lapsi
Poznat
- Poruka
- 8.326
Osjetiš li ti Simo? Da pojačam?Samo joj zapjevaj lopov,lopova uvijek osjeti....![]()

Nije ti nikada palo na pamet da sam ja možda muško. Duško Dugouško!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osjetiš li ti Simo? Da pojačam?Samo joj zapjevaj lopov,lopova uvijek osjeti....![]()
to ce odluciti narodi posle zavsnog udarca na svetskog hegemona.Jel'..(a)bre, Milutina, imaš li ti namjeru da nam možda vratiš ex-Simu tj. @Enigma
Šalim se Simo, odmakni se od zida. Kako te lako satjerati u ćoše?!![]()
Sve su to sitni dijelovi.Koliko Sima ima otvorenih naloga... Čovjek više nije ni za rezervne dijelove,,,![]()
A je to mjerilo sezone? Nama sezona ovisi o obiteljima s djecom koje se dođu odmarati 2-3 tjedna. Veliki gradovi i ponuda u njima, kruzeri, izletnici, kongresni turizam, toplice, zdravstveni turizam, zubari, presađivanje kose i sve ostalo je ok za dignuti pare, ali o tome ne ovisi sezona. Tko normalan će ići s djecom odmarati 3 tjedna u Split ili Dubrovnik ili bože mi prosti Rijeku.ISTINA O SEZONI U svim splitskim hotelima ima mjesta, gotovo svi ruše cijene, a slično je i u privatnom smještaju.
https://plavakamenica.hr/2025/07/16...e-cijene-a-slicno-je-i-u-privatnom-smjestaju/
Kažeš DubrovnikDubrovnik u problemima
Večeras na sutra ima 175 slobodnih smještaj
Zs oko 350 turista.....grad će kolabrirati bez turista
Nije lose na lapadu ispred bivse Titove vile u Dubrovniku .Male plazice.Jedino je zesca varijanta ako bi onaj vojnik sto cuva Bjelu vilu na Brijunima zatvorio oci pa uc tamo i okupat se.Kupari da ih nisu razvalili.Znam ja vas bogatune, vi ste kao Dubrovčani, na sav glas se dere kako nema, a puni kao brod.
ah jos jedan vlasnik apartmana u ndh kifli koji sedi u smrdljivom slavonskom brodu kiseli noge u lavoru i zamislja da je bar na adi ciganliji posto mu je fekalno jadransko more pust sanak jedan od ovih iz reportaze
![]()
Drago mi je čuti, prava si gospođa.Šalila sam se, u stvari malo te bockala. On je moj tip definitivno.![]()