Hvala Hagu što budi nacionalizam i četništvo u Srbiji

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Ako gledamo malo pozitivno postoji i sreća u ovoj srpskoj nesreći. Čitam komentare na jednom anti-srpskom domaćem mediju, doživeli smo to da oni koji su na sva usta pljuvali Miloševića, Šešelja, Mladića itd. sad polako okreću ploču i pričaju kako su grešili što su bili protiv njih !?

Da li bi srpske žrtve dobile pravdu da su osuđeni Gotovina, Markač i Haradinaj ? Apsolutno ne. Nema pravde sve dok postoji "Independent Kosove Republjik" niti ima pravde dok postoji moderna NDH bez pola miliona proteranih Srba

Pre ovih presuda mi Srbi smo uglavnom bili polovični oko Haga, sada smo svi ujedinjeni i to je dobro. I oni najzagriženiji pro-EUropljani sad polako počinju da menjaju misljenje o "slobodnoj pravičnoj demokratskoj EUropi". Mislim da je Hag podigao srpski nacionalizam za koju stepenicu više, takođe mislim da će rehabilitacija Četnika sad proći dosta opuštenije među srpskim narodom

Takođe moram da kažem da mi je žao što moraju da nam se dogode ovakve nesreće da bi nam se podigla nacionalna svest

Ako gledamo malo pozitivno postoji i sreća u ovoj srpskoj nesreći. Čitam komentare na jednom anti-srpskom domaćem mediju, doživeli smo to da oni koji su na sva usta pljuvali Miloševića, Šešelja, Mladića itd. sad polako okreću ploču i pričaju kako su grešili što su bili protiv njih !?

Da li bi srpske žrtve dobile pravdu da su osuđeni Gotovina, Markač i Haradinaj ? Apsolutno ne. Nema pravde sve dok postoji "Independent Kosove Republjik" niti ima pravde dok postoji moderna NDH bez pola miliona proteranih Srba

Pre ovih presuda mi Srbi smo uglavnom bili polovični oko Haga, sada smo svi ujedinjeni i to je dobro. I oni najzagriženiji pro-EUropljani sad polako počinju da menjaju misljenje o "slobodnoj pravičnoj demokratskoj EUropi". Mislim da je Hag podigao srpski nacionalizam za koju stepenicu više, takođe mislim da će rehabilitacija Četnika sad proći dosta opuštenije među srpskim narodom
Takođe moram da kažem da mi je žao što moraju da nam se dogode ovakve nesreće da bi nam se podigla nacionalna svest

Mogu da se slozim oko svega osim podebljanog.
Vuk Draskovic i naslednici su do te mere iskompromitovali cetnike da nam rehabilitacija nece nista pomoci.
Jesam za utvrdjivanje istorijske istine o tom pokretu ali ono kako su to uradili Vuk & sledbenici samo nanosi stetu tom postupku.

Pa budi se uglavnom u osnovnoj školi tako oko osmog razreda, vrhunac nacionalizma u srednjoj ide uporedo sa međusobnim druženjem pajsera na tribini ili šljokanjem piva u kraju na klupi i pričama kako je

za vreme KraLja bilo super i kako će on da se vrati i to je to, posle srednje se uglavnom 95 posto nacionalista ni ne seća svog nacionalizma i zabole ih za to, a ovih 5 posto što ostane da budu nacionalisti

postanu i šovinisti tako da uglavnom to što imamo je to.

Pa budi se uglavnom u osnovnoj školi tako oko osmog razreda, vrhunac nacionalizma u srednjoj ide uporedo sa međusobnim druženjem pajsera na tribini ili šljokanjem piva u kraju na klupi i pričama kako je

za vreme KraLja bilo super i kako će on da se vrati i to je to, posle srednje se uglavnom 95 posto nacionalista ni ne seća svog nacionalizma i zabole ih za to, a ovih 5 posto što ostane da budu nacionalisti

jel ti to zivotna prica?

