Hrvatska je bolesno skupa

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto su zileti u konzuma,zaboravi kupiti jutros....
Pretpostavljam da misliš na nekakve ženske žilete.
1000006891.jpg

Isao je za 4 ili 5 staviti plombu
Sve se placa,nasi zubari nista nikome ne govore a nitko od nas vamo nista i ne pita...Zato sam mu rekla da slika da vidim je li cjenik isti kao kod moje..I je isti je ,samo sgo ova ima bolji materijal.

Ja sam prosli tj isla privatno kod te zubarice zaminiti plombu malu koja mi je pukla na vrhu. Zub 4 -ka donji ,naplatila mi je 30£ bez racuna,, racun uopce ne izdaje...

Mozda i bi da sam u penziji,da kuci ne trebam kuhati rucak,prati sve po kuci itd....Posa,kuca,posa,kuca itd.....A da sam u penziji bilo bi Konzum- Plodine-Intespar itd....
Pa nisam ni ja u mirovini, radim. Ali uštede su prevelike da bih to ignorirao i išao samo u prvi centar. A i ti centri i nisu tako daleko. Kod mene ih ima 7 sa špecerajem. To je sve u krugu od 5km. Tako da je kod mene kuća-poso-trgovina-kuća.

Pa nisam ni ja u mirovini, radim. Ali uštede su prevelike da bih to ignorirao i išao samo u prvi centar. A i ti centri i nisu tako daleko. Kod mene ih ima 7 sa špecerajem. To je sve u krugu od 5km. Tako da je kod mene kuća-poso-trgovina-kuća.
Kad dodes u Zadar poviri po ducanima pa usporedi tu kod tebe i ovamo kod mene pa budes vidio razliku,pa stalno ti pise po portalima,novinama da su Dalmatinci poludili koliko dizu cijene svega od do...

Kad dodes u Zadar poviri po ducanima pa usporedi tu kod tebe i ovamo kod mene pa budes vidio razliku,pa stalno ti pise po portalima,novinama da su Dalmatinci poludili koliko dizu cijene svega od do...
Bio sam u Crikvenici i mogu reći da su cijene u trgovačkim centrima iste kao i kod mene. Bio sam u Konzumu i Plodinama. Cijene u kafićima i pekarama jesu nešto više nego kod mene. Možda je najveća razlika bila u restoranima.
Djeca su htjela Jambo miješanu pizzu, platio sam je 16.5€, s kod mene je 11€. Ćevapi u lepinji (10 kom) su 10.5€, a kod mene su 6€.

Bio sam u Crikvenici i mogu reći da su cijene u trgovačkim centrima iste kao i kod mene. Bio sam u Konzumu i Plodinama. Cijene u kafićima i pekarama jesu nešto više nego kod mene. Možda je najveća razlika bila u restoranima.
Djeca su htjela Jambo miješanu pizzu, platio sam je 16.5€, s kod mene je 11€. Ćevapi u lepinji (10 kom) su 10.5€, a kod mene su 6€.
zaključujem da nisi "kod mene" u Zg :)

Vjerovala ili ne, nema ih baš nešto. Ide onaj što ih prska, pa ih zadnjih par godina i nema nešto previše. Ali ne fale mi, mogu bez njih! :mrgreen:
Ma jeli, sad nemas ni komaraca.
Ma kao da mi nije dosta sto sve nađes na akciji,sad i komarci ccccc

Pa tebe sreca bas voli izgleda....
To si neki sretni kokac izgleda....

Back