I bata Andrej stigao u Ćacilend...Poslednja linija odbrane?

Mislim ono valjda sanjaš da budeš pandur da bi štitio zakon, da bi stitio slabije u svakoj situaciji, da imaš muda da zastitiš slabijeg i pored opasnosti po sebe. Nekako mi ne deluje da normalan čovek može u full zastitnoj opremi da pendrekom mlati ženu u suknji. Sigurno je šifra u pitanju. Časnije bi mi bilo da prosim nego da primim platu kao pandur koji bije narod. A taj narod koji on tuče ga plaća. Kome služi ovaj nasilnik sa pendrekom osim kriminalu? Ovo čovek zakona nije.
Sluzi Srbiji!

Dragoslav Ljubičić je član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.

Počeo je građanski rat još juče, preključe u Vrbasu i Bačkoj Palanci.

I ja se isto pitam. AV je ogorčen na funkcionere SNS-a koji su na odmoru.

" „Ali izabrao sam da budem ovde. I to je moja odluka, moja odgovornost. Onoga dana kada su naši ljudi bili napadnuti, njihova obaveza je bila da odmah dođu i prekinu svoje odmore. Nemam ništa protiv odmora, ali funkcije koje nose znače i odgovornost. Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu“, naveo je on. "

Izvor: https://bezcenzure.rs/vucicu-je-lose-besneo-na-svoje-poslao-brata-u-cacilend/

Da li će on svoje funkcionere da smeni kad prođu izbori.. Da li će ih uopšte raspisati u ovakvoj atmosferi građanskog rata?

Драгослав је синдикалиста ЕПСа...Борису ће да евентуално послужи ако га поставе на власт уместо АВа ..ови из ЕУ и УСА....

Све је то мутна игранка....

Kad ce knjiga 🤔

...

Чим 'човек' из задњих просторија одложи пиштољ и прихвати се тасттатуре

908298_26-12.jpg

DP Zlatanović ističe da je jako malo policije na velike grupe naroda. Kaže da su razvučeni po gradovima da ne mogu da se fokusiraju.

Sve Caci huligana i robijasa na odsustvu + Ćandara je skupio u NS i BG veceras izgleda...tako da je kojim slucaj veceras protest u Cacku, Kragujevcu, Uzicu...tu ne bi imao koga da posalje...

...

Sve Caci hiligana i robijasa na odsustvu + Ćandara je skupio u NS i BG veceras izgleda...tako da je kojim slucaj veceras protest u Cacku, Kragujevcu, Uzicu...tu ne bi imao koga da posalje...

...
Nema toliko Caci bitangi koliko ima postenog sveta. Matematika ne ide u prilog Aci Srbinu.

Back