FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.969
Sramota je biti gejhttps://forum.krstarica.com/threads...viti-decu-rodbini.922367/page-2#post-42314402
Motokotac misli da me sramota upisa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota je biti gejhttps://forum.krstarica.com/threads...viti-decu-rodbini.922367/page-2#post-42314402
On bi prije trpao muskog nego kozu ili ovcu.Sramota je biti gej
Ma... razumi ga makar malo. On je HrvatOn bi prije trpao muskog nego kozu ili ovcu.
Ja bi da vec moram napravio obrnuto.
Haha koje poređenjeRatni zločinci tipa Ante Pavelić, Milan Martić, Maks Luburić, Rafael Boban, Milan Babić itd. nisu po zakonu kvalificirani da bi im se mogla odati počast na kovanicama. Zasluge se davaju samo zaslužnim pojedincima koji su ostvarili nešto na dobrobit zajednice i čovječanstva, a ne onima koji su radili na štetu ljudi i zajednice.
Čemu zavist? Zar ne možemo svi živjeti mirno u internetskom bratstvu i jedinstvu?Ma ajde sad ste u EU i Šengenu.
Sad mazite mačore
On ne zna da si ti besraman.https://forum.krstarica.com/threads...viti-decu-rodbini.922367/page-2#post-42314402
A što? Trebao sam te ratne zločince nabrojiti po abecedi?Haha koje poređenje
![]()
![]()
Ti si Jugoslav bez u
A što je s onom "svi su Hrvati ustaše!"?Ti si Jugoslav bez u
Kakva bre zavist na cemu da ti zavidim? Lep si, pametan, bogat, karaš dobre ribe?Čemu zavist? Zar ne možemo svi živjeti mirno u internetskom bratstvu i jedinstvu?![]()
Nisam ja to nikad rekao ni mislio. Ti si ustaša a Jugi je pravi Hrvat. Sve ustaše imaju neki kompleks verovatno srpskog deduA što je s onom "svi su Hrvati ustaše!"?Papala maca?
![]()
Ne zavidiš ti meni kao pojedincu, mada bi mogao po nekoliko navedenih stavkiKakva bre zavist na cemu da ti zavidim? Lep si, pametan, bogat, karaš dobre ribe?
Evo trčim na tavan provjerit!Nisam ja to nikad rekao ni mislio. Ti si ustaša a Jugi je pravi Hrvat. Sve ustaše imaju neki kompleks verovatno srpskog dedu
Latini bi rekli - Ignorantia nocetNe zavidiš ti meni kao pojedincu, mada bi mogao po nekoliko navedenih stavki, nego nama kao Hrvatima.
![]()
Ne penji se uzalud znaš ti to dobroEvo trčim na tavan provjerit!![]()
Apsolutno se zlo koje su činile vlasti ndh ne mogu porediti sa zločinima Martića i Babića ako i postoje. Svi znamo šta je bilo izbacivanje Srba kao konstitutivnog naroda i masovan pritisak kao za ndh i onda su počela ubistva Srba. Ujo ne kaki.A što? Trebao sam te ratne zločince nabrojiti po abecedi?![]()
Zašto se ne držiš toga?Latini bi rekli - Ignorantia nocet
Pa naravno da znam što znam. Samo se rugam tebi i tebi sličnima.Ne penji se uzalud znaš ti to dobro
Jesu li svi navedeni u istom društvu, optuženi i/li osuđeni kao ratni zločinci? Jesu! Kraj priče! Tvoja je stvar što se tebi činjenice ne sviđaju. To nije moj problem.Apsolutno se zlo koje su činile vlasti ndh ne mogu porediti sa zločinima Martića i Babića ako i postoje. Svi znamo šta je bilo izbacivanje Srba kao konstitutivnog naroda i masovan pritisak kao za ndh i onda su počela ubistva Srba. Ujo ne kaki.
hahahahahaha kakve veze čuvari koza imaju sa starim Latinima. Vi ste žešće istripovani da imate bilo kakve veze sa nekom civilizacijom. Marko Polo, Tesla, Penkala, Lisinski, ... il su stranci il nisu Hrvati. Jel ima bre uopšte kod vas pravog Hrvata?I, otkud ti vjeruješ prijetvornim Latinima?![]()
hahahahahaha kakve veze čuvari koza imaju sa starim Latinima. Vi ste žešće istripovani da imate bilo kakve veze sa nekom civilizacijom. Marko Polo, Tesla, Penkala, Lisinski, ... il su stranci il nisu Hrvati. Jel ima bre uopšte kod vas pravog Hrvata?![]()
Ajd napiši u privatnoj poruci, priznaj olakšaj dušu. Neću da kažem nikomePa naravno da znam što znam. Samo se rugam tebi i tebi sličnima.![]()