Frankfurter algemajne cajtung: Velikosrpski nacionalizam je zavladao studentskim protestima u Srbiji

1. Vučić naručio tekst da studente u nemačkoj javnosti predstavi kao loše.
ili,
2. Nemci oće da tekstom privuku srpske nacionaliste, one gluplje koji još uvek nisu sa studentima, na studentsku stranu.
sta je privuklo srpskog seljaka da place i nudi lebom i solju decu koja su zrtvovala svoju mladost urnisuci se na onim maratonima.

takvi kao ti su toliko ogrezli u licemerju da ne mogu sebi da oproste koliko su zabrazdili.

sta je privuklo srpskog seljaka da place i nudi lebom i solju decu koja su zrtvovala svoju mladost urnisuci se na onim maratonima.

takvi kao ti su toliko ogrezli u licemerju da ne mogu sebi da oproste koliko su zabrazdili.
Ajde malo objasni šta oćeš da kažeš da sam ja mislio upisom koji si citirao, uz ovaj priglupi komentar...

Pa mislim... Skoro je bila tu neka predstavnica eu i pita što nema eu zastava na protestima

Ja zaista ne mogu da verujem koliko ih zabole da 1 minut mućnu glavom

Možda , ljudi moji, postoji nekakav ustav ovde, a u ustavu kosovo i Metohija. Možda studenti pozivaju na zakone i ustav i njihovo poštovanje..

Zaista mi nije jasno da li im fali malo mozga ili se namerno prave duduci ..
I nedno o drugo. Vrlo su uski.

Добр, пази, то су немци. Они једноставно не зарумеју то што виде. На делу није никакв велико српски национализам јер то не постоји и никад није постојало, ното су у питању некаква екстремна десница, него једноствно, нај једноставнине родољубље. Њима одговарају југословени српског порекла, а хрваске провинијеције, и зато не подносе срске родољубе. Ја се надам де ће немачка ускоро имато довољно својих проблема, па да се њима забављају.

Pa ti deliš isto ljude, pa bi ih ograđivao zidom..
Svaka akcja koja ima za cilj da srbe iz srbije koji nisu za dodu ili vucica nazivas sa ekipom mujagama ili ustasama, izaziva kontrareakciju.

Toliko valjda znas o komunikaciji.

A sto se tice ograde, niko normalan vise nece iz srbije da gine za tudje stale i goveda koje je vlasnik napustio bezeci u srbiju, a iz nje agitujuci da drugi za njegovi imovinu ginu. Ti ako ti se gine, samo cepaj sine, imas svu moju podrsku.

Back