ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
te svetli svima koji su u kući,
jel pise,
jel pise,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U medjuvremenu , kojoj si zajednici pristupio, ko ti je guru,Kuku me lele da me lele kuku...Izgleda da ću morati početi, da verujem u čuda...Dovrših cigarčinu, ispih ovu NES-urinu kada videh...I zamalo da se srušim sa stolice...
I eto...posle dužeg pauziranja od foruma, pojavih se malo ...
A šta li će to biti pa se ti pojavila na religiji...
Pozdravčić tebi...![]()

pa gde siiiiiiiiiDaj mi link ka nekoj knjizi znanja...da se malo edukujem...A koja li je tvoja omiljena ...Knjiga znanja...![]()

e ovaj koji je ovo pisao je u rangu onijeha koji su i pisali o knjizi bibliji.Neco Šmeco...hajde mi to malo pojasni...Ako je Biblija falsifikat, odakle je i šta u njoj falsifikovano...
Neco Šmeco, šta misliš u vezi sa ovim...
![]()

Neco Šmeco...hajde mi to malo pojasni...Ako je Biblija falsifikat, odakle je i šta u njoj falsifikovano...
Neco Šmeco, šta misliš u vezi sa ovim...
![]()
Ooooohohohoooo, pa gde si ti do sada? Pa dobro nam ti došao. Nije te valjda ova belosvetska pošast omela?Gde si stAnco, okoreli...Nisam te ignorisao. Neke okolnosti su bile takve, da jednostavno za forum...vremena nisam imao. A što se tiče budibogsnama zaključaka, izgleda da nisam jedini. A da...ako je nauka u medjuvremenu predočila neke nove dokaze o nastanku života na zemlji...predoči ih, da bi ih pažljivo pročitao.
I budi ti meni pozdravljen uz jedno Darvinovo zanimljivo kazivanje...
''Nemogućnost shvatanja da je ovaj veliki i čudesni univerzum, sa nama kao svesnim bićima, nastao slučajem, čini mi se glavni argument za postojanje Boga.''
Čarls Darvin
Prođe porodiljskiOd čega...
Čoveće, samo koliko da te pozdravim...
Jeroh sad si neozbiljan, tj. smesko,
Svece su u tim starim vremenima sluzile da osvetle prostorije u kojima su ljudska bica boravila,a posebno kada je Aron kadio YHWH Elohim-u.
A sta ti mislis jel bilo elektrike u tim vemenima,![]()
te svetli svima koji su u kući,
jel pise,![]()
U medjuvremenu , kojoj si zajednici pristupio, ko ti je guru,![]()
pa gde siiiiiiiii![]()
drago mi je da si i se pitao o knjizi znanja.
a bogumi , veoma mi je tesko se odluciti
dal su to Andersonove bajke ili....
e ovaj koji je ovo pisao je u rangu onijeha koji su i pisali o knjizi bibliji.![]()
Ma super sam. Jedini problem imam sa...nedostatkom vremena...Gde si Jarohinac? Kako si?
Možeš li da mi navedeš, šta je to u Novom Zavetu prepisano iz Epa o Gilgamešu...Biblija je oreoisana od Epa o Gilgamešu i drugih religija zato je i falsifikat,
SAVRŠENO GLUPO!
Поздрав за тебе Јерох, фино је видјети да опет куцкаш овдје![]()
Prođe porodiljski
Pozdav i dobro došao

Ooooohohohoooo, pa gde si ti do sada? Pa dobro nam ti došao. Nije te valjda ova belosvetska pošast omela?
Čim smo prestali da diskutujemo, ja sam prestao da guglam o abiogenezi. No, da je urađeno nešto spektakularno bilo bi sigurno objavljeno. Ovako ostaje saznanje da se sve još krčka u laboratorijama.
Darvin je ovo lepo uočio. Argumenti za postojanje Boga su uvek bili, kako reče jedan naš naučnik, u tamnim ćoškovima nauke. Nekada je bilo mnogo arguenata, a danas se eto svodi na to kako je moguće da život nastane slučajno, i to još iz nežive materije.
![]()
zdravo Jeroh

Pa gde si ti???Malo je nedostajalo da pomislim, da me ovde dame, pardon veštice, više ne vole...
Pozdrav tebi Gogi...![]()
Pa kada se odlučiš, prosvetliću se, najboljom knjigom znanja, po tvom izboru...
svaka osoba i moze svoje reci i postaviti za sledecu generaciju citatelja.A da li su i ovi u rangu onih koji su pisali Bibliju...
"Ako ne primite teoriju da je zivot nastao iz mrtve materije, onda u ovoj prvoj tacki evolucione teorije morate pribeci cudu."
Ernst Hekel
"Ako necu da prihvatim Stvoritelja, moram reci da je zivot nastao iz mrtve materije."
Rudolf Virhof
Znam ja da tebi mora da se "crta", postavio si sledece: neka kadi; neka bude kad svagdašnji pred Gospodom od kolena do kolena vašeg.''Nemam pojma, zašto li nisam iznenadjen tvojim elementarnim neznanjem elementarnih stvari u vezi sa svetlošću sveće u biblijskom smislu. Biva očitim da ti nije poznato, zbog čega je Bog Mojsiju dao veoma bitnu zapovest u vezi sa svečnjakom i svećama.
A kako li si u vezi sa ovim...
Izlazak 30:8... ''I kad zapali Aron žiške uveče, neka kadi; neka bude kad svagdašnji pred Gospodom od kolena do kolena vašeg.''
uspeo da to shvatiš kao nešto što je tako moralo biti jer...u ono vreme nije bilo elektrike...
U 2 Kraljevima ima ono kada David kaže...Ti si Gospode svetlost moja...A u Pslamima David kaza...Reč je tvoja žižak nozi mojoj...A po tvom shvatanju, proizilazilo bi da je Davidu Gospod svetlost jer...nije bilo elektrike...

Znaci Branham ti je postao Guru, bas lepo,Piše Istražni, piše. Medjutim, mali problemčić biva u tome, što si ti daleko od mogučnosti da tto shvatiš.
Simboliku u vezi sa stihom...
Matej 5:15... ''Niti se užiže sveća i meće pod sud nego na svećnjak, te svetli svima koji su u kući.''
treba da zapaziš kada pročitaš stih 14 i 16...Nije komplikovano, pokušaj.
A kada Isus kaza...
Jovan 8:12... ''Isus im, pak, opet reče: Ja sam videlo svetu: ko ide za mnom neće hoditi po tami, nego će imati videlo života.''
Šta li bi to moglo značiti. Po tvom shvatanju ...Isus bi bio zamena za elektriku...
A u vezi sa stihom...
Dela ap.20:8... ''I behu mnoge sveće gore u sobi gde se bejasmo sabrali.''
obrati pažnju na prethodni stih 20:9...
''A u prvi dan nedelje, kad se sabraše učenici da lome hleb, govoraše im Pavle, jer htede sutradan da pođe, i proteže besedu do ponoći.''
I tako...vreme je da pročitaš Bibliju a ne samo ono što ti servira....![]()

Vidis i Svevisnji jeste ljubav, al tvoj guru je Branham, potyrdio si slikom,U svakom danu pristupam zajednici zaljubljenih a jedini guru mi je...ljubav...