Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.359
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači nisam kuvao jedan jedini dan, kad sam video cene. Nije bilo potrebe. Samo lutanje i uživanje. Obišao Nin, Pag, Zadar, Vir, Zaton, Ražanac... Iskupao se i najeo smokava
Durexi preskupi.. tak da možemo i bez njihJutros slikano u Intespara evo neke slike
Pogledajte prilog 1593096
Pa ga ti sad guli u pm kao da su od zlata
Pogledajte prilog 1593097
Pa da,bas sam se sokirala koliko su,pa ko to moze da kupuje....Durexi preskupi.. tak da možemo i bez njih
Nemoj me bedirati,imam pun mob slika,ma skupi smo mi,ko kaze da nismo taj laze,place jadne ,, a sve drugo poslo u pm krasnu,plodine,, konzum itd jos skupljihttps://forum.krstarica.com/attachments/1000011429-jpg.1593100/
Ovo mlijeko je više nego upola jeftinije kod mene.
Hmm.. barem bi ljeti dok je sezona trebali biti jeftiniji.Pa da,bas sam se sokirala koliko su,pa ko to moze da kupuje....
Kakve su plaće, zarade.. treba to jedno drugo nekako da prati.. u pm.Nemoj me bedirati,imam pun mob slika,ma skupi smo mi,ko kaze da nismo taj laze,place jadne ,, a sve drugo poslo u pm krasnu,plodine,, konzum itd jos skuplji
Kako da ne,ova stoka bi u 2 mj da se obogate,to je strasno...Hmm.. barem bi ljeti dok je sezona trebali biti jeftiniji.
Najmanje dobiju radnice u tim velikim diskontima,mjeri im se na sat koliko su dugo na wc,a na blagajni im se gleda koliko su brze,ako je spora nju micu ca...One ako dobiju 6 tisuca kuna,mogu da se lupaju nogom u guzicu,Banka,posta,fina tu idu do 5 ipo neke dodu do 6,slabo...pekare i mali ducani do 4 ipo tisuce kuna..Kakve su plaće, zarade.. treba to jedno drugo nekako da prati.. u pm.
Pa kažu kriv Milanović, Vučić, Dodik.. što svjet odlazi van.. pih. Ne znam ko im radi više za te pare. Ma sve je otišlo u krasnu..Najmanje dobiju radnice u tim velikim diskontima,mjeri im se na sat koliko su dugo na wc,a na blagajni im se gleda koliko su brze,ako je spora nju micu ca...One ako dobiju 6 tisuca kuna,mogu da se lupaju nogom u guzicu,Banka,posta,fina tu idu do 5 ipo neke dodu do 6,slabo...pekare i mali ducani do 4 ipo tisuce kuna..
Vozaci ledovi,dobiju na banku minimalac,drugo na ruke...pljacka teska...Sto se ovamo radi..
Interspar je ja mislim najskuplji centar u Hrvatskoj. Konzum, Plodine, Kaufland su jeftiniji. Mislim, sve zavisi što kupuješ, ali hrana i nije tako skupa. Jučer sam išao sa starim u Konzum jer je bilo 10% popusta za umirovljenike (a i taj dan taj popust ionako dijele svim kupcima) i Kaufland. Evo nekih cijena.Nemoj me bedirati,imam pun mob slika,ma skupi smo mi,ko kaze da nismo taj laze,place jadne ,, a sve drugo poslo u pm krasnu,plodine,, konzum itd jos skuplji
Pa gledaj u kataloge, skini aplikacije. Izgleda onda da pogodiš u dane kad nema akcije.Ti diskonti su prije bili jeftini sad nisu vise.Sad je Intespar postao najjeftiniji.
Ja kad idem kupim za misec dana
Ali kupujem recimo u tri ducana Intespar,Pevex i u Eurospin konzum je meni skup,ili ja pogodim na dane kad nema vise akcije......
ma lako što su preskupi ali imaju samo onu xl veličinu (crvena kutijica) a kad trebaju ono xxl nema ih nigdje (crna kutijica)Pa da,bas sam se sokirala koliko su,pa ko to moze da kupuje....
A zašto on želi plaćati zubara?Ovo je susjed slikao kad je isao kod svog zubara
Pogledajte prilog 1593169
Pogledajte prilog 1593170