Hrvatska jača od Srbije

Traktorijada iz Vukovara, Posavine, središnje BiH...

Nije bilo nikakve traktorijade iz Vukovara. Vukarsko stanovništvo je klano i silovano, a tko je preživio pir JNA i teritorijalaca, taj je stjeran u desetak logora na teritoriju Srbije za koji se Srbija pravi da nisu postojali. Stajićevo i slično. Srbija je doslovce otela hrvatsko stanovništvo, djelomično poklala i do kolovoza 1992. držala u ropstvu do pojava Milana Panića.

Ок али зар не волиш правду? Такође мислим да ти је стало шта каже запад (ЕУ). Резултат политике у задњих 100 година је Срби су протерани из Хрватске, када следећи пут у некој новој утакмици буде био резултат нема више ЕУ, Нато и Хрватске, тада ћу и ја рећи исто као и ти данас. Еј па за све има места нека завлада вечни мир...али ценим да се онда теби неће свидети та идеја о слободним местима за све...
Volim pravdu, naravno da volim pravdu. Došlo je vreme da ljudi mogu da žive i rade praktično gde god hoće. Srbi rade u Hrvatskoj, Hrvati rade u Srbiji, Filipinci rade u Srbiji, Srbi rade u Nemačkoj, Rusi rade u Americi... posao spaja ljude.

Јесу ли и Јевреји били на паради ?

Jesu...the Mistični...jesu...evo kratki popis "jevreja" na mimohodu:
*protuokloklopne rakete Spike
*dronovi Orbiter 3b
*izviđački sustav Skylark i još poneka "sitnica"
Јесу ли обишли холокауст у Хрватској ? :kafa:
Jesu...the Mistični.. jesu..no prvo su obišli stratišta u jednoj komšijskoj državi. Posebno su bili impresionirani "dušegupkom" koja je patrolirala svojevremeno ulicama jednog grada.

Doće tebi ujkan s tim nožem za koju godinu na vrata, sad još mirno spavaš, spavali smo i mi u Kninu i mi u Prizrenu mirno nekada
Straobalno sam uplašen.

Ne znam kako ću spavati. Kuku meni.

The Big Lebowski Reaction GIF

Pardon..."vi" u Kninu nikada niste mirno spavali već ste čačkali mečku...
Bogme, prošao sam skoro tim krajem oko Knina, vidim dosta kuća u onim vukojebinama sa parkiranim kolima ispred, srpske tablice. Fakat se neki ljudi jesu vratili na svoja ognjišta (makar otišli i na odmor tamo), i to je što se mene tiče dobro.

Naročito je dobro što nikome više ne pada na pamet da ratuje, zauzima teritorije i obara balvane po putu.

Ako svi gledaju svoja posla i poštuju zakone države u kojoj žive, neće biti problema.

JNA je za sebe tvrdila da je 4. sila. Riječ je o jednom članku sa truloga zapada koji je tako nešta kemijao, a GŠ jedva dočekao i papagajski ponavljao. Kadijević je više puta pred rat spominjao Sloveniji i Hrvatskoj navedeni podatak.
Sama cinjenica da su Hrvatska i Slovenija u to vrijeme racunali da nece biti u sastavu Jugoslavije , Kadijevic je pricao gluposti.

Back