"Hrvatski Kurir" index.hr -donosi ljubomoran naslov "Španija ponizila Srbiju u finalu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
?? Pa ovo sto si napisao nema veze s mozgom, mislim to je organ koji tradicionalno nedostaje primercima iz siptarskog legla ali sam nekako imao utisak da si ti koliko-toliko izuzetak. Izgleda da sam se prevario?
Pa valjda je normalno da se slavi svaka pobeda tih klinaca i valjda je normalno da ti klinci ne mogu biti ponizeni porazom od de facto najbolje evropske ekipe, usput osvojivsi srebro? Da li ja mogu poniziti npr. dete od 12 godina u baksetu 1 na 1, pa taman pobedio ga i sa 1000 poena razlike? Naravno da ne mogu.

ajde pronadji neku vest o pobedi srbije nad spancima na pocetku prvenstva. naci ces odgovor.
ps.razlika od 22 kosa jeste debakl. a ti se vadi na mladost, ludost, zaveru, bolest, kijavicu, paradu...

ajde pronadji neku vest o pobedi srbije nad spancima na pocetku prvenstva. naci ces odgovor.
ps.razlika od 22 kosa jeste debakl. a ti se vadi na mladost, ludost, zaveru, bolest, kijavicu, paradu...

jesmo ih dobili jednu utakmicu.....sto znaci da tako mlada ekipa moze da savlada i tako dobru i iskusnu ekipu kao sto je Spanija....nije sustina u tome..vec je sustina da smo osvojili srebro i da treba da budemo ponosni na te momke
momci svaka cast
kad bi u svemu bili drugi ja ne bih imala nista portiv

Spanija je razbila Srbiju u finalu.
To ne umanjuje uspeh Srpskih kosarkasa, ali je u ovom trenutku realan pokazatelj razlike u kvalitetu izmedju dve reprezentacije.
Svaki drugaciji ishod bio bi ravan cudu (prva utakmica).
Cestitke reprezentativcima Srbije, ostavili su srce na terenu i pokazali onoj fukari sto je ponikla sa istih prostora a danas igra u NBA kako se igra za svoju drzavu i svoj narod, a ti papci sto su se obrukali pre koju godinu pred domacom publikom nisu ni svesni da danas ubiraju plodove ($) na osnovu slave i rezultata ranijih generacija domace reprezentativne kosarke.
:super:
samo da ostanu na ovom nivou pozrtvovanosti za reprezentaciju , a to je verovatno moguce jedino ako Duda ostane trener ,mada videcemo sta ce biti kada dobiju svi milionske ugovore :think:

A de su siptari na tom prvenstvu . Koliko su ekipa siptari pobedili u kosarci ikkada .

Poslednja izmena od moderatora:
jesmo ih dobili jednu utakmicu.....sto znaci da tako mlada ekipa moze da savlada i tako dobru i iskusnu ekipu kao sto je Spanija....nije sustina u tome..vec je sustina da smo osvojili srebro i da treba da budemo ponosni na te momke
momci svaka cast

kad bi u svemu bili drugi ja ne bih imala nista portiv

slazem se. rekoh, ipak je to uspeh. cak bi se i spanci ponosili tim uspehom da nisu osvojili zlato. i niko ne govori o tome kao o neuspehu, ipak je to srebro.

u pravu si za igrace, mladi, vreme je pred njima, ali kao sto ste, kada pobedite npr. slovence, govorili da ste majstori, a ne da ste imali srece, isto tako ako izgubite ne trebate se vaditi na tu mladost.
mislim pogresna ti je logika... ako tu uopste ima logike.
:DСовенци побеђени на срећу?

Хехехе...шиптари и хрвати увек браћа у мржњи према Србима.

Spanija je razbila Srbiju u finalu.
To ne umanjuje uspeh Srpskih kosarkasa, ali je u ovom trenutku realan pokazatelj razlike u kvalitetu izmedju dve reprezentacije.
Svaki drugaciji ishod bio bi ravan cudu (prva utakmica).
Cestitke reprezentativcima Srbije, ostavili su srce na terenu i pokazali onoj fukari sto je ponikla sa istih prostora a danas igra u NBA kako se igra za svoju drzavu i svoj narod, a ti papci sto su se obrukali pre koju godinu pred domacom publikom nisu ni svesni da danas ubiraju plodove ($) na osnovu slave i rezultata ranijih generacija domace reprezentativne kosarke.
Тако је! :ok:

Pa ti i dalje nista ne kapiras. Ajde ako imas nekog u blizini a da nije siptar mozda ce on moci sve ovo da ti objasni.
Nije isto kad Srbija pobedi Spaniju i kad Spanija pobedi Srbiju. A nije isto upravo zbog razlike u godinama, u iskustvu, u statusu favorita.

pa cela tema je glupost totalna ,mislim znam ja da su ovde mnogi forumasi patoloski opsednuti susednom zapadnom drzavom , al bas da se komentarisu i naslovi iz sportske hronike to je bas totalno imbecilno
sta je sledece tema o servisnim informacijama i vremenskoj prognozi u HR :think:
Свето, не замењуј тезе.
Не ради се овде о коментарисању брања цвећа у леијепој њиховој, већ о коментарисању њиховог тенденциозног новинског наслова, а сами нису освојили ни једну медаљу.

Тако да, коментар ти није на месту.:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back