Humor za one 40+ i nešto više

Plavuša se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi. Prvi put kad je vodila decu na fizicko,primetila je da se sva deca igraju loptom, osim jednog decaka koji je stajao sa strane potpuno sam. Učiteljica mu priđe i upita ga je li sve u redu, na što joj je dečak odgovorio da jeste. Nakon nekog vremena vidi da je dečak još uvek stoji sam, pa mu ponovo priđe i kaže mu:

-Reci mi zašto se svi igraju, a ti ovde stojiš sam?
– Ja sam golman.

Muž doveo bolesnu suprugu u bolnicu na specijalistički pregled. Nakon što je obavio pregled, lekar pozove muža u ordinaciju i oprezno mu kaže:
– Znate, situacija nije bezazlena, moraćemo je zadržati u bolnici.
– Doktore, recite mi, za koliko će ozdraviti?
– Za 2.000 eura!

Učiteljica prvom razredu daje zadatak:ko se može setiti imena stvari koje završavaju na “tor”, a koje nešto jedu. Mali Marko kaže:
– Aligator!
– Bravo, Marko! To je dobra reč! – pohvali ga učiteljica.

Na to Luka kaže:
– Predator!
– Još jedna dobra reč! Odlično, Luka…

Mali Perica ustane i kaže:
– Vibrator!

Učiteljica samo što nije pala sa stolice. Kad se malo sabrala, ozbiljnim glasom kaže:
– I to je dobra reč, Perice, ali mislim da je ne možemo uzeti u obzir, jer on ništa ne jede…
–Ali moja mama ima jedan i kaže da jede baterije kao da su badava.:mrgreen:

476018221_122188999166088736_3662631388423028629_n.jpg

Javili devojci da joj je deda umro, pa je otišla kod bake da je uteši. baka kaže:
– Dete moje, deda je umro u nedelju, dok smo vodili ljubav
– Pa jesi li ti normalna? U tim godinama? Nije ni čudo što je umro
– Dušo, babino, pazili smo na zdravlje, pa smo vodili ljubav samo nedeljom. Uz zvuk crkvenih zvona, polako i nežno... Na 'ding' unutra, na 'dong' spolja...
Baka je zastala, obrisala suze i nastavila:
– Da nije prošao onaj idiot koji prodaje sladoled, zvoneći kao lud, deda bi i danas bio živ.
:lol:

Mara se udaje, a kako se venčanje približava, postaje sve tužnija i zabrinutija.
Njena baka to vidi i počinje da je teši i savetuje:
– Vidi, devojko, nije to ništa. Prvu noć će malo boleti, ali ti si žena, moraš to da izdržiš. Proći će…

A baka je nastavila:
– Druge noći će te i dalje boleti, ali manje. I treće noći će boleti, a četvrte neće ništa da boli, samo će neka slast zavladati tvojim stomakom

A Mara će:
–Baba, to nije problem .baba. Ja se je*em k’o zmaj, nego… ne znam da kuvam.

Došao Mujo u matični ured po informacije u vezi s venčanjem pa pita matičara:

– Recite mi, je l’ se Fata i ja možemo venčati sredom?

– Pa zašto sredom, svi se žene subotom? – u čudu će matičar.

– Ma, ne bih hteo sebi da upropastim vikend – odgovori Mujo.

Fata se ujutro iskrala iz kuće i otišla do robne kuće kupiti Muji poklon za Valentinovo. Ode na odjel muške odjeće i počne razgledavati kravate, pa joj priđe prodavačica:
– Mogu l’ vam kako pomoć’?

Fata odgovori:
– Ma, hoću kupit’ svom Muji kravatu za Valentinovo, al’ ne znam koja bi najbolje istakla njegove međe oči.

Prodavačica se nasmije:
– Slušaj, bona, uzmi ti koju hoćeš, svaka će mu dobro istaknut’ oči ako je pravo dobro zategneš!

Back