I bata Andrej stigao u Ćacilend...Poslednja linija odbrane?

Kome je normalno ovo i nadje opravdanje trebalo bi ga zatvoriti u ludaru. Posao policajca je da štiti obične ljude od onih opasnih a ne da tuče pendrekom ženu u suknji. Kako se taj posle ponaša kad dodje kući svojoj ženi ako je ima. Teško ženi sa ovakvom "muskarčinom".

Kome je normalno ovo i nadje opravdanje trebalo bi ga zatvoriti u ludaru. Posao policajca je da štiti obične ljude od onih opasnih a ne da tuče pendrekom ženu u suknji. Kako se taj posle ponaša kad dodje kući svojoj ženi ako je ima. Teško ženi sa ovakvom "muskarčinom".
Ovi sa druge strane iza žena stali i guraju njih.

Ухапшен је првокатор који припада СНСу .

Dragoslav Ljubičić je član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.

Građani su trčali i govorili da imaju pištolje, što je za N1 rekao i autoprevoznik Milomir Jaćimović.

Pored naše ekipe prošao je jedan raskrvareni građanin, dok je drugi ponovio "da su repetirali pištolj na ljude".

To je to.Gradjanski rat

Počeo je građanski rat još juče, preključe u Vrbasu i Bačkoj Palanci.

I kako ce se ovo zavrsiiti?

I ja se isto pitam. AV je ogorčen na funkcionere SNS-a koji su na odmoru.

" „Ali izabrao sam da budem ovde. I to je moja odluka, moja odgovornost. Onoga dana kada su naši ljudi bili napadnuti, njihova obaveza je bila da odmah dođu i prekinu svoje odmore. Nemam ništa protiv odmora, ali funkcije koje nose znače i odgovornost. Zato govorim o velikim, odlučnim i nemilosrdnim promenama koje slede u čitavom državnom aparatu, od Vlade Srbije, pa sve do policije. Promene će biti svuda, na svakom mestu“, naveo je on. "

Izvor: https://bezcenzure.rs/vucicu-je-lose-besneo-na-svoje-poslao-brata-u-cacilend/

Da li će on svoje funkcionere da smeni kad prođu izbori.. Da li će ih uopšte raspisati u ovakvoj atmosferi građanskog rata?

Да питамо @Тихи

Где је овај дивни младић, зна ли се штогод
1755123279687.jpeg

Mislim ono valjda sanjaš da budeš pandur da bi štitio zakon, da bi stitio slabije u svakoj situaciji, da imaš muda da zastitiš slabijeg i pored opasnosti po sebe. Nekako mi ne deluje da normalan čovek može u full zastitnoj opremi da pendrekom mlati ženu u suknji. Sigurno je šifra u pitanju. Časnije bi mi bilo da prosim nego da primim platu kao pandur koji bije narod. A taj narod koji on tuče ga plaća. Kome služi ovaj nasilnik sa pendrekom osim kriminalu? Ovo čovek zakona nije.

Back