- Poruka
- 41.384
Znači čim je Srbima stalo do Srbije to je neki loš nacionalizam?
To zahteva objašnjenje
To zahteva objašnjenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toooooo brate.... sts ce sad da kazu radikalni sendvicariVelikosrpski nacionalizam je zavladao studentskim protestima u Srbiji, ocenjuje „Frankfurter algemajne cajtung“ u članku pod naslovom „Kosti, preci, otadžbina“, prenosi Dojče Vele.
https://www.danas.rs/svet/frankfurt...-je-zavladao-studentskim-protestima-u-srbiji/
Kad Svabe ovako kmece znas da si na pravom putu
sta su i koliko uradili na budjenju srbije iz nihilistickog mraka nista vise nisu ni trebali jer je i to vavilonska kulaIstina je da se ništa nije menjalo, od početka protesta među studentima je najviše rodoljuba, lično sam se uverila
mozda ti2. proleterska udarna brigada sastavljena od Srba iz Srbije izbacila je iz stroja ogroman broj nemačkih bojovnika. I njihovi "nacionalistički velikosrpski" potomci će opet ratovati protiv nemačkih luzera ako bude trebalo.
sta je privuklo srpskog seljaka da place i nudi lebom i solju decu koja su zrtvovala svoju mladost urnisuci se na onim maratonima.1. Vučić naručio tekst da studente u nemačkoj javnosti predstavi kao loše.
ili,
2. Nemci oće da tekstom privuku srpske nacionaliste, one gluplje koji još uvek nisu sa studentima, na studentsku stranu.
Ajde malo objasni šta oćeš da kažeš da sam ja mislio upisom koji si citirao, uz ovaj priglupi komentar...sta je privuklo srpskog seljaka da place i nudi lebom i solju decu koja su zrtvovala svoju mladost urnisuci se na onim maratonima.
takvi kao ti su toliko ogrezli u licemerju da ne mogu sebi da oproste koliko su zabrazdili.
nema winka vise...nema kurki, a?Ajde malo objasni šta oćeš da kažeš da sam ja mislio upisom koji si citirao, uz ovaj priglupi komentar...
Ima Kurki, jedino nema tvog objašnjenja, za koje sam te kulturno pitao.nema winka vise...nema kurki, a?
takve kao ti cekam na krivini gluposti kad misle da je sve sala u politici i da mogu da lupetaju bilo sta.
ti kulturan?Ima Kurki, jedino nema tvog objašnjenja, za koje sam te kulturno pitao.
Pa ti deliš isto ljude, pa bi ih ograđivao zidom...ti kulturan?
koji deli ljude na muslimane i nemuslimane
kano klisurina si![]()
I nedno o drugo. Vrlo su uski.Pa mislim... Skoro je bila tu neka predstavnica eu i pita što nema eu zastava na protestima
Ja zaista ne mogu da verujem koliko ih zabole da 1 minut mućnu glavom
Možda , ljudi moji, postoji nekakav ustav ovde, a u ustavu kosovo i Metohija. Možda studenti pozivaju na zakone i ustav i njihovo poštovanje..
Zaista mi nije jasno da li im fali malo mozga ili se namerno prave duduci ..
Е то. Тако јеДа ли о значи да Алгемајне зајтунг подржава актуелну власт у Србији, јербо у њој нема националиста?
Svaka akcja koja ima za cilj da srbe iz srbije koji nisu za dodu ili vucica nazivas sa ekipom mujagama ili ustasama, izaziva kontrareakciju.Pa ti deliš isto ljude, pa bi ih ograđivao zidom..