Znači život je po tvom mišljenju nastao u 4-toj nedelji. Ne znam što se onda spore naučnici?
O ebote Jovane šta je sa tobom? Pa otkuda ti ovakav zaključak? Da li je moguće da posle toliko ponavljanja šta mislim o tome, a to moje mišljenje potkrepljuju linkovi na koje te upućujem. ti praviš ovakav zaključak.
ZAPAMTI. Od trenutka oplodnje, počinjuda se razvijaju životne funkcije, i sa nastankom organa koji rade, postepeno se nadograđje nešto što posle devet meseci zovem živi fetus, spreman za opstanak u vanmateričnom okruženju. Nemoj sada da me hvataš za reč, mislim na opstanak bez zdravstvenih problema.
Videli smo da je prevremeno rođen fetus takođe živ, ali da ne bi bilo zdravstvenih problema u daljem razvoju, potrebni su laboratorijski uslovi, dakle nadoknađuje se ono što je iz nekog razloga prekinuto u normalnoj trudnoći.
Nikako da si načisto kada nastaje život i šta je život.
Pa Jovane to ne znaju ni vrhunski stručnjaci iz akušerstva, pa kako bih to znao ja. To jedino znaš ti. Piši stručnjacima pa ih prosvetli. Vidiš da"nemaju pojma", i zato se odavno spore oko toga.
A život je jednostavno osoba a ne organ. Ali ti smatraš da je život organi. Ok.

ovo je vrhunac budalaštine, i ja prosto ostajem bez komentara.

C,c,c,c,c,c, ooooooooo BRE!

PS Nemoj da realna dešavanja posmetraš kroz prizmu zvanu Bog, jer slika tog sveta je iskrivljena i ne uklapa se u naučnu sliku. U ovom slučaju pročitaj sve što možeš da pronađeš na Internetu, i videćeš da nema trenutka kada može da se kaže fetus je mrtav, e a sada je oživeo. Živ je tek kada se razviju svi organi i normalno funkcionišu, a to se dešava postepenim razvojem od samog začeća.
PPS Ma šta je sa linkovima koji potvrđuju tvoje mišljenje!?