E, ajde da pljujemo sve što u Srbiji ima

Vama fakultet i ne treba.
Vame je "fakultet" slepa poskusnost. A diplome ionako kupujete.
Bitno vam je da pridare Kisivo, Jadar, Reoubkiju Srpsku (inomad ste uvelinsankcije, RSK....
Svaka prodaja i izdaja vem je ok dok je sendvica i dve crvene.

Polusvet ste nedostojan i pljuvanja
Sta te onda briga . Nisi u Srbiji, uzivaj gde si sada a nas zaboravi.

Trauma je kad padnes razred u osnovnoj, na faksu mozes i da pauziras godinu, kao ja npr, ili obnovis a neki i 50 godina nose indeks.

E sad nakon posete Meloni neki meni prijatelji iz sns staba na finjaka krecu pricu nato ima da razbije Rusiju ako krenu ka Odesi i pocelo smaranje manite 99 u fazonu zasluzili smo .
Djura ce ti oprostiti..

Sta te onda briga . Nisi u Srbiji, uzivaj gde si sada a nas zaboravi.
Tebi sve jedno.
Prodas Kosovo, sankcije RS, nema Krajine.... ali stize klopa i sendvic da bi klicao URA.. gde ste bili - Srba nema. Demantuj?

A to gde sam ja? Tamo gde radim. Gde zaradjujem bez motanja kablova i muljanja. Da sam u npr. Nemackoj to bi ti bilo ok jer tvoja geografija na doseze malo dalje od Beca i Frankfurta.
Ok. Verovatno si cuo za Cikago
....ali gde je to majku mu? Da li i postoji ili lazu oni sto ne vole Acu?

Zasto Mali nije kupio 26 apartamana na Gocu ili Goliji nego u Bugarskoj?

Poslednja izmena:
Aham.... zvucni top.... milioni se slazu sa tobom.... jeeeeejjjjj.......podrzavate ubice kojima je mesto u zatvoru.
Koliko blokadera je uspelo da obnovi ili nastavi godinu na fakultetu? Nula!
Eeee… a ja mislio ti im vrediš stotku po satu… ili bar 50.

Ti izgleda ne kapiraš da većina ovde poznaje ili ima u porodici bar nekoliko studenata? De’ mi, ‘leba ti, pričaj još o tome ko je od njih šta postigao na fakultetu! 😄

Ako dobijaš samo sendvič i sokić, budi srećan! I to su te preplatili! 😁

Gde cemo imati?
U vukojebini u koju niko ne ide?

Mi Crnogorci najvolimo kad je sve u krugu Dvojke. Zato ne damo Dvojku !!! :nono3:

Za 16 milijardi je moglo da se napravi i pozoriste i bioskop i kulturni cebtar u svakom selu u Srbiji.

Oni što vole pivo kažu "Hej, znaš koliko je piva moglo da se popije za te pare ? I da nam bude do jajajaja !"

Koje sportske objekte? Stadion od milijardu koji ce biti prazan jer nikoga ne zanima da ide u Surcin da gleda fudbal.

Ljudima sa sela, dimenzije Beograda nikako ne idu u vugla ... :roll:

Hej.... 16 milijardi????

To je 16 mlrd plata graditeljima, proizvođačima građevinskog materijala, nameštaja, sportskih rekvizita, auto industrije ... Ima para, raduj se narode ! Mi paćenici ćemo da patimo !

Tebi sve jedno.
Prodas Kosovo, sankcije RS, nema Krajine.... ali stize klopa i sendvic da bi klicao URA.. gde ste bili - Srba nema. Demantuj?

A to gde sam ja? Tamo gde radim. Gde zaradjujem bez motanja kablova i muljanja. Da sam u npr. Nemackoj to bi ti bilo ok jer tvoja geografija na doseze malo dalje od Beca i Frankfurta.
Ok. Verovatno si cuo za Cikago
....ali gde je to majku mu? Da li i postoji ili lazu oni sto ne vole Acu?

Zasto Mali nije kupio 26 apartamana na Gocu ili Goliji nego u Bugarskoj?
Definisi "prodaja kosova"?????

Nisi u Srbiji, daleko si od Srbije. Nema sta da trazis ovde osim sto siris mrznju i netrpeljivost. Nisi u toku sa stanjem u drzavi i sta se prica i drsava na ulici.

Braćala, nije on uzrok nego posledica i simptom. Njega treba smeniti, to stoji, ali i sistem koji je omogućio da se takvi poput njega/njih dokopaju pozicija moći takođe treba da se promeni, a ne da se pravimo blesavi, ignorišemo mali milion stvari koje ne valjaju i "uživamo" u toj šačici stvari koje "valjaju", a od kojih nikakve realne koristi nema. Je l' bi ti radije da ti dete ima kasvetnu školu, normalan vrtić, obrok u kantini, nastavnika koji nije pregoreo od prenatrpanosti, dobro plaćen posao s pristojnom platom od koje može da se (pre)živi, Ili ćeš da mu pokažeš expo paviljon da gleda i da se divi betonu dok gladuje bez mogućnosti za normalan posao i zdravstvenu negu, ne samo za sebe već i za svoje dete?

Pa tooo, nije on, već Srbi smetaju ! Da nije njih, de bi nama Sqipima bio kraj ! Znaš kakva ultra bi se vutrala ? Idiii ...

Poslednja izmena:
Mi Crnogorci najvolimo kad je sve u krugu Dvojke. Zato ne damo Dvojku !!! :nono3:

Oni što vole pivo kažu "Hej, znaš koliko je piva moglo da se popije za te pare ? I da nam bude do jajajaja !"

To je 16 mlrd plata graditeljima, proizvođačima građevinskog materijala, nameštaja, sportskih rekvizita, auto industrije ... Ima para, raduj se narode ! Mi paćenici ćemo da patimo !

1% иде надничарима ..... 30% мафијашима и добављачима опреме и 69% на увоз опреме из иностранства

Надничари у ЕХПУ су странци

мафијаши и трговци увозе све за ЕКСПО из иностранства .. Кине...

Паћеници у Србији ће да враћају тих 16 милијарди кредита

Ти као декларисани држављанин Црногоре пректично ни на који начин ниси паћеник ..

Braćala, nije on uzrok nego posledica i simptom. Njega treba smeniti, to stoji, ali i sistem koji je omogućio da se takvi poput njega/njih dokopaju pozicija moći takođe treba da se promeni, a ne da se pravimo blesavi, ignorišemo mali milion stvari koje ne valjaju i "uživamo" u toj šačici stvari koje "valjaju", a od kojih nikakve realne koristi nema. Je l' bi ti radije da ti dete ima kasvetnu školu, normalan vrtić, obrok u kantini, nastavnika koji nije pregoreo od prenatrpanosti, dobro plaćen posao s pristojnom platom od koje može da se (pre)živi, Ili ćeš da mu pokažeš expo paviljon da gleda i da se divi betonu dok gladuje bez mogućnosti za normalan posao i zdravstvenu negu, ne samo za sebe već i za svoje dete?

Ne daj bože da ovo čita neki stranac ! Otkrilo bi se da je kod nas bolest, glad, kuga, lobotomija ... A za izabrane ima svega. Ja sam jedan od srećnika, naime moje dete je imalo i odličan vrtić (čak je u dva išao) modernu školu i osnovnu i srednju. Dobar faks koji srećom napadoše ustaše (ustaše - ustanici), te je sad malo blokiran, ali kad ustaša dođe na vlast, nastaviće školovanje. Do sad smo imali sve, ali čitajući tvoje postove vidim da nije svima tako, mora da je moja porodica ekstremno srećna !

Back