Zorkan
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Odlican film. Nova verzija, starog filma (knjige) prebacea u nase doba. Wil je odradio posao fino.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je film ok , al` su mogli mnogo bolje uraditi... . jes da je NY veliki ali je pun onih vampira, vala bi vidjeli dje zivi pa da je spajdermen [ o_O ]... mislim , nasli bi ga ranije... btw kako ima struje , kol`ko ja znam struja ne pada s neba
p.s. oni vampiri su cool 8)
Bila je jedna scena gde prikazuje nekoliko malih generatora kako rade![]()
Hm,bas cu da opet pogledam film ...da i ja vidim te generatore 
SF ili ti Science Fiction (Naucna Fantastika)...ne boj se nisi nista propustio u trejleru, a posebno ne sta je SFLJudi sta je to uopshte SF???Nisam ni video trejler pa me zanima??Samo sam cuo da je Will Smith u glavnoj ulozi...EXTRA!!!
Ne cepidlaciMa gomila nelogicnosti a najveca je sam virus koji ocigledno napada mozdane celije,sta ce mu injekcija za zarazene kad jednom unisteni neuroni ne mogu da se povrate

Moram,studiram Visu medicinskuNe cepidlaci
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma gomila nelogicnosti a najveca je sam virus koji ocigledno napada mozdane celije,sta ce mu injekcija za zarazene kad jednom unisteni neuroni ne mogu da se povrate
HeHe, da je dobar film ne bi bilo toliko pitanja i nelogicnosti.
Jos jedno pitanje:
Gde se kriju ostale zivuljke(jeleni,lavovi) kad padne mrak, jer ovi zarazeni izjedaju sve zivo...kako dosad nisu pojeli sve jelene i lavove????
tako da opet ništa bez konzervi.Ne preteruj!ne treba se truditi i traziti rupe
jer film je jedna velika rupa
vi ste pretjerali
ne no najbolje se sad pitati
zasto Nevil vozi kola,zasto jede
vidi ga kako jede sta im to znaci
pogledaj ga puca na jelene,kako ga bre nije sramota
pogle raznio se pa ima li ovaj lik stida
vidi mu robu ma kako ga bre nije sramota
ajte bre
Naprotiv, on i jeste mentalno odlijepio...ma nista nije glupo osim sto je on uspio da prezivi 3 godine , i sto nije mentalno odlijepio...
Zdrav chovek sigurno ne bi pokushavao da pricha sa lutkama 
Ma gomila nelogicnosti a najveca je sam virus koji ocigledno napada mozdane celije,sta ce mu injekcija za zarazene kad jednom unisteni neuroni ne mogu da se povrate
Mene su jos u osnovnoj skoli ucili da celije imaju mogucnost regeneracije,sve osim mozdanih celija,jednom kad se uniste ne mogu da se obnove....ali dobro,kako ti kazes... mozda ce do 2012 neki Amer to promenitinaravno da mogu,2012 je,i film je naucna fantastika. mada po mom misljenju totalni promasaj.

Ljudi kako biste se vi ponasali na njegovom mestu?Jel bi i vi 'odlepili'?Pa nije totalno, ali odlijepio jeste...![]()