Хрвати у четницима

Милијарду пута ВАМ је речено, да не изједначавате фашистичке кољаче усташе и антифашистичке борце за слободу, четник!!!
Али ви опет по старом!!!:evil::evil::evil:
Зато, за обоје,

report.gif

:bye::bye::bye:

pa sad...ne znam koji ti dio nije jasan, al iz uvodnog posta ispade da ne samo da su isti
vec su preferirali i druzenje...mjestimicno i tako...:)

e, sad...koji su od njih, po tebi, antifasisti...ne znam
znam, koji realno jesu, ali njih nema na ...ovoj listi :)

Poslednja izmena:
ЈЕЕЕ6ОООТЕ:eek::eek::eek:..................ЈАПАНЦИ МЕЂУ СРБИМА!!!:eek::eek::eek:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Šalićemo se na nekoj drugoj temi :), ova je ipak koliko toliko ozbiljna. Dotičemo se ozbiljnih pitanja iz prošlosti koja se reflektuju u našoj sadašnjosti, a nažalost uticaće i na budućnost. Zato bi trebalo pričati ako se ima šta reći. Inače ovaj tvoj post bez ikakvog sadržaja ne bi ni komentarisao.

ma okupljaju se ovde i nostalgichno prisecaju feshbekova
kao recimo ti momenti s gibanicama iz filmova veljka bulajica
zaostali relikti davno proshlog vremena i porazene ideologije

Dereru, evo je Iki raspolozena za pecenje gibanice u dobru i zlu...
a tradicionalna je, kako sama...sugerira, pa joj ni tvoja baba vjerojatno nece smetati...
= eto zene kakvu si duuugo trazio :zper:

pa sad...ne znam koji ti dio nije jasan, al iz uvodnog posta ispade da ne samo da su isti
vec su preferirali i druzenje...mjestimicno i tako...:)

Почетак уводног поста...

Ljudi moji pa zar je to moguće? I Hrvati u četnicima?

Malo kome je poznata činjenica da je u četničkim redovima u Drugom svjetskom ratu bilo i veliki broj Hrvata-dobrovoljaca (hrvatski dragovoljaca)

па ми није јасно - да ли ти ово изједначаваш ХРВАТЕ И УСТАШЕ!?:think::think::think: :per::per::per:

e, sad...koji su od njih, po tebi, antifasisti...ne znam
znam, koji realno jesu, ali njih nema na ...ovoj listi :)

Није по мени,:rtfm::rtfm::rtfm:
него по Закону Републике Србије - је четнички покрет тј. ЈУВО признат за антифашисте!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Почетак уводног поста...

па ми није јасно - да ли ти ово изједначаваш ХРВАТЕ И УСТАШЕ!?:think::think::think: :per::per::per:

него по Закону Републике Србије - је четнички покрет тј. ЈУВО признат за антифашисте!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

jao, jao...pa dobro, ljudi grijese...tj. zakoni su podlozni promjeni...
i stvarno ne znam sto se toliko nerviras...procitaj opet...Macak nam sve prizno...
e, sad ako laze Macak...:manikir:

Konačno suština. Pitanje je koliko je donošenje takvog zakona bilo opravdano. Takvo rešenje, po meni neutemeljeno, su isforsirali politikanti. Ima ih i ovde koji ne vide ni napred, ni nazad ako im tako na partijskom sastanku ne kažu, prepoznaće se po šupljim pričama.
Taj zakon je greška, nepravda prema srpskim žrtvama u drugom svetskom ratu.

Šalićemo se na nekoj drugoj temi :), ova je ipak koliko toliko ozbiljna. Dotičemo se ozbiljnih pitanja iz prošlosti koja se reflektuju u našoj sadašnjosti, a nažalost uticaće i na budućnost.

Кад си се већ дотакао будућности, да ти само напоменем и да те подсетим на оно што вероватно и сам знаш - СВАКА БАТИНА ИМА ДВА КРАЈА!!!
Или што би јужносрбијанци рекли - ИГРА У ЧИЧИНО , АЛ' ЗАИГРА И У СТРИНИНО!!!
МИСЛИ О ТОМЕ!!!:per::per::per:

Zato bi trebalo pričati ako se ima šta reći. Inače ovaj tvoj post bez ikakvog sadržaja ne bi ni komentarisao.

Еее, а знаш колико ме заболе ЦВЕТКО, због тога!!!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:bye::bye::bye:

nema novog joze u zabludi si:(
a ja chekam bre da nam ove demokrate vrate ono shto je titova lopovska kamarila pokrala posle 45. pa cu da se shirim:)))

zanimljivo...to svaki drugi goljo prica...
vidis, ja ne cekam...moji su dali...nitko ih nije silio...nema tu vracke, a i
milo mi kad vidim koliko je kuca na toj zemlji popravljeno...ebes kukuruz, djeca su korisnija...:lol:

Back