Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.465
Ovo nešto montirano...
Pogledaj dobro ovu fotku @Jugoslav Čvarak
Da da...o tome pricam deceniju+...
"Znaci kraj puta" i zlodusi...oko AVtihrista...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nešto montirano...
Pogledaj dobro ovu fotku @Jugoslav Čvarak
Da da...o tome pricam deceniju+...
"Znaci kraj puta" i zlodusi...oko AVtihrista...
...
Ovo nešto montirano...
...
Usled razvucenosti malobrojnih Caci huligana...sem Panceva i Lazarevac ostao slaba tacka za Ćandare:
...
Evakuisace ih narod u Zabelu i Padinjak.Vucic u obracanju malopre u svom klasicnom gebelsovskom propagandnom leleku pominje i neke "povredjene Kobre" u NS...?
Mozda je taj neki od Kobri...
Ali opet kazem, to znaci da su stitili nekog im bitnog...jer nece Kobre sa protubalistickim zastorom cuvati obicne Cacija robijase...
Mozda je tu bio ili Vucevic ili onaj novi gradonacelnik NS...pa njih evakuisali, a ovaj mozda (ako je) zaostala Kobra na zacelju...
...
Hoće ali moraš računati na žrtvu. Koliko veliku, ne znam.Evakuisace ih narod u Zabelu i Padinjak.
Da nece mozda da pucaju na narod? Tad bi im Zabela i Padinjak bili lepa uspomena za ono sto bi ih cekalo.Hoće ali moraš računati na žrtvu. Koliko veliku, ne znam.
Nemoj misliti da će reći: ok, uđite na kaficu evo vlast na tacni. Pucaće, vrlo verovatno.Da nece mozda da pucaju na narod? Tad bi im Zabela i Padinjak bili lepa uspomena za ono sto bi ih cekalo.
I sa time okoncati svoje lopovsko bivstvovanje.Nemoj misliti da će reći: ok, uđite na kaficu evo vlast na tacni. Pucaće, vrlo verovatno.
Mnogo si bistar kad ovako pises.Nemoj misliti da će reći: ok, uđite na kaficu evo vlast na tacni. Pucaće, vrlo verovatno.
Da imaš putera na glavi koliko oni imaju ti bi dao? Hm....Mnogo si bistar kad ovako pises.
Ovo sve neki intelektualci
I zato pucati na gradjane?Da imaš putera na glavi koliko oni imaju ti bi dao? Hm....
U normalnoj državi normalnih ljudi, naravno.I zato pucati na gradjane?
Ko god ima putera nek snosi posledice
Ne moze vecno ovako.U normalnoj državi normalnih ljudi, naravno.
Smatraš da je ovde to slučaj?
Ne može ali ne znam koliko može. I ovo mi je previše.Ne moze vecno ovako.
Mora se primetiti da je sredio liniju da se bolje drži od batice. Mama ga zdravije hrani. Mama više voli Andreja!
A i sise su mu čvršće i protežu se daleko ka jugu.Mora se primetiti da je sredio liniju da se bolje drži od batice. Mama ga zdravije hrani. Mama više voli Andreja!
Dva najveća mafijaša u Srbiji, koliko su nas ovi upropastili.