si trol, to je poenta trolovanja.
eto vidiš... takve stvari ne pišu "normalni botovi", takve stvari piše neko ko se sprda!Вучић није ,,божанство" али свакако јесте Православни Император!
Nećemo valjda i Danila i Vukana mu maloga morati da trpimoТеби је ,ретард" свако ко се радује Србском Успону под владавином Династије Вучић!
Председник Вучић је озбиљан Државник, а предмети спрдње су ови ликови:eto vidiš... takve stvari ne pišu "normalni botovi", takve stvari piše neko ko se sprda!
Данило је сјајан ! Прави Престолонаследник!Nećemo valjda i Danila i Vukana mu maloga morati da trpimo