evo ti si...da..problem si..ti....ako misliš da su ustaški, zaobiđi u širokom luku.
živi primer Srbin Ličanin a sakrio se u mišju rupu i samo skičiš: "ja sam Rvat, ja sam Rvat!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ti si...da..problem si..ti....ako misliš da su ustaški, zaobiđi u širokom luku.
Global Firepower je, možda ne savršen, ali solidan izvor informacija po pitanju rangiranja većine svjetskih država po snazi vojske i naoružanja. Na toj ljestvici je Srbija u prednosti pa je stoga cijela ova tema suvišna.Hrvatska ima 286 komada artiljerije , a Srbija samo 244.
http://worldpopulationreview.com/country-rankings/artillery-by-country
Originalno nema što...evo ti si
živi primer Srbin Ličanin a sakrio se u mišju rupu i samo skičiš: "ja sam Rvat, ja sam Rvat!!
..eto ja sam Rvat a ti.."paljestinac"a po kojem kriterijumu je hrvatska jaca? obe vojske pateticno male trenutno i nikad nece biti ista osim lovackog drustva, srpska vojska oslobadjala hrvatsku u dva velika rata ali eto srbi slabi zar nenisam hrvat,iz srbije sam,samo sam objektivan i realan
po svakom bukvalnoa po kojem kriterijumu je hrvatska jaca? obe vojske pateticno male trenutno i nikad nece biti ista osim lovackog drustva, srpska vojska oslobadjala hrvatsku u dva velika rata ali eto srbi slabi zar ne
Sama cinjenica da su Hrvatska i Slovenija u to vrijeme racunali da nece biti u sastavu Jugoslavije , Kadijevic je pricao gluposti.
Sa kompletnom JNA niste uspjeli srušiti te granice protiv golorukih.Malo je to
Granica vam je geopolitički neodrživa,
Veliki broj oficira koji su dolazili iz Slovenije, Hrvatske a kasnije i iz Bosne je vec bilo uvjereno da od SFRJ nema nista,a radi se o 1990 i 1991 godini kada je rat u Hrvatskoj na pragu, kada hrvatski i slovenacki klubovi vec ne igraju SFRJ lige ,a Kadijevic koji se otvoreno stavio u sluzbu Milosevica koji je razarajuci Jugoslaviju dao vjetar u ledja i Kucanu i Tudjmanu, je lagao da to sto je ostalo od JNA cuva nekakvu SFRJ, koja vec tada de facto nije postojala,a od 1992 ni de jure.Kadijevićeva računica bila je sasvim drugačija. Svi oficiri su 1990. i 1991. ponavljali papagajski nekoliko rečenica. Prvo, da jedino JNA čuva Titovu baštinu i da su jedini pravit tumačitelji stvarnosti. Drugo da nema alternative ničemu osim Jugoslavije. Treće da je JNA profesionalna vojna sila i da ako bude napadnuta, da će biti prisiljena sve razarati oko sebe. Uglavnom su se držali trećega.
Hahahaha...ludilo mozga!!!Sa kompletnom JNA niste uspjeli srušiti te granice protiv golorukih.
I Osmanlije prije toga su se na tim granicama razbili kao val o hrid.
Te granice prema istoku stoje preko 300 godina. Srbija nije postojala kada su uspostavljeneHahahaha...ludilo mozga!!!
Osmanlije?Sa kompletnom JNA niste uspjeli srušiti te granice protiv golorukih.
I Osmanlije prije toga su se na tim granicama razbili kao val o hrid.

Smanji ribu, Srbija ima oko 22 000 vojnika od čega 18 000 u pješaštvu.Hrvatska ima 16 800 vojnika i još 2 100 u rezervi, dok Srbija ima 30 000 vojnika aktivnog sastava, 51 000 rezervnog sastava kao i 5 000 specijalaca.
Šiptari na Kosovu imaju 10 000 pripadnika aktivnog sastava i 5 000 rezervnog sastava.
Albanija ima 7 500 pripadnika aktivnog sastava, bez rezerve.
Mozda da se mi dobrovoljno odselimo, a vi dovedete svu dijasporu da naseliteHrvatska ima 16 800 vojnika i još 2 100 u rezervi, dok Srbija ima 30 000 vojnika aktivnog sastava, 51 000 rezervnog sastava kao i 5 000 specijalaca.
Šiptari na Kosovu imaju 10 000 pripadnika aktivnog sastava i 5 000 rezervnog sastava.
Albanija ima 7 500 pripadnika aktivnog sastava, bez rezerve.
U prvom ratu britanci probili solunski fronta po kojem kriterijumu je hrvatska jaca? obe vojske pateticno male trenutno i nikad nece biti ista osim lovackog drustva, srpska vojska oslobadjala hrvatsku u dva velika rata ali eto srbi slabi zar ne
Zapadni saveznici su izgubili sve bitke na Solunskom frontu.U prvom ratu britanci probili solunski front
U drugom ratu voda psrtizana tito prvi odred u sisku najvise poginulih na sutjesci iz primorja...
Desno od Mile Martića je pokojni general SVK Mile Novaković.Ovaj lijevo ne znam koji je.
Aco evo ti snimka kad smo ušli u Odžak.
Veliki broj oficira koji su dolazili iz Slovenije, Hrvatske a kasnije i iz Bosne je vec bilo uvjereno da od SFRJ nema nista,a radi se o 1990 i 1991 godini kada je rat u Hrvatskoj na pragu, kada hrvatski i slovenacki klubovi vec ne igraju SFRJ lige ,a Kadijevic koji se otvoreno stavio u sluzbu Milosevica koji je razarajuci Jugoslaviju dao vjetar u ledja i Kucanu i Tudjmanu, je lagao da to sto je ostalo od JNA cuva nekakvu SFRJ, koja vec tada de facto nije postojala,a od 1992 ni de jure.
Pa ovaj drugi bi mogao da bude Veljko Milanković. Ili jako liči.Desno od Mile Martića je pokojni general SVK Mile Novaković.Ovaj lijevo ne znam koji je.
Ta slika je iz operacije koridor kad smo zauzeli Odžak i izbili na rijeku Savu u selu Svilaj.
kao i vi od bugara i nijemaca 1915Zapadni saveznici su izgubili sve bitke na Solunskom frontu.