djurinica
Elita
- Poruka
- 15.653
aorist
sa h

sa h

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne mogu, imam temp, i cuvam snagu za skijanje![]()
Ko zna ima li dobar zamah da ti je dobaci Do Krka
jel nam date jednu pancericu ???? ako ništa drugo ko čovek čoveku![]()
Pa u elektronskom smo dobu zahvaljujući njemu .. nema zvonika kada se zvoni preko zvučnika .. da nije mislio još bi bilo zvonika ..ovako nema smisla![]()
Ko zna ima li dobar zamah da ti je dobaci Do Krka
I to je tazlog zbog koga opravdavaš uništavanje Srpske crkve i kuće?
Zašto se uvek pojave marginalni likovi, koji pišu bez ikakvih argumanta, samo da bi minirali temu?
Moderatori, gde vam se zagubila gumica?
Ne opravdavam rušenje srpskih crkava kućaili bilo čega ,, kao ni hrvatskih![]()
Ajde prestanite vise... Zar niste smesni sami sebi...
Cim se emocije umesaju od dijaloga nema nista...
Ajmo malo da zatvorimo ovu pricu... Veliki pozdrav za sve dobronamerne ljude na ovoj temi![]()
Pa upravo si rekao logiku po kojoj je Tesla Hrvat (i hrvatski srbin je hrvat) mnogo vise nego sto je Tesla srbin, osim po poreklu....Tesla nije bio Amerikanac srpskog porekla vec Srbin sin pravoslavnog srpskog svestenika koji je otisao u Ameriku da bi realizovao svoje naucne ideje.
Nikola tesla je prvo radio u Parizu u Francuskoj , za Edisonovu evropsku kompaniju pa je tek posle toga presao za Ameriku.
Ja sad da odem za Ameriku Kanadu Australiju, da nikada vise ne zgazim do kraja zivota u Srbiju, da imam pasose tih zemalja a nemam srpski - opet cu biti iskljucivo Srbin.
Pa upravo si rekao logiku po kojoj je Tesla Hrvat (i hrvatski srbin je hrvat) mnogo vise nego sto je Tesla srbin, osim po poreklu....
Tako da je Tesla srbin po poreklu, hrvat po nacionalnosti , a amerikanac po gradjanstvu i drzavljanstvu...
A ovakva podela Tesle je najvise i ok....
Ko ga je othranio nego hrvatska, naucio hrvatska, a ne treba zaboraviti ni srpsko poreklo, ni to ne bi bilo fer....a radio i naradio se u americi i tamo ziveo i umro....na veresiju jednog velikog hotela...
Veresiju bi u Srbiji i Hrvatskoj dobio samo za metak, sto je izgleda dobila njegova familija....
Ko ga je othranio nego hrvatska, naucio hrvatska, a ne treba zaboraviti ni srpsko poreklo, ni to ne bi bilo fer....a radio i naradio se u americi i tamo ziveo i umro....na veresiju jednog velikog hotela...
Pa upravo si rekao logiku po kojoj je Tesla Hrvat (i hrvatski srbin je hrvat) mnogo vise nego sto je Tesla srbin, osim po poreklu....
Tako da je Tesla srbin po poreklu, hrvat po nacionalnosti , a amerikanac po gradjanstvu i drzavljanstvu...
Ko ga je othranio nego hrvatska, naucio hrvatska,
Drugačije si pisao par strana pre ove, uz smajlija koji pokazuje koliko ti je smešno rušenje zvonika na crkvi. Ali dobro, o tvojoj dvoličnosti sam već pisao. Ona je tvoja, pa je ti i nosi.
Šta piše u tom tekstu na koji smajli pokazuje? Nešto je sitno pisano, nikako da pročitam. Doduše, ni ovo što pišeš krupnije ne uspevam baš najbolje da pročitam, valjda nisam navikao na tolike greške.
Jest taman ga je othranila kao i onih 130 nedostajućih članova porodice
Othranili su ga roditelji, Srbi. Isto kao što su i mene moji roditelji othranili. Nije me valjda država othranila, pa nisam dete bez roditelja?
Kao što sam ja učio škole u Jugoslaviji, u SR Srbiji, tako je on učio škole u Austro-Ugarskoj, u Vojnoj krajini.
Meni niko ne spori da je tadašnja teritorija bila Jugoslavija, a sada Srbija, kao što niko ne spori da je tesla rođen na teritoriji koja je sad Hrvatska.