Zašto su neki ljudi gej

Zna san jednog gaya
Od malena je bia zenskast a u pubertetu je postao gay. Tako da ne vjerujem u one price da su s time rođeni nego samo da su bili "mirnice" i nisu se isticali u muskom drustvu
Znaš li razliku između geja i feminiziranog muškarca? To su dva sveta. Postoji toliko varijeteta, da za neke mnogi ljudi nisu ni čuli. Gej muškarci apsolutno nisu ženskasti, pič*masti, ili šta već. Oni ostaju muškarci i vizuelno, ali osećaju privlačnost, prema istom polu. Femi muškarac je nešto sasvim drugo. Takvi vole da oblače žensku garderobu, lakiraju nokte... Postoje i muškarci, koji sasvim normalno žive, idu na posao, imaju i porodice, ali seksualno vole da se oblače u žensku garderobu. To ih pali. Tzv. Crosdressing. Jedno je privlačnost prema istom polu. To su mnogo dublje konsekvence. A, sasvim drugo je seksualna orijentacija, koja može imati niz varijeteta, a čovek u javnosti izgleda sasvim normalno i prirodno.

Znaš li razliku između geja i feminiziranog muškarca? To su dva sveta. Postoji toliko varijeteta, da za neke mnogi ljudi nisu ni čuli. Gej muškarci apsolutno nisu ženskasti, pič*masti, ili šta već. Oni ostaju muškarci i vizuelno, ali osećaju privlačnost, prema istom polu. Femi muškarac je nešto sasvim drugo. Takvi vole da oblače žensku garderobu, lakiraju nokte... Postoje i muškarci, koji sasvim normalno žive, idu na posao, imaju i porodice, ali seksualno vole da se oblače u žensku garderobu. To ih pali. Tzv. Crosdressing. Jedno je privlačnost prema istom polu. To su mnogo dublje konsekvence. A, sasvim drugo je seksualna orijentacija, koja može imati niz varijeteta, a čovek u javnosti izgleda sasvim normalno i prirodno.
Vidi se da si u tom bolesnom svetu

Naučnici su dugo pokušavali da objasne zašto neki ljudi osećaju privlačnost prema istom polu. Najnovija istraživanja pokazuju da seksualna orijentacija
nije stvar izbora, već rezultat složenog spleta genetskih, bioloških i prenatalnih uticaja.Još u ranom razvoju fetusa, majčini hormoni imaju presudnu ulogu u oblikovanju mozga i polnih karakteristika. Ti hormoni, posebno testosteron i estrogen, utiču na to kako će se razviti regije mozga povezane s ljubavlju, vezivanjem i privlačnošću.

Ako se dogodi da ti hormoni deluju u nešto drugačijem intenzitetu nego što je uobičajeno, može doći do suptilnih promena u moždanim strukturama koje kasnije utiču
na seksualnu orijentaciju. Naučnici naglašavaju da se te razlike ne mogu “videti” ni prepoznati spolja, ali one postoje u neurobiološkom kodu svakog pojedinca.

Drugim rečima — seksualna orijentacija se formira pre nego što osoba uopšte postane svesna sebe.

Istraživanja blizanaca pokazuju da genetika objašnjava oko 30–40 odsto varijacija u seksualnoj orijentaciji, dok ostatak zavisi od uticaja sredine i bioloških faktora tokom trudnoće. Neki geni su povezani sa načinom na koji telo reaguje na polne hormone, a drugi sa razvojem moždanih struktura koje učestvuju u socijalnim i emocionalnim reakcijama.
Drugim recima, zato sto su mutanti, ