stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Opet stihovi kao žive i jedine istine. Jesi li ti, bre, vernik? Ovo su istine za njih.U biblijskom smislu čovečica je Eva...
Postanak 2:23...''A Adam reče: Sada eto kost od mojih kosti, i telo od mog tela. Neka joj bude ime čovečica, jer je uzeta od čoveka.''
A gde si u Bibliji našao stih da piše...čovečica Marija...Nema takvog stiha, nema...I mani se sinonima kada je u pitanju ...čovečica iz Postanak 2:23...
Jeste tako ali...samo po tvojoj ''naučnoj'' tvrdnji...Po Bibliji biva ovako...
Matej 3:16-17... ''I krstivši se Isus iziđe odmah iz vode; i gle, otvoriše Mu se nebesa, i vide Duha Božjeg gde silazi kao golub i dođe na Njega. I gle, glas s neba koji govori: Ovo je Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.''
Nečeš shvatiti ali da probam krajnje uprošćeno. U smislu Biblije, Isus je Bog da bi mogao platiti dugove grešnih. A Isus je i čovek, jer samo kao čovek je na krstu umreti mogao.
A Isus kaza i ovo...
Luka 23:34... ''A Isus govoraše: Oče! Oprosti im; jer ne znadu šta čine. A deleći Njegove haljine bacahu kocke. '
Jovan 19:30... ''A kad primi Isus ocat reče: Svrši se. I priklonivši glavu predade duh. ''
Luka 23:46... ''I povikavši Isus glasno reče: Oče! U ruke Tvoje predajem duh svoj. I rekavši ovo izdahnu. ''
A sada razmisli o onom...
Matej 27:46...''A oko devetog sata povika Isus glasno govoreći: Ili! Ili! Lama savahtani? To jest: Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?''
ali u kontekstu sa ovim...
Psalam 22:1...''Bože, Bože moj! Zašto si me ostavio udaljivši se od spasenja mog, od reči vike moje?''
No da te ne smaram sa stvarima koje su za tebe, kako bi se narodski reklo...špansko selo...
I sada mi objasni kakve veze ovi stihovi imaju sa očajničkim vapajem "oče moj, oče moj, zašto si me ostavio"?
Nije problem jeroh u tome što su ovo za mene "španska sela", nego je problem u tome što su ovo za tebe jedine istine, a ti tvrdiš da nisi vernik.