Pa sajtovi upravo govore to što ti pričam, samo ti ih ne razumeš. Pročitaj nekoliko puta pažljivo, pa vidi kako se organi postepeno razvijaju, a rad svakog organa je jedna životna funkcija. Prosto, ne može biti prostije.
Smrt je trenutak ili skoro trenutak, ali nastanak života nije.
Navedi link koji ovo negira, a potvrđuje tvoje mišljenje.
Grešiš.
Navedi dokaze i ja ću promeniti mišljenje, garantujem.
Grešiš,
ili navedi dokaz za ovo. Kada proradi srce to je veoma važna životna funkcija, koja sa funkcijama ostalih organa čini život fetusa.
Šta ti sada ovo znači, života ti? Da li je Vreme, ili je neki časopis "Vreme". Pa ja ti stalno i govorim da je nepoznato kada je fetus živ, upravo zbog toga što se u toku devetomečnog razvoja kompletiraju životne funkcije sa pojavom i "sazrevanjem" organa. I ne izmišljaj. Nigde nisam naveo da je sa pojavom srca dete oživelo, ali sam ti naveo da sa prestankom rada, dete neće neće sigurno biti živo, pa makar intervenisao i tvoj Svevišnji.
Ja počinjem da verujem da si išao u istu školu kao jedan ovde prisutan uvaženi Forumaš, koji ovako navrat-nanos donosi zaključke.
Ja stvarno ne znam kako da ti drugačije napišem nego na našem maternjem jeziku. A na tom jeziku ne piše da je "...parcijalno je fetus živ u toku 9 meseci "
nego evo ponovo: sa oplodnjom počinju najjednostavne životne funkcije a to je deoba ćelija. Tom deobom formiraju se grupe ćelija koje će u daljem razvoju postati organi, i sa pojavom svakog organa i njegovim radom kompletiraju se životne funkcije do konačnog devetomesečnog razvoja, kada je dete živo i spremno da nastavi život u novom okruženju. I upravo zbog ovog postepenog razvoja pojedinih funkcija, stručnjaci ne mogu da utvrde kada je fetus tačno oživeo.I ja sam ovo prihvatio jer tako piše u linkovima koje ti ne razumeš.
A što se tiče ovog boldovanog ništa drugo ne mogu nego

I ne moraš više da ponavljaš sve ovo, jer jasno je da nam se mišljenja razlikuju,
nego navedi linkove (dokaze), koji potvrđuju tvoje mišljenje. To od tebe odavno tražim a ti izbegavaš, pa ja zaključujem da ti nemaš nikakvih dokaza,već stojiš na raligijskom shvatanju da je Svevišnji "dodelio" prvi život, pa misliš da je to istina i danas.