Hrvatska i sigurnost turista u njoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam znao na kom pdf-u da otvorim temu, pa rekoh da je ovo najbolje mesto. Ako nije, neka modulatori prebace temu negde drugde.

Naime, sredinom godine postoji mogućnost da idem u Hrvatsku - Zagreb. Putujem sam, na par dana, nekim nazovi poslom, tj. zbog posete jednom muzičkom događaju.
Zanima me kakav je odnos njihovih ljudi prema nama? Najbolje bi bilo svakako ćutati i pričati što manje, što verovatno svaki turista čini kad ne može da se snađe. Ne planiram da nosim majicu sa dvoglavim orlom ili sa slikom Mladića, ili da se glupiram na bilo kakav način, tako da verujem da neće biti problema. Ali, kako god okreneš, nikad ne znaš na koga ćeš naleteti.
Zato bih voleo da mi oni koji su bili u Zagrebu ili u nekom drugom gradu odgovore kakvo je stanje i kakav je odnos prema turistima iz Srbije, i čega treba da se pazim?
opasna je za srbe eto

Dakle,postovani ucesnici teme...da podsetim da je ovo tema o turizmu,na PDF Putovanja
Pocela sam da kaznjavam za provokacije i odgovor na provokacije.
Molim Vas da sve sto nema veze sa turizmom pisete na nekom drugom PDF-u
:hvala:

Tema je bezbednost u HR. Bezbednost nije ugrozena zbod najezde gmizavaca ili zemljotresa, vec iz politickih razloga. Onda niste trebali da dozvolite da se otvara takva tema jer je povezana sa politikom.

Svako treba sam da proceni da li mu se isplati ići u sredinu gde nisi dobrodošao. Ako neko smatra da treba da ide, srećan mu put. Smatram da je pametnije otići tamo gde nećeš razmišljati šta si obukao, kako govoriš i koje su ti tablice na automobilu.

a na temelju cega neko moze to ovdje zakljuciti ...eto recinmo ti ..jesi bio tamo ? ...jasno da nisi ...jer ne bi to napisao...ili na temelju upisa dvoje troje patriota kojima sama pomisao da ljetuju u hrvaskoj ili da uopce otidju u nju vrlo mrska ili na temelju starih clanaka u polu tracerskim casopisima....
ako stvarno zelis saznati kako se osjecaju srpski turisti u hrvatsko..da zanemarimo hrvate koji pisu ..procitaj komentare srpskih turista na srpskim sajtovima koji se bave ozbiljno putovanjima

:bye:

Poslednja izmena od moderatora:
boga mi, ti na ovom sajtu koji se ne bavi ozbiljno putovanjima ostavio sedam i po hiljada postova:hahaha:

cjenjeni kolega..nisam pisao samo na putovanjima nego i sire ..;) :)..reklo bi nse da sam malo sarao..:D

a i temu koju sam pisao ovde na putovanjima je zakljucala bisa moderatorica..iz razloga da nema dovoljno slika...:hahaha:

sada ozbiljnije .. ..sigurno da ima negdje budala kod nas ali i kod vas ..( osobno osjetio ali nikada mi nije palo na pamet da ne dodjem opet u srbiju i da se kao osjecam ugrozen i trubim to po hrvatskoj )
ne kazem da nije pred neko vreme bilo kako neki kazu ..neugodno ljetovanje no u zadnjih par godina stvarno vise nije ,bar u velikom djelu hrvatske

a na temelju cega neko moze to ovdje zakljuciti ...eto recinmo ti ..jesi bio tamo ? ...jasno da nisi ...jer ne bi to napisao...ili na temelju upisa dvoje troje patriota kojima sama pomisao da ljetuju u hrvaskoj ili da uopce otidju u nju vrlo mrska ili na temelju starih clanaka u polu tracerskim casopisima....
ako stvarno zelis saznati kako se osjecaju srpski turisti u hrvatsko..da zanemarimo hrvate koji pisu ..procitaj komentare srpskih turista na srpskim sajtovima koji se bave ozbiljno putovanjima

Mogu zaključiti na temelju antisrpske histerije koja vlada širom "lijepe vaše". Referendum o zabrani ćirilice, skidanje srpske zastave za vreme prvenstva u rukometu, napad na srpski konzulat, lupanje ćiriličnih tabli... Dakle, zašto trošiti svoje vreme i novac tamo gde nisi dobrodošao? Poenta turizma je valjda lepo se provesti tamo gde si otišao, videti nešto novo i naučiti neke stvari o sredini gde si boravio, a ne razmišljati da li ćeš zateći polupan i izgreban auto, da li smeš koristiti svoj jezik i da li smeš reći ko si i odakle si.

I kao što je napisao kolega crnicrnja, ja vam uopšte ne verujem. A mislim da ima dovoljno dokaza za to.

sorry, ali ja vam uopšte ne verujem

Pa ne moraš...Što ćemo mi sad zbog toga plakati??? Mo'š mislit'...

- - - - - - - - - -

Tema je bezbednost u HR. Bezbednost nije ugrozena zbod najezde gmizavaca ili zemljotresa, vec iz politickih razloga. Onda niste trebali da dozvolite da se otvara takva tema jer je povezana sa politikom.

Slažem se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back