Hrvatska je u krizi jer sve vise Hrvata saznaje da su poreklom Srbi

Ok, dobro je, svi smo mi u Hrvatskoj više manje podrijetlom Srbi. I sad kad se to zna i da te u HR očekuje tvoj rod rođeni, slobodno i bez straha dođi konobariti u Hrvatsku (ili pusti svoju djecu), ništa ti se neće dogoditi.
ја код одрода присмрдео нисам како прије рата тако после рата
током рата код друбровника нисам могао да бирам. служио сам отаџбини

имао сам своју цг и море.

Šteta što tvoje sunarodnjakinje vole dolazit radit u Hr, a i super je što još dosta toga rade uz konobarenje :D

I kako je to oko Dubrovnika na kraju ispalo? Jeste li im objasnili da su Srbi?

Šteta što tvoje sunarodnjakinje vole dolazit radit u Hr, a i super je što još dosta toga rade uz konobarenje :D
балавчке ступидарије

тамо иду хрвати ,мађари, са севера србије.

ѕнам лично таквих примера иѕновог сада и многи ѕнају али нико од таквих није србин или српкиња

то суваше фантазмозгарије...

за мене је хрватска фашистички муљшто је показала са 500 хиљада који наповик усташки за дом вичу и подижу десну руку као махнити у делиријуму СПРЕМНИ

тамо срби неће

мањине одавде умеју да иду то стоји

друго, много је мали број српкињакојесе удају овде за хрватескоро нешто малоизна 0 процената...а камоли за хрвате из хр

док хрватицесе овде масовно удају за србе, каошто има и подоста примера срба којису довели жене из хрватске... воле хрватице да долазе на ТУЛУМ у београд и нови сад

и оне не долазе да би радиле већ да се ебу

то је велика разлика

доста њих се ту и уда, јер кад проба српску кобају, нема јој повратка...

Dobro sad, ne treba tako, sve te cure pošteno i vrijedno rade svoj posao. Te druge su manjina i od starta su na jahtama.
то су хрватице мађарице словакиње русинке са севера србије
ту српкиња нема

некиданмиједна којаје поѕната као веома учтиваособа и тихарече :
томспонови крволоци, пре би се убила него код ...... радила

боље дати не преносим шта је рекла подтим тачкицама...

Smore, ni ne da mi se čitati, ali po količini teksta koju si odjednom uspio složiti vidim da te jako boli što dolaze k nama posluživati nas i još mnogo toga :hahaha:
балавачке ступидарије

ја ожених хрватицу
и многисрби овде

али зато малтене ниједан хрват у нс није оженио српкињу последњих 30 година , неће српкиње да рађају томпсоновце...

кад ми оженимо хрватицу, то је лепо

рађају србе :heart:

балавачке ступидарије

ја ожених хрватицу
и многисрби овде

али зато малтене ниједан хрват у нс није оженио српкињу последњих 30 година , неће српкиње да рађају томпсоновце...

кад ми оженимо хрватицу, то је лепо

рађају србе :heart:

Jadna žena ako sve ovo sluša svaki dan za stolom. :sad2:

Ali zabavno je slušati o pokatoličenju sve vrijeme. Dakle, ako imaš djecu, onda su ona pravoslavci i Srbi, je li tako?

jos cekam dokaze izvore linkove
Evo, mi smo od jučer, prije nismo postojali, jučer smo doslovno nastali kao društvo, ne postoje kraljevi, ne postoji povijest, ne postoji ništa.

Što to tebi znači? Da si vredniji, superiorniji da imaš zbog toga pravo upravljati našim životima, biti naš gospodar, raspolagati našom imovinom, ili što? Ma **** off! Slobodni smo ljudi, dođi takni naše i završit ćeš na popisu Veritasa. Simple as that. I to je sve što trebaš znati o nama srećo.

Istina. I zato ne postoji granica koliko nisko Srbi mogu pasti, jer uvijek mogu još niže, s konja na magarca, sa Slobe na Vučića :D
Kad nekome ne možeš da slomiš duh, on se vozdigne do neslućenih visina. Zamisli, turski konjušari, za samo 100 godina nametnu svoju dinastiju tisućljetnoj kulturi i državnosti. :lol:

Back