Otprilike, to je to, nemam sta da dodam. Osim toga da u srpskom slucaju, tih 5% sovinista se posle registruje na Krstinom Forumu

Pre ovih presuda mi Srbi smo uglavnom bili polovični oko Haga, sada smo svi ujedinjeni i to je dobro. I oni najzagriženiji pro-EUropljani sad polako počinju da menjaju misljenje o "slobodnoj pravičnoj demokratskoj EUropi". Mislim da je Hag podigao srpski nacionalizam za koju stepenicu više, takođe mislim da će rehabilitacija Četnika sad proći dosta opuštenije među srpskim narodom.

Dobro je to sto se ujedinjujemo. Lose sto se ujedinjujemo oko ludila, iskrivljenih mentalnih slika, i oko nekakve "nebeske" pravde. Tako sto se "ujedinili" oko Zlobe i slogana: "niko ne sme da vas bije osim narodne policije", pa dobismo batina, od Hrvata, Nata, samo nam inata jos uvek malo... :mrgreen:

_nobody_

Zivi se tesko, zaboravlja se brzo, uskoro ce ovo biti samo jos jedna packa.
Potvrda da smo krivi za sve, da moramo da se odreknemo sebe, jer je to u nasem najboljem interesu.
Pritisak ce sve vise rasti u tom pravcu.
Za manje od mesec dana bice ko da se nista nije desilo, tacnije bice aktuelna neka nova uvreda, uslov ili sargarepa...

Oporavka Srbije nema.

Ima samo onoliko dobar zivot koliko ga napravimo, ako uredimo sebe i drzavu u ekonomskom smislu, ako se izborimo za bolji polozaj radnika kod privatnika i ako smanjimo kriminal na ulicama, veliki je van naseg dometa.

Ne verujem da ce patriotizam nakon oslobadjanja ustasa i njihovog siptarskog cveca da znacajnije dobije na snazi, znali smo svi sta je Haag. Izdajnici koji su 5 oktobra dosli na vlast hteli su bas ovakav Haag, koji ce da sudi Srbima, a olos da oslobadja. Da bi se proeUropljani probudili iz svog eUropskog delirijuma potrebna je glad, a ne oslobadjanje zlikovaca protiv kojih ionako nemaju nista. Glad je ta koja ce da ih osvesti, jer ce da im je donese ista ta EU, ako budemo dovoljno glupi i ostanemo na tom kursu. Bar je to zagarantovano, a na nama je da biramo Rusija ili EU.

treba nam organizacija i lider bre....a ne ove ****** od politichara .....kurton do kurtona.....beskichemnjaci sve do jednoga....bruka srbije...a onog narkomana chedu treba proetariti iz srbije sa sve kandickom i ekipom srbomrzaca

Taj Cheda je punopravni Gradzanin Srbije, pri cemu je jako bogat, vlasnik Fidelinke i jos par preduzeca. Ugledan Gradzanin Srbije, kome nije dokazano nijedno krivicno delo. Dakle, ti propagiras gonjenje neduznih gradzana koji posteno rade i grade u drzavi Srbiji (progon na osnovu svojih ubedjenja), koja je svrstana u "demokratske" drzave sa demokratskim rezimom na vlasti???

_nobody_

Taj Cheda je punopravni Gradzanin Srbije, pri cemu je jako bogat, vlasnik Fidelinke i jos par preduzeca. Ugledan Gradzanin Srbije, kome nije dokazano nijedno krivicno delo. Dakle, ti propagiras gonjenje neduznih gradzana koji posteno rade i grade u drzavi Srbiji (progon na osnovu svojih ubedjenja), koja je svrstana u "demokratske" drzave sa demokratskim rezimom na vlasti???

_nobody_

cheda je sam rekao da su mu ruke prljave a savest cista..znaci da je nema....demokratija je iluzija...a ti zivi i dalje u njoj.....

Back