Zagor92
Ističe se
- Poruka
- 2.487
Nakon '95. ste promijenili ploču, da.JNA nikada nije bila 4. sila Evrope
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon '95. ste promijenili ploču, da.JNA nikada nije bila 4. sila Evrope
Hrvatska ima 286 komada artiljerije , a Srbija samo 244.
http://worldpopulationreview.com/country-rankings/artillery-by-country
Zato je granica RS održivaMalo je to
Granica vam je geopolitički neodrživa,
Bugarska imala helikoptere Mi-24, JNA nije, Bugarska imala avione Su-22 i Su-25, JNA nije.Nakon '95. ste promijenili ploču, da.
Kakva sad Bugarska bokte?Bugarska imala helikoptere Mi-24, JNA nije, Bugarska imala avione Su-22 i Su-25, JNA nije.
sa JNA ste ratovali samo do 92...vukovar je pao...cela evropa vas naoruzala za oluju a vrsk bila pod sankcijama sopstvene drzave, hrvati bi se pre ubili nego da napuste proslost i da se pomire narodi, jedini rat koji su samostalno vodili jbg kompleksi bato...Istina, priznajem sve! Hrvatski lovci ’91. su imali arsenale iz bajki.. 70 tisuća pušaka iz DDR-a, 15 helikoptera iz Rusije, 3 komada S-300, jedan Millennium Falcon i dva AT-AT iz Star Warsa. Obi-Wan Kenobi je bio načelnik Glavnog stožera, a Chuck Norris je držao obuku dragovoljaca u Čavoglavama.
I eto, s tim svemirskim arsenalom mi smo vas, četvrtu vojnu silu Europe, potjerali preko Drine brže nego što su Stormtrooperi pobjegli s Death Stara.
Znači, ako je to istina, onda je vaš poraz još i veći. Jer nije vas pobijedila Hrvatska, nego Jedii, Marvel Cinematic Universe i specijalne postrojbe iz Mordora
Proterali ste JNA preko DRINEI eto, s tim svemirskim arsenalom mi smo vas, četvrtu vojnu silu Europe, potjerali preko Drine brže nego što su Stormtrooperi pobjegli s Death Stara.
Mitomanišeš da je JNA bila 4. sila u EvropiKakva sad Bugarska bokte?
Uspoređujemo Hrvatsku i JNA '91.
Vukovar, sankcije, Europa, Oluja… sve znamo, ali činjenica je samo jedna, vi ste izgubili. I to ne na penale, nego totalno, do kapitulacije.sa JNA ste ratovali samo do 92...vukovar je pao...cela evropa vas naoruzala za oluju a vrsk bila pod sankcijama sopstvene drzave, hrvati bi se pre ubili nego da napuste proslost i da se pomire narodi, jedini rat koji su samostalno vodili jbg kompleksi bato...
Zaboravio si da srbija ima šešelja i vučića što znači poraz u bilo kakvom sukobu.Srbija ima dva puta veci budzet od hrvatske, dva puta vise aviona, tenkova neuporedivo puta vise, vise samohodnih haubica , vise artiljerije
https://www.globalfirepower.com/cou...untry1=croatia&country2=serbia&Submit=COMPARE
Hrvatska ima 42 komada artiljerije SRbija 150
Hrvatska ima 40tak tenkova Srbija 260
itd.
slabi ste
Aaa zaboravih da motorizirane traktorske divizije ne ulaze u obračunProterali ste JNA preko DRINE![]()
![]()
![]()
Pevali ste Danke Deutschland i Stop The War in CroatiaAaa sad mi je jasno, zaboravih da motorizirane traktorske divizije ne ulaze u obračun![]()
Tihi ima manji nego Ante.Srbija ima dva puta veci budzet od hrvatske, dva puta vise aviona, tenkova neuporedivo puta vise, vise samohodnih haubica , vise artiljerije
https://www.globalfirepower.com/cou...untry1=croatia&country2=serbia&Submit=COMPARE
Hrvatska ima 42 komada artiljerije SRbija 150
Hrvatska ima 40tak tenkova Srbija 260
itd.
slabi ste
Odlične pjesme.. možda i da ste vi pokoju otpjevali a da nije bilo vezano uz klanja, možda bi Rusi vama poslali S-300 a ne namaPevali ste Danke Deutschland i Stop The War in Croatia
Hrvati su odlični vozači traktora. Samo u središnjoj BiH, Bošnjaci su stavili na traktore 150K Hrvata.Odlične pjesme.. možda i da ste vi pokoju otpjevali a da nije bilo vezano uz klanja, možda bi Rusi vama poslali S-300 a ne nama
Samoproglašena "večna braća" na djelu.
Koliko god se ti trudio, ipak su ovi sa slike dolje nenadmašiviHrvati su odlični vozači traktora. Samo u središnjoj BiH, Bošnjaci su stavili na traktore 150K Hrvata.
Traktorijada iz Vukovara, Posavine, središnje BiH...
A jbg.. u nečemu smo vam morali prepustiti 1. mjestoTraktorijada iz Vukovara, Posavine, središnje BiH...
Traktorijada iz Krajine i Republike Srpske...A jbg.. u nečemu smo vam morali prepustiti 1. mjesto![]()
Traktorijada iz Krajine i Republike Srpske...
Ovo je istina.Malo je to
Granica vam je geopolitički neodrživa,
Doće tebi ujkan s tim nožem za koju godinu na vrata, sad još mirno spavaš, spavali smo i mi u Kninu i mi u Prizrenu mirno nekadaHajde da se takmičimo ko ima više čega.
Kako stojimo sa kuhinjskim noževima
nisam hrvat,iz srbije sam,samo sam objektivan i realanvi hrvati ste ludarije, cela ex-yu nema vise od 30tak hiljada vojnika u kopnenoj vojsci sveukupno, nemamo ljudstva za 1 divizion, podredjeni smo stranim silama ali eto bitno je da smo MI ili VI proterivali i klali civile...
eto, moje lovacko drustvo sa 30 vojnika je bolje nego tvoje sa 20...
Spavali ili bacili balvane i tjerali nesrbe?Doće tebi ujkan s tim nožem za koju godinu na vrata, sad još mirno spavaš, spavali smo i mi u Kninu i mi u Prizrenu mirno nekada