Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Bili su i prije. Srba u Dalmaciji nije nikada bilo više od 15%. To im je bio maksimum.
Nisu bilo ni Hrvata mnogo više od 15% Katolika jeste
Da, mi imamo knjige, arhive i dokumente, a vi priče, bajke, basne i legende na principu rekla-kazala. I kad mi takvi idu nešto govorit i pisat, uhvati me smijeh. :lol:
Kod nas nema arhiva a ti kažeš nismo ni 50% Srbi. :lol:
Kod vas ima arhiva al niko ne sme da izračuna koliko ima neHrvata z;)

Nisu bilo ni Hrvata mnogo više od 15% Katolika jeste
Hrvati su bili i ostali većina u Dalmaciji. Srbi su zbog vlastite pogrešne politike većinom odstranjeni iz Dalmacije. Ima ih u nekim selima gdje su ostali uz svoje susjede Hrvate i nisu se dali pasti pod četničku propagandu. U tim krajevima i dalje žive normalno uz Hrvate i nisu imali problema ni za vrijeme rata.
Kod nas nema arhiva a ti kažeš nismo ni 50% Srbi. :lol:
Kod vas ima arhiva al niko ne sme da izračuna koliko ima neHrvata z;)
Čitao sam mnoštvo arhivske građe i nisam nikada naišao ni na kakve Srbe u krajevima gdje ih nisam ni očekivao.

Podržavam Ukrajinu i ponosim se s time. Fašisti su oni koji ne podržavaju Ukrajinu!

O ostalome, ili nađi citate gdje sam ja to veličao ustaše, Pavelića, naciste, Hitlera itd. ili se nosi tamo gdje ti je mjesto!
evo sad ga velicas, jer su se tvoje paveliceve ustase
borile bas tamo i bas sa precima ovih istih naci ukrajinaca
i bas protiv ovih istih rusa
i nemoj da se pravis blesav, ili zaista jesi

E moj Dalmoš slabo ti poznaješ istoriju "svoje" Dalmacije
A ne ti HDZ-ovski Srbin znaš bilo što o Hrvatskoj i Hrvatima. :hahaha: Daj, nemoj me nasmijavat da me čuje cijela kuća u ovu uru. :lol: Vi niste znali da Hrvati postoje do 1900-e pa mislite da Hrvati postoje od onog trenutka kad ste vi čuli za njih. Toliko o vašem znanju, obrazovanju i kulturi. :lol:

I Dalmacija jeste moja. Ne trebaju ti navodnici. ;)

Kovanica od 1 eura s motivom kune kao podsjetnik na hrvatsku kunu. :)

Izabrana%20idejna%20rješenja%20nacionalne%20strane%20na%20eurima%20i%20centima%20(750%20×%20500%20px)%20(1).png

Back