Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.412
Zajebavam radoznale, a ti?Onda šta tražiš na ovoj temi?
Braniš srbsku čast?
I naslov je pogrešan, ne traže Hrvati Teslu na kovanici, nego građani RH
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajebavam radoznale, a ti?Onda šta tražiš na ovoj temi?
a znate da svojatate bosanske kraljeve?Pa objasni kako to hrvatska može "svojatati" nekoga tko je rođen na teritoriju RH i koji se ponosio hrvatskom domovinom?
Dobro, i? Svejedno je neprecizanПа наслов је тверкнула ваша компањонка Џег
Zabole nasa znate da svojatate bosanske kraljeve?
A ti si pričao sa Teslom pa znaš šta je on mislio i kakvi su njegovi stavovi? Šta si ti ovde kao neki moralista? Dobra vila Slaven?
Kao prvo,stavi se u njegovu poziciju. Misliš da bi Tesla dozvolio Hrvatskoj da se kiti njegovim perjem a oni mu pobili sve što je imao. Hrvatska nema pravo da koristi njegov lik i delo,upravo zbog te prošlosti. I tada su bili hrvati,i to su učinili hrvati,nisu kinezi sigurno ubijali Srbe, Jevreje i Rome. I možda se Tesla ponosio hrvatskom domovinom,ali narodom? To je već upitno. Ustvari, verovatno nije ni znao za Jasenovac,jer je u tom periodu bio u Americi.
ko zna sta on sve pusiГосн' Фрфафајлер је хероински овисник на метадонској кризи
Sa njim lično nisam; sa potomcima ljudi koji su ga poznavali jesam. I mogu da se pročitam da sam pročitao četiri biografije (jedna od kojih je i svojeručna autobiografija) kao i stotinjak dokumenata u kojima se Tesla pominje ili je on ostavio iza sebe.
Ne Jasenovac, nego da su svi Srbi bili celokupno fizički istrebljeni u Drugom svetskom ratu, njegova misao bi bila da se pomoli za duše hrvatskih i nemačkih zločinaca i da se oprosti onima koji su počinili grehe.
Ne postoji nikakav cenzus. Vi pokušavate ovde veštački da Teslu prekrstite u nešto što on nije bio. Kao, e, a da je znao ovo ili ono, promenio bi se i pao na mračnu stranu. Ne bi to učinio ni da je od cele Evrope ostal samo nuklearna rupa; postapokaliptična ruina i da je DSR oduzeo 200 miliona žrtava Evropljana.
I uostalom, zašto ja kad dođem u BGD me uvijek žele nahraniti i napojiti kao da mi je zadnje u životu, a zašto mi ne kažu "etnički ste nas počistili i pobili, mrš odavde", čak i ako se povede tema o tome pa kažem da sam nosio uniformu?
kakav Krleža , politički pisac.Zabole nas
Svojatano sve i sva jer na to imamo pravo
Evo, ja nemam ništa protiv da u Beogradu imate ulicu Miroslava Kreleže
Усташо .. прочитан си .. Ајмо полако ка излазу
Hahaha, kud baš taj redikul Milanović.kakav Krleža , politički pisac.
Ne bih imao ništa protiv da imamo za pedesetak godina ulicu ili trg na primer Zorana Milanovića ako pomiri Hrvate sa Srbima u Hrvatskoj.
Napisah pedesetak godina , jer se zivima (osim Tite i Kraljeva ) obično ne daju nazivi ulica i trgova.
ja sam mislio da ti sisas nesto drugoZnači, ti si ta koja si je uzela u sveti zadatak da nauči Teslu da ne lupeta gluposti, jel tako![]()
Drž me da ga ne ubijemČekaj malo. Malopre si mi poručio da se osetim slobodno.
Šta sad ajmo ka izlazu; čemu kakofonija, menjanje stavova u roku od manje od jednog minuta?
tesla nije lagaoZnači Tesla je lagao da se ponosio hrvatskom domovinom zato jer se to tebi ne sviđa.
Odlična argumentacija, inteligentni
Opet misterij zašto je navodni heteroseksualac toliko fasciniran gej oralnim seksomja sam mislio da ti sisas nesto drugo
ovo je vec nesto silnije
sta pusis?
Ti stvarno nisi normalan
Da ti nacrtam
Da sada nemamo ovakva sredstva komunikacije i da Šiptari agituju za Kosovo Republika i da je recimo Novak Đoković to što jeste , poznat tamo preko Okeana i da smo čuli da je jedan naš tamo poznat i možda uticajan
Elem pita neko Novaka - da li je vaš otac rođen ka Kosovu , on kaže jeste , a onda dođu Šiptari i kažu evo Novak priznaje Kosovo za svoju državu .. pri tome ni to nije dobro poređenje ali hajde ne znam bolje
A Kosovo, bar u ex yu imalo autonomiju dok hr u vreme Nikole Tesle nije postojala ni na mapi , tj bila isto kao i Kosovo toponim, s tim što je Koosvo imalo jasnu granicu, a hr ni to
Nije izjavio nego napisao, a dokaze toga čuvate u muzeju Nikole Tesle u Beogradu.tesla nije lagao
on to nikad nije ni izjavio
to vi, rvatsi majmuni izmisljate
Pokaži mi da je Novak Đoković došao u Prištinu na lični poziv gradonačelnika Prištine i tamo održao rodoljubivi govor, podelio svoje tajne i doprineo da se realizuju veliki izumi tamo od strane Albanaca.
zar stvarno mislis da ce svi odgovoriti na tvoje provokacije?Nije izjavio nego napisao, a dokaze toga čuvate u muzeju Nikole Tesle u Beogradu.
Objasni zašto izlažete falsifikate a da nigdje ne piše da je falsifikat? Dovodite posjetioce u zabludu.
Pokaži i to meni isto za Zeslu.
Daj snimak
Pitanje je vrlo konkretno i precizno, a ti ne možeš skupiti muda i odgovoriti nego vrdaš ko sisazar stvarno mislis da ce svi odgovoriti na tvoje provokacije?
toliko si glup da ne znas kad trebas stati
PS:
sta sisas kad te to toliko zadovoljava
tesla nije lagao
on to nikad nije ni izjavio
to vi, rvatsi majmuni izmisljate
koji si ti MULACPitanje je vrlo konkretno i precizno, a ti ne možeš skupiti muda i odgovoriti nego vrdaš ko sisa
I još bi da ja sisam, duhovito
Kakav bre snimak iz XIX stoleća?