Hrvatska je bolesno skupa

1000011568.jpg

1000011571.jpg

Prilozi

• 1000011550.jpg
    1000011550.jpg
    139,1 KB · Pregleda: 1
Kakve su plaće, zarade.. treba to jedno drugo nekako da prati.. u pm. :roll:
Najmanje dobiju radnice u tim velikim diskontima,mjeri im se na sat koliko su dugo na wc,a na blagajni im se gleda koliko su brze,ako je spora nju micu ca...One ako dobiju 6 tisuca kuna,mogu da se lupaju nogom u guzicu,Banka,posta,fina tu idu do 5 ipo neke dodu do 6,slabo...pekare i mali ducani do 4 ipo tisuce kuna..
Vozaci ledovi,dobiju na banku minimalac,drugo na ruke...pljacka teska...Sto se ovamo radi..

Najmanje dobiju radnice u tim velikim diskontima,mjeri im se na sat koliko su dugo na wc,a na blagajni im se gleda koliko su brze,ako je spora nju micu ca...One ako dobiju 6 tisuca kuna,mogu da se lupaju nogom u guzicu,Banka,posta,fina tu idu do 5 ipo neke dodu do 6,slabo...pekare i mali ducani do 4 ipo tisuce kuna..
Vozaci ledovi,dobiju na banku minimalac,drugo na ruke...pljacka teska...Sto se ovamo radi..
Pa kažu kriv Milanović, Vučić, Dodik.. što svjet odlazi van.. pih. Ne znam ko im radi više za te pare. :roll: Ma sve je otišlo u krasnu..

Nepalci i studenti
Svaki ducan veliki i mali trazi radnike,nemaju koga zaposliti jer se ne isplati za malu placu da radis...

SUsjeda je isla na razgovor u Hotel kao sobarica da radi.placa 4,500kn ,,, 6 dana radis ,,,, 1 dan slobodna i to dan koji ti oni dadu,,,,,Blagdane,praznike radis sve,koliko god da dobro radi i dugo,,,, placa se ne dize nikako,putni trosak polovicno se placa....I naravno da zena nije tila. Nema za sto da radi.. .

Nemoj me bedirati,imam pun mob slika,ma skupi smo mi,ko kaze da nismo taj laze,place jadne ,, a sve drugo poslo u pm krasnu,plodine,, konzum itd jos skuplji
Interspar je ja mislim najskuplji centar u Hrvatskoj. Konzum, Plodine, Kaufland su jeftiniji. Mislim, sve zavisi što kupuješ, ali hrana i nije tako skupa. Jučer sam išao sa starim u Konzum jer je bilo 10% popusta za umirovljenike (a i taj dan taj popust ionako dijele svim kupcima) i Kaufland. Evo nekih cijena.
Jaja M, 10 komada - 1.59€
Mlijeko 2.8%, 1 litra - 0.63€
Banane 1kg - 0.89€
Pileći medaljoni 500g - 2.99€
Kruh polubjeli, rezani, pakirani 700g - 1.09€
Rajčica grapolo 1kg - 1.29€
Toaletni papir 24kom - 4.99€
Domestos 750ml - 1.69€
Itd, itd...
Naravno, ovo su sve akcijske cijene, a ne redovne, ali akcije su česte i uvijek se može negdje nešto naći.

Back