Музичка кутија
Domaćin
- Poruka
- 4.181
Лепо, али фали да то и пева/свираa to, pa onda ga zovemo sklateksskladatelj i tekstopisac
čista novokomponovana rvatska riječ
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепо, али фали да то и пева/свираa to, pa onda ga zovemo sklateksskladatelj i tekstopisac
![]()
Саће она то дадати на брзака, на добром је путу.Лепо, али фали да то и пева/свира
pa dabome... kad vidim tako neke novokomponovane riječi nikad ne znam jel neki tipfeler u pitanju ili je neki kreativac opet smislio neku piz*arijuВидиш како се то ради!![]()
Какву Дарију?pa dabome... kad vidim tako neke novokomponovane riječi nikad ne znam jel neki tipfeler u pitanju ili je neki kreativac opet smislio neku piz*ariju
ali kako se kaže kada je i jedno i drugo?mislim da se kaže skladatelj ili tekstopisac![]()
Иједноидругац, женски род је иједноидруголошкиња.ali kako se kaže kada je i jedno i drugo?
Ко зна зна! Можемо само да покупимо пинкле...Видиш како се то ради!![]()
sklateks se kaže kada je i jedno i drugo, ne pratiš događanjaali kako se kaže kada je i jedno i drugo?
mudrosklateks
ali ovde fali izvođač. Kako se kaže kada je sva tri?sklateks se kaže kada je i jedno i drugo, ne pratiš događanja![]()
Каже се овако:ali ovde fali izvođač. Kako se kaže kada je sva tri?
glazbeno stihoklepalo, kak ne znaša to, pa onda ga zovemo sklateksskladatelj i tekstopisac
![]()
Prema tebi Srbinu ili uopšteno?Bio skoro do zagreba oseca se neka tenzija s kim god sam progovorio
po kijametusigurno si išao biciklom![]()
pa svaki veliki grad je kijamet sam po sebipo kijametu
ne shvataj to ličnoBio skoro do zagreba oseca se neka tenzija s kim god sam progovorio
Jesam♡ne shvataj to lično
evo kako je stanje na Trešnjevci
Pogledajte prilog 1647789
u Kninu se "djeca" igraju bombom
Pogledajte prilog 1647791
a tebe ebe tenzija koju osjećašmožda si samo suviše senzibilan
![]()