aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.331
Tako je, Borise!Dragoslav Ljubičić je član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, Borise!Dragoslav Ljubičić je član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.
Sluzi Srbiji!Mislim ono valjda sanjaš da budeš pandur da bi štitio zakon, da bi stitio slabije u svakoj situaciji, da imaš muda da zastitiš slabijeg i pored opasnosti po sebe. Nekako mi ne deluje da normalan čovek može u full zastitnoj opremi da pendrekom mlati ženu u suknji. Sigurno je šifra u pitanju. Časnije bi mi bilo da prosim nego da primim platu kao pandur koji bije narod. A taj narod koji on tuče ga plaća. Kome služi ovaj nasilnik sa pendrekom osim kriminalu? Ovo čovek zakona nije.
Samo dolivaj benzin na požar. To je super.Vrijeme je da Gospodin Predsednik udari "samar milosti" izgubljenim ovcama iz srpskog stada!
Slobina faza, ali terminalna.
Razgledanje šta su mu sve preci zemljaci posrali po Srbiji pa traži šta i on da ***** ovde.Где је овај дивни младић, зна ли се штогод
Pogledajte prilog 1769720
Nekada treba reci dosta!Samo dolivaj benzin na požar. To je super.
Vučić nije Srbija, ni jedan režim nije Srbija. Srbija nije vlast.Sluzi Srbiji!
Nije poenta da neko nedužan strada.Nekada treba reci dosta!
Gospodin Predsednik je ovaplocena Srbija!Vučić nije Srbija, ni jedan režim nije Srbija. Srbija nije vlast.
Dragoslav Ljubičić je član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.
Počeo je građanski rat još juče, preključe u Vrbasu i Bačkoj Palanci.
I ja se isto pitam. AV je ogorčen na funkcionere SNS-a koji su na odmoru.
" „Ali izabrao sam da budem ovde. I to je moja odluka, moja odgovornost. Onoga dana kada su naši ljudi bili napadnuti, njihova obaveza je bila da odmah dođu i prekinu svoje odmore. Nemam ništa protiv odmora, ali funkcije koje nose znače i odgovornost. Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu“, naveo je on. "
Izvor: https://bezcenzure.rs/vucicu-je-lose-besneo-na-svoje-poslao-brata-u-cacilend/
Da li će on svoje funkcionere da smeni kad prođu izbori.. Da li će ih uopšte raspisati u ovakvoj atmosferi građanskog rata?
Zaista, dosta sns kriminalaca!Nekada treba reci dosta!
da se podsetimo kontramitinga, davno beseSlobina faza, ali terminalna.
Kad ce knjiga
...
I kako ce se ovo zavrsiiti?
Jesu li ovo naši sa motkama protiv policije, ili njihovi sa motkama glume napad na policiju da optuže naše?
Biju za medalju sns krimi pajkane.
Baćo, ako je sada ovako, ja na njegovom mestu ne bih čekao jesen u Bg, kad svi budu tu...Lako...
Sve Caci huligane je rasporedio u NS i BG...pa Pancevo ostalo "nebranjeno" pa tamo narod potiskuje zandare
...
Lepo je da ko se motki lati od motki i strada, ali ja baš i nisam siguran da je to to.Biju za medalju sns krimi pajkane.![]()
DP Zlatanović ističe da je jako malo policije na velike grupe naroda. Kaže da su razvučeni po gradovima da ne mogu da se fokusiraju.
Nema toliko Caci bitangi koliko ima postenog sveta. Matematika ne ide u prilog Aci Srbinu.Sve Caci hiligana i robijasa na odsustvu + Ćandara je skupio u NS i BG veceras izgleda...tako da je kojim slucaj veceras protest u Cacku, Kragujevcu, Uzicu...tu ne bi imao koga da posalje...
...