Foggo
Domaćin
- Poruka
- 3.175
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Dalmatinkaa evo nekih cijena kod "mene".
Pogledajte prilog 1593762
Pogledajte prilog 1593763
Pogledajte prilog 1593764
Cijeli život pijem trajno mlijeko i živ sam!ovo trajno mlijeko ostalo još iz Cernobila zato je povoljno
to ne smiješ ni mački dati da je ne otruješ
Cijeli život pijem trajno mlijeko i živ sam!![]()
A koje je to "normalno" trajno mlijeko? I koje je to normalno kravlje mlijeko?naravno ali pretpostavljam normalno trajno mlijeko a ne ovo u prahu pa hidrirano pa akcija. Nije normalno da litra trajnog mlijeka košta manje od pola litre obične vode! I logično pitanje, zašto ne piješ normalno kravlje mlijeko![]()
A koje je to "normalno" trajno mlijeko? I koje je to normalno kravlje mlijeko?
Ja cijeli život pijem trajno mlijeko, možda je to točno, ali ja sam navikao na ovo.Normalno je kratkotrajno koje je prošlo temperaturu pasterizacije, manje nutritivno vrijedno je trajno mlijeko koje prolazi drugačiju termičku obradu, nutritivno gotovo obezvrijeđeno
E moj kume,jesu to jaja od Noja
Akcija gle
Pogledajte prilog 1593801
Pogledajte prilog 1593802
Pogledajte prilog 1593803
Bolje mi biti celava nego svaki 2mj to kupovati
E moj kume,jesu to jaja od Noja![]()
Jesam jednom probala ali se nije nista uhvatilo za kosu,,,pramenove je 2 put morala frizerka stavljati ne hvata mi se boja na kosu.ma kupi ove jeftinijei ne trebaš se farbati čitavom dužinom, samo do pola, recesijski
![]()
Izgleda,kako su velika vidis ,,pa nije ni cudo da su toliko...ne od noja nego od polarne albino kokoške
Izgleda,kako su velika vidis ,,pa nije ni cudo da su toliko...
Kako nije,ja i ti se najedemo od jednogveličina nije važna, ali za te pare
![]()
Ahem...veličina nije važna
pošto je burek?Skupa je hrana dosta,ja sam isla 15g u Plodine,digli su cjene nenormalno,sad idem 5g u Intespar,povoljan i vise izbora.Skupi su Šamponi,Omeksica,Prasak,Sapuni,Budem slikala ujutro po ducanu cijene ako ne zaboravim .Da je skupo jest,pogotovo liti dignu cijene u nebo i tako nam ostanu,a place jadne i nikakve...Turisti se zale da smo preskupi,i jesmo dogodine nikoga nece biti i neka tako bude,kad stoka hoce da se obogati u 2mj
Hrana u restoranu je preskupa cista pljacka ko kaze da nije tako e taj laze ili ima para ko peska,za jednu osobu nije nista skupo,ali uzmite u obzir familiju i kupite 4 pice hebene ,a svaka pica je ovamo dosla do 12€ plus pice pa vidi da li se isplati kupovati
2,65€pošto je burek?![]()
jbg skupo stvarno..3
2,65€
Burek sa sirom - 1.90€pošto je burek?![]()
Burek sa sirom - 1.90€
Burek s mesom - 2.00€
Onaj klasični, trokut.
Burek sa sirom - 1.90€
Burek s mesom - 2.00€
Onaj klasični, trokut.