Hrvatizacija Srbije ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a pazi, ni turska nikada nije priznala genocid nad jermenima iako je skor vek od tada, dajmo im joškoju deceniju. :roll:

mada ni razni koji se ovde pojavljuju i lupaju na tu temu nabijajući genocidne epitete narodima ne pomažu istini.

Hm... Ma Turska vlast (naglashavam : vlast!) "na dushi" ima i Grke, i Asirce, i Jermene, pa i ono shto je radila na Balkanu... Ma... Svashta su oni radili kroz istoriju...

Ma znam. To da su ovi ili oni genocidan ili koljachki narod i slichno, je stvarno krajnje debilno... Mislim, koliko prost oblik zhivota treba da budesh da bi tako neshto tvrdio... :roll:

ne svaćaš poantu izgleda...

tudjmana osobno ne cijenim ali je bia antifašista i zato ga poštujen..

na osobnoj razini nisan nikoga vridjao, niti ću, bez obzira na njegova stajališta za raliku od tebe..:cool:

ali to ipak govori puno više o tebi nego meni..;)

ti mašiš izgleda moju poentu. :roll:

ne radi se o različitim stajalištima već o tvojoj potrebi da imanjuješ monstruoznost ustaškog režima.

čim netko napiše Hrvatska, mnogi to čitaju kao ustaše pa moramo o ustašama.

A evo "ustaše" će vam biti prvaci Europi.

ja sam miješan, dakle polu Hrvat polu Srbin, poštujem i srbe kao ljude kao što bi poštivao svakog čovjeka, mada je moja domovina koju obožavam samo i jedino Hrvatska. Problem je u tome što su kod nas "ustaše" smijurija i nitko se na to ne obazira, međutim kod vas je bio i ostati će jak toliko radikalni nacinolnistički element i u onoj radikalnoj verziji.

Kod nas takve stranke ne dobivaju ni 5 posto glasova a kod vas radikali 40.

А они усташе, а остали и даље седеше. Код вас усташе нису смејурија, него је то чињенично стање Хрватске, као државе да је усташка. Па сам председник вам испод браде има једно слово U.

čim netko napiše Hrvatska, mnogi to čitaju kao ustaše pa moramo o ustašama.

A evo "ustaše" će vam biti prvaci Europi.

ja sam miješan, dakle polu Hrvat polu Srbin, poštujem i srbe kao ljude kao što bi poštivao svakog čovjeka, mada je moja domovina koju obožavam samo i jedino Hrvatska. Problem je u tome što su kod nas "ustaše" smijurija i nitko se na to ne obazira, međutim kod vas je bio i ostati će jak toliko radikalni nacinolnistički element i u onoj radikalnoj verziji.

Kod nas takve stranke ne dobivaju ni 5 posto glasova a kod vas radikali 40.

Pretpostavljam da ti je mama Srpkinja,a tata Hrvat,ili se mozda varam

Pretpostavljam da ti je mama Srpkinja,a tata Hrvat,ili se mozda varam

U tom slucaju,nema potrebe da sebe opterecujes time sto si mijesan,slobodno se smatraj Hrvatom i nemoj da se dokazivas tamo po tom pitanju.Mnogi su mijesani u Hrvatskoj u zadnja dva rata,zeleci da se dokazu da su PRAVI HRVATI,postali najkrvolocnije ustase.Obicno se( i svijetu) smatras za onog sta ti je caca,mislim na nacionalnost.

Evo najnovije sramote! Hrvatizacija čak i u crkvi... :shock:

TUČA SVEŠTENIKA I VERNIKA

Tuča u crkvi
U crkvi Svete trojice u Duškovcima sveštenstvo nasrnulo na vernike

KRAGUJEVAC - U crkvi Svete trojice u Duškovcima sveštenstvo Eparhije žičke potuklo se prekjuče sa vernicima koji su tražili da im se objasni zašto se liturgija i molitve služe na katolički način. Kada je jedan od vernika istupio i hteo da pokaže tekst sa proglasom Svetog sinoda o tome kako treba da se služe molitve, dobio je udarac.

- Oče, okreni leđa! Okreni leđa! - vikali su vernici usred liturgije u crkvi Svete trojice u Duškovcima kod Požege. Zavladao je tajac, a vernici su ponovili: „Okreni leđa, oče!“

Tek kada je episkop žički Hrizostom progovorio: „Okreni leđa“, sveštenik Dušan se okrenuo ka oltaru i liturgija je nastavljena.

- Narod je tražio da mu se episkop obrati, klekao... Tražili su samo da im se objasni ko uvodi novotarije i katoličke običaje u pravoslavnu crkvu. Zbog čega se sveštenstvo okreće zapadu, odnosno leđima oltaru, što do sada nikad nije zabeleženo.
Međutim, nije se završilo na tome. Kad je liturgija završena i episkop žički Hrizostom sa sveštenstvom krenuo iz crkve, na severna vrata umesto na glavna zapadna - nastao je haos, kaže Miodrag Gavrić, osnivač Dečje televizije Kragujevaac, i nastavlja:

- Usred crkve, sveštenik Dmitar nasrnuo je na snimatelja Dečje televizije iz Kragujevca koji je bio vidno obeležen, povukao ga i gurnuo prema zidu. Udarac je dobio i jedan od prisutnih vernika koji je nosio proglas Svetog sinoda kako treba da se drži liturgija. Udarac u slepoočnicu dobio je i dečko koji je klečao. Mladić koji je nosio proglas zadobio je povredu ruke, bio je u bolnici i namerava da tuži sveštenika. Polomljene su mu i naočare - kaže Gavrić.
Kad je episkop krenuo iz crkve, začuli su se povici „Sram vas bilo“, a jedan od sveštenika „razgrtao“ je vernike da bi obezbedio prolaz episkopu.

E žalosti... pa ovo je vrhunac! :mad:

ko o čemu srbi o jasenovcu..:confused:

pa istina je da su se svi koncentracioni logori zvali radni logori, tako i jasenovac ali je i činjenica da su se tamo vršila planska ubojstva prije svega srba cigana i židova..

činjenica je i da je u jasenovcu ubijeno oko 80 000 ljudi, a za križni put ise točna brojka mora utvrditi al max do 50 000..

Stara Gradiška, Jasenovac, Jadovno, Pag, kraške jame po Velebitu, Lepoglava i brojna druga stratišta...
Po tebi ispada da je za 5 godina rata i postojanja svih tih silnih logora u NDH, ubijeno manje Srba nego za vreme ratova 90-ih... :shock:

Pa to znači da su ovi novi (Merčep, Glavaš i kompanija) dobro naučili zanat... :roll:

ma pusti šta pišu četnici i ustaše, ovo su činjenice istraživanja i srba i hrvata ::rtfm:

Da bi se dobio stvarni ratni gubitak (broj poginulih ili ubijenih), treba procijeniti koliko je Srba bilo uoči rata 1941. godine, koliko bi bio 1948. da nije bilo rata, te koliki je čisti demografski gubitak zbog smanjenog nataliteta i povećanog mortaliteta za vrijeme rata. Ta su demografska istraživanja krajem 1980-ih nezavisno jedan od drugog izvršili Vladimir Žerjavić i Bogoljub Kočović. Prvi procjenjuje broj žrtava na 335.000, a drugi na 370.000.

Oduzevši broj poginulih boraca NOR-a i kvislinga i kolaboracionista (u što spadaju i žrtve komunističkog terora do 1948.), te poginulih van zemlje, Žerjavić dobiva 217.000 žrtava fašističkog terora, a od toga u Koncentracijskom logoru Jasenovac 45 do 52.000.

Ovi se rezultati dobro slažu sa rezultatima popisa žrtava 1964. (cijela Jugoslavija) i 1997. (Jasenovac), te brojeva žrtava koje daju izvještaji za razne regije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

217.000 srpskih žrtava...

Pa više ih je bilo proterano ili ubijeno u ratovima devedesetih, a oni se po nasilju i surovosti nisu mogli porediti sa ustaškim "nestašlucima"...
Mada, kada malo bolje razmislim izgleda da su neki učenici nadmašili učitelje i svoje idole...
http://www.kosovoliberationarmy.com...g&mcName=Doc1&mc=_level0.WEBSITE.CHAPTER.Doc1

dajte vi meni recite kako to da srbi dan danas postoje ako su ustaše kako vi kažete ubili preko par milijuna srba u jasenovcu ?

još me nešto smeta. je ne znam zašto moderator ne reagira kad se Hrvate kolektivno naziva ustašama, za kod vas ne postoji razlika ? To je kao da se ja vama ovdje obraćam kao četnicima, što je nedopustivo.

Svakako si u pravu....i moderator bi trebao da razlikuje neke stvari i reaguje...
Slozices se da svi Hrvati nisu ustase.....
Ali da je svaki ustasa Hrvat...e to nemozes prenebregnuti...

U principu, šta se desilo desilo se, ali trebali bi da jednom zauvek politički raščistimo sa Hrvatima, pod čim podrazumevam nekakvo, ne daj bože, ponovno ujedinjavanje s njima kada zakukaju. A što se tiče kupovine naših firmi znamo da je slobodno tržište uslov kapitalizma, i zato Hrvati i mogu da kupuju naše firme ali obrnuto nije moguće jer oni sve čine da njihove firme ne prodaju Srbima, kao što su i Slovenci to radili i još uvek rade, ali EU ih je samo opomenula i ništa više. Takva je trenutna politička situacija, neko može neko ne može...

U principu, šta se desilo desilo se, ali trebali bi da jednom zauvek politički raščistimo sa Hrvatima, pod čim podrazumevam nekakvo, ne daj bože, ponovno ujedinjavanje s njima kada zakukaju. A što se tiče kupovine naših firmi znamo da je slobodno tržište uslov kapitalizma, i zato Hrvati i mogu da kupuju naše firme ali obrnuto nije moguće jer oni sve čine da njihove firme ne prodaju Srbima, kao što su i Slovenci to radili i još uvek rade, ali EU ih je samo opomenula i ništa više. Takva je trenutna politička situacija, neko može neko ne može...

A jesi li ti nekada nesto prodao....
Koji ti je kriterij bio ciju ponudu da prihvatis....
trgovina....kupovina i prodaja...ona klasicna postoji samo na marvenoj pijaci....
Ostala trgovina....kupovina i prodaja...to treba znati,umeti,smeti,hteti....zelja ostaje zelja....
A kada imas lovu...a usput si malkice operisan na mozak...dzaba ti lova.....

A jesi li ti nekada nesto prodao....
Koji ti je kriterij bio ciju ponudu da prihvatis....
trgovina....kupovina i prodaja...ona klasicna postoji samo na marvenoj pijaci....
Ostala trgovina....kupovina i prodaja...to treba znati,umeti,smeti,hteti....zelja ostaje zelja....
A kada imas lovu...a usput si malkice operisan na mozak...dzaba ti lova.....
Znači, Srbima je dzaba i lova i operisan mozak, Hrvati imaju sopstvena pravila takoreći iznimna kada je trgovina u pitanju...

Znači, Srbima je dzaba i lova i operisan mozak, Hrvati imaju sopstvena pravila takoreći iznimna kada je trgovina u pitanju...

Aj da nedavimo ostale....da skratimo...
Svaka organizovana zemlja i kada nesto prodaje,nekalkulise samo novac...nego i sta ce sa tom prodajom biti...kakv je buduci vlasnik...koje referense ima.....ma to je i nauka,umece....
Ti to mozda nekapiras....mozda i zato sta mislis da bi ti mogao nekom ispostaviti fakturu u kojoj bi recimo fakturisao...100% cistokrvni Srbin....cena ta i ta....moze i to...samo ga nadji ko ce to da plati....a budi uveren da ce neko platiti...ali posle nema ja se zayebo.....

ono što ja nemogu da shvatim je da oni kupuju firme po Srbiji a nedaju tamo našima i nikom ništa,ja neznam koja bi to druga država sebi dozvolila.:dontunderstand:e jesmo i budale brate:dash:

То је иста држава која је почетком 90-их на чело државне безбедности поставила Хрвате Ф. Симатовића и Улемека - како би се могла Крајина издати када то Милошевић пожели. Руководећи кадар државе је антисрпски настројен и зато нам се и дешава то што се дешава.

То је иста држава која је почетком 90-их на чело државне безбедности поставила Хрвате Ф. Симатовића и Улемека - како би се могла Крајина издати када то Милошевић пожели. Руководећи кадар државе је антисрпски настројен и зато нам се и дешава то што се дешава.

U 3 min pred ponoc....aj sad zagrli najblizi jastuk i prilegni....pa zidovi se smeju ovoj budalastini....
stvarno neznam.....mislim da je ovde sad Majstor IDI-AMIN....popio bi od njega onako laganica za laku noc..

Aj da nedavimo ostale....da skratimo...
Svaka organizovana zemlja i kada nesto prodaje,nekalkulise samo novac...nego i sta ce sa tom prodajom biti...kakv je buduci vlasnik...koje referense ima.....ma to je i nauka,umece....
Ti to mozda nekapiras....mozda i zato sta mislis da bi ti mogao nekom ispostaviti fakturu u kojoj bi recimo fakturisao...100% cistokrvni Srbin....cena ta i ta....moze i to...samo ga nadji ko ce to da plati....a budi uveren da ce neko platiti...ali posle nema ja se zayebo.....
Uh, ti si težak i sam sebi, pa što da ti ja još otežavam i... Mijet je žensko ime, iz Zilahijevog romana , što neko toliko obrazovan kao ti verovatno zna... :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back