Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
deki12345:Za pocetak govedo glupavo ne vredjaj.... zabole mene uvo odakle si.... Bilmezu pises tako kao da jeste tvoja zemlja.... i tako razmisljas.... lepo te zanima tvoja zemlja, zato se zanimas sta mi mislimo o Hrvatima! Bravo cestitam....
Ne vredjaj bilmezu.... Ja sa Hitlerom da se poredim mamlaze tupavi.... Jedini koji se sa Hitlerom mogu porediti su Hrvati.... dobro se zna kakav su oni narod, a ti ih samo voli i pokazuj ljubav prema njima vole glupi.... Otkud ti znas da li ja imam problema glupavi paore? Nemas pojma, ni oci mi nisi video a s_eres kao foka ko je kakav.... Ja njih i ne diram, ali odlicno znam kakvi su.... Samo procitaj sta mi je jedan Slovenac rekao o njima, i pogledaj koncert glupanderu jedan.... oni mrze moj narod... Pa sta ja da radim? Da ih volim? To sto ja pisem o Hrvatima tako kako pisem imam razloga... Samo sto to tvoj glupavi zagrzljali mozak nikada ne bi shvatio.... I jos nesto.... na jednoj temi sam naveo da nikada ne bih ubio nekoga zato sto je Hrvat, ali NIKADA ga ne bih prihvatio kao prijatelja, niti bih se sa njim druzio, ili nesto slicno... Jer imam razloga za to.... Da pitas mozda moje pokojne iz Drugog svetkog rata sto ja sada imam ovakvo misljenje o njima? Je li stoko jedna? Oces i njima da kazes da su isti kao i Hitler smradu jedan?

Koji si ti nepismeni krelac. Oni nas mrze?! Ej fasisto, ima tamo onih fasista kao sto si ti koji nas mrze, al' ne svi. A ti sto to ne vidis si jadan natopljen u svojoj mrznji. Prvi post si mi uputio sa argumentima koji nemaju veze sa stvarnosci i ostalo ti je samo da vredjas. Fasisticki, vadikalski metodi. Jadnice. Za malo pa bi te zalio. Al' to nisi zasluzio.
ričajte jedno,a radite drugo,a kad napravite sr*nje zaboravite što pre!!!