Хрвати у четницима

zanimljivo...to svaki drugi goljo prica...
vidis, ja ne cekam...moji su dali...nitko ih nije silio...nema tu vracke, a i
milo mi kad vidim koliko je kuca na toj zemlji popravljeno...ebes kukuruz, djeca su korisnija...:lol:

kakav bre kukuruz pa nisam ja neki seljo sa poljane
ocu natrag kutje i bioskop:rtfm:
moji nisu dali niko nije ni pitao:)
a i nisi obaveshtena o aktuelnom stanju:)
vidish,mi hrrrlimo ka europi a da bi postali drugovi chlanovi ova banda sad na vlasti mora da kroz zakon o denacionalizaciju vrati ono shto su njihovi probisveti od deda i baba pokrali pravim vlasnicima:)
jer bez toga putuj europo inemoj misliti na nas:((((

Кад си се већ дотакао будућности, да ти само напоменем и да те подсетим на оно што вероватно и сам знаш - СВАКА БАТИНА ИМА ДВА КРАЈА!!!
Или што би јужносрбијанци рекли - ИГРА У ЧИЧИНО , АЛ' ЗАИГРА И У СТРИНИНО!!!
МИСЛИ О ТОМЕ!!!:per::per::per:

Еее, а знаш колико ме заболе ЦВЕТКО, због тога!!!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:bye::bye::bye:

Sa prostaklukom jedino umete da baratate, da je Karađorđe vreme ubijao psujući kao kočijaš nikad ne bi počeo da oslobađa Srbiju, mislite o tome. :)
Jadno je što među Srbima ima i bunardžija...

Konačno suština. Pitanje je koliko je donošenje takvog zakona bilo opravdano. Takvo rešenje, po meni neutemeljeno, su isforsirali politikanti. Ima ih i ovde koji ne vide ni napred, ni nazad ako im tako na partijskom sastanku ne kažu, prepoznaće se po šupljim pričama.

Ко тебе,мене и било кога од нас појединачно, има и треба да пита за нешто , а посебно за мишљење!?
Питан си за за мишљење на изборима и........ ћао дечак!!!
Ако хоћеш да се "питаш за мишљење" иди у политичаре - па нам "кроји капу"!!!

Taj zakon je greška, nepravda prema srpskim žrtvama u drugom svetskom ratu.

А до тада МОРАШ ДА ПОШТУЈЕШ ЗАКОН!!!:rtfm::rtfm::rtfm:
И по мени је избор БоТа за Председника огромна грешка , али трпим и поштујем одлуку већине!!!:sad2::sad2::sad2:

Sa prostaklukom jedino umete da baratate, da je Karađorđe vreme ubijao psujući kao kočijaš nikad ne bi počeo da oslobađa Srbiju, mislite o tome. :)
Jadno je što među Srbima ima i bunardžija...

Боље је и поштеније и са простаклуком,:ok::ok::ok::rtfm::rtfm::rtfm:
него са измишљотинама, лажима, преварама, туђим мишљењима и ставовима, наученим песмицама, са "трубама" непријатеља Срба и Србије, лицемерним и подмуклим наступима, скројеним и наученим говорима итд. итд!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

И једноставно ме као такав................ ИЧ НЕ ЗАНИМАШ, да ти не спомињем оног мог "другара"!!!:bye::bye::bye:

Боље је и поштеније и са простаклуком,:ok::ok::ok::rtfm::rtfm::rtfm:
него са измишљотинама, лажима, преварама, туђим мишљењима и ставовима, наученим песмицама, са "трубама" непријатеља Срба и Србије, лицемерним и подмуклим наступима, скројеним и наученим говорима итд. итд!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

И једноставно ме као такав................ ИЧ НЕ ЗАНИМАШ, да ти не спомињем оног мог "другара"!!!:bye::bye::bye:

Aj ti sa prostaklukom i "drugarom" među tvoje društvo, pa diskutujte, ne brukaj se više, ovo čitaju i neprijatelji, i uživaju u pojedinim primercima naših bunardžija. :D

Aj ti sa prostaklukom i "drugarom" među tvoje društvo, pa diskutujte, ne brukaj se više, ovo čitaju i neprijatelji, i uživaju u pojedinim primercima naših bunardžija. :D

А ти си то ноћас доживео и преживео КАТАРЗУ, А !?:think::think::think:
Као НЕКОЋ ....................Тома и Вучић!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Jel? Znao sam da voliš dobru patku, kao i svi gej momci. :rotf: Ti si žešće promašio temu brate Stragoljube.
Čuvaj pozadinu, patke su zahebana stvar, šta si se njih vezao...:mrgreen: E da zna čiča šta danas postade od Gorske garde ne bi jadan ni dozvolio da mu kosti nađu, da se ne bruka...
Nem pojam. :lol: Ali zanimljiv lik, porodičan, konzervativan, nacionalista, tradicionalista, kad ono... Stragoljub... Ohohohoho... :zcepanje::zcepanje::zcepanje: :rotf:
Gej pročetnik, neyebičar. :lol: Gde bi ovakve paćenike sreli u RL? :mrgreen::D Krsta je zakon. A ista im je svima metodologija, fino krenu, ali ne mogu dugo da se uzdržavaju, i onda pucaju sa sve biserima. :lol:
Laku noć. :)
Sam sebi sredio temu. :zcepanje: Mog'o je bar malo biti fin, bar zbog čiče mučenika. Da je čiča živ, zaplakao bi. :( Još će ovi njegovi zapaliti i na gej paradu. Gologuzani koji marširaju, samo sa šubarama i redenicima. :rotf:
Eto, umesto nešto normalno da napišeš kao odgovor i da dokažeš da išta vrediš, ti ponovo o kavanju. Rekao si da voliš patku tamo iza, ali to nema veze s temom. Ako nemaš šta ozbiljno da izneseš uhvati se nekog tipa i uživaj u njegovoj patki, ne traži ovde partnera... Ovo je priča o DM četnicima i Hrvatima u toj vojsci, nema veze sa tvojom seksualnom orijentacijom i tvojom zagorelošću. :D
Nemaš ti čime da razmišljaš. :p:mrgreen:
Zaglavio nečiju patku i izgubio se na njoj od puste sreće. :mrgreen: Nema ti pomoći, ko o čemu, ti o patki i kavanju, kanda si navikao na takvo opštenje. Jedino da te tvoje laverse, koji ti ne daju mira, na koje stalno misliš :lol:, rastera opet tamo neka Druga proleterska. :zper: :D
Ćuti bre tamo, ne brukaj Srbe pred svetom, još će neko od bivše nam braće da otvori temu "Homoseksualci u četnicima - dođe mi da zaplačem", pa će biti plača... od puste smejurije... :rotf::zcepanje::hahaha::lol::mrgreen:
Važi. Ali ovaj jeste, vidiš da obožava patku... :lol:

Није ни чудо!!!
Тако и Томини заборављају шта су рекли и како су се понашали пре само пар сати!!!
:per::per::per:

:bye::bye::bye:

Zabavno je. Svaki ujak mora da uživa kad vidi kako je Srbija spala na paćenike, ni traga onim nekadašnjim krkanima koji su se nosali sa Crnom legijom, Vražjom, Handžar i Plavom divizijom. Ovi bradati jedni drugima svitlavaju Stojka... :D

A što je najsmješnije oni su ubijeđeni kako se po forumu rokaju upravo sa tim strašnim ujkama i zlim crnokošuljašima. :lol:

Nije valjda da sebe smatraš istim nivoom kao taj nesretnik koji nije znao šta će od očaja, pa krenuo da vređa ostale i da kači fotke sa fekalijama? Mislio sam da si iznad toga. On je tvrdio da voli patku... Ako on laže, svi lažemo. :D
Držite se Cvetka i uživajte...

ТИ СА ДНА, ни не можеш да видиш шта је на вишим нивоима!!!:sad2::sad2::sad2:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

kakav bre kukuruz pa nisam ja neki seljo sa poljane
ocu natrag kutje i bioskop:rtfm:
moji nisu dali niko nije ni pitao:)
a i nisi obaveshtena o aktuelnom stanju:)
vidish,mi hrrrlimo ka europi a da bi postali drugovi chlanovi ova banda sad na vlasti mora da kroz zakon o denacionalizaciju vrati ono shto su njihovi probisveti od deda i baba pokrali pravim vlasnicima:)
jer bez toga putuj europo inemoj misliti na nas:((((

aham...pa ne mogu ti vratiti ono sto ti nisu uzeli...ili mogu? :zper:

Back