tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ispovest muskarcine...priznajem da sam isfrustriran sto me je sinoc odbila jedna devojka...i to se moralo jednom desiti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispovest muskarcine...priznajem da sam isfrustriran sto me je sinoc odbila jedna devojka...i to se moralo jednom desiti![]()
zene...
ima nesto sto mi nije jasno . . .sta se to desava. . .
ne privlace vas vise muskarci koji imaju sve kvalitete koje trazite sa ozbiljnim namerama vec takticari sa povrsnom pricom i BB show humorom...
ne prolaze vise samouvereni momci koji pred vas istresu svoje namere, vec misticni momci koji zapravo nemaju sta da kazu...
ne traze se vise momci kojima od viska testosterona opada kosa i raste stomak vec deckici sa izrazenom zenskom stranom jer vas bolje poznaju pa imaju strpljenja da "igraju saha"...
robovanje formi a ne sustina ja bih rekao, sta vi zene kazete na to??
ok...ono na sta ja mislim na moze tek tako da se radi jer u suprotnom izgleda glupo onome ko ima bar nekoliko grama mozga u glaviZa humor si lepo rekla..te osobine obicno devojke navedu kao bitne..a moja je poenta..da neki muskarci bas to rade,po potrebi,dok ne dobiju sta zele..

ok...ono na sta ja mislim na moze tek tako da se radi jer u suprotnom izgleda glupo onome ko ima bar nekoliko grama mozga u glavi
doduse mozda nam se pojmovi razlikuju,tako da necu da budem iskljuciva![]()
Istina..samo mladje devojke,a i neke starije kasno ''pale''....takodje sam hteo cuti misljenje devojaka,po pitanju,recimo politicara..on je kao i svaki obican muz-otac..cemu onda fama o ''jakim'' muskarcima..?...
Ono sto sam i sam skontao a i citao je da je mnogim devojkama jako bitna "preselekcija od strane drugih zena"... tj. ako se za muskarca jednostavno "zna" da za njime "trce zene i vuku krevet za sobom" sama ta cinjenica ga cini privlacnim i drugim devojkama. Probaj i sam izaci sa nekoliko drugarica pa prilaziti devojkama kad si u zenskom drustvu. Videces da te drugacije prihvataju odmah.

ja bih pre rekla onda mocni a ne jaki muskarci :?Istina..samo mladje devojke,a i neke starije kasno ''pale''....takodje sam hteo cuti misljenje devojaka,po pitanju,recimo politicara..on je kao i svaki obican muz-otac..cemu onda fama o ''jakim'' muskarcima..?

ja bih pre rekla onda mocni a ne jaki muskarci :?
neke zene vole moc i sve ono sto moc nosi...i nema tu dublje filozofije.
licno,politicari i njihov nacin zivota su mi krajnje neprivlacni ali veoma volim kad se obican muskarac razume u politiku i desavanja iz prostog razloga sto je to polje mog interesovanja i sto volim da tupim i filozofiram na tu temu...
a i to u neku ruku smatram i opstim obrazovanjem,bar osnovne stvari...

Pa što to ne uradi? Ili nije kvalitetan materijal...secam se da sam davno imala drugaricu koja je tvrdila da joj je glavni cilj da se uda za mafijasa....:?
pouzdano znam da to zeli i danas kada je velika![]()
Pa što to ne uradi? Ili nije kvalitetan materijal...
socioloski faktori?vaspitanje?genetika?Obican muskarac....i dalje nemam odgovor..cemu...sto je on ''mocan'',jak..ne znaci da je bolji u krevetu valjda...ili bolji otac..zasto su to bitne osobine..zasto je zenama potrebna tolika ''sigurnost''..ako polazimo od toga da su takodje skolovane i nezavisne..

Obican muskarac....i dalje nemam odgovor..cemu...sto je on ''mocan'',jak..ne znaci da je bolji u krevetu valjda...ili bolji otac..zasto su to bitne osobine..zasto je zenama potrebna tolika ''sigurnost''..ako polazimo od toga da su takodje skolovane i nezavisne..
Zato sam uvek ''bezao'' od devojaka,bivsih ''ljutih'' momaka..takodje mi se cini da zene to retko priznaju..vec kazu da razmisljaju srcem....
ne,ja kazem da se NEKE zene i NEKI muskarci jednostavno pale na moc.Znači, vas dve kažete da je to iz ženske nesigurnosti i bojazni da će biti izmanipulisane?
E ovo je vrlo dobro pitanje.
Pa ovako, sa mog aspekta, kao zenske osobe...

ne,ja kazem da se NEKE zene i NEKI muskarci jednostavno pale na moc.
nisam sigurna zasto,doduse imam svoju teoriju koju ipak necu iznositi.
ako neko zna da objasni taj fenomen ja bih bila raspolozena saslusati je/ga.
Nazalost, jako je malo ljudi koji svojom energijom, snagom volje, inteligencijom, znanjem, uspesima i karakterom, harizmom i horizontima daljih od drugih mogu sarmirati mase, uciniti dostupnim i nemoguce, razoruzati stavom...cutanjem blokirati...a izazivati divljenje... svesni velicine, ipak ne napustaju prizemnu realnost, jer covek je samo covek...
Upravo tako..suprotni ljudi su nazalost mocniji.
zene...
ima nesto sto mi nije jasno . . .sta se to desava. . .
ne privlace vas vise muskarci koji imaju sve kvalitete koje trazite sa ozbiljnim namerama vec takticari sa povrsnom pricom i BB show humorom...
ne prolaze vise samouvereni momci koji pred vas istresu svoje namere, vec misticni momci koji zapravo nemaju sta da kazu...
ne traze se vise momci kojima od viska testosterona opada kosa i raste stomak vec deckici sa izrazenom zenskom stranom jer vas bolje poznaju pa imaju strpljenja da "igraju saha"...
robovanje formi a ne sustina ja bih rekao, sta vi zene kazete na to??
S obzirom da i dalje verujem u onaj prirodni poredak, i dalje smatram da mushkarac treba da bude stub porodice, i jachi, s tim shto cu se ja truditi da zashtitim sebe, u sluchaju da to bude potrebno (ndeaj boze naravno)
Takodje, poshto onaj ko donosi pare, po nepisanom pravilu diktira pravila u kuci, normalno je da "mocnije" zene traze i nalaze jache mushkarce. Tu se negde valjda pomera ta stara granica.
I iskreno protiv toga sam da zena treba da bude jacha od mushkarca. Mada zenama se zaista sve vishe i vishe suzava izbor, a mushkarci postaju sve ochajniji i ochajniji...I kuda na kraju sve to vodi? I shta je zaista ispravno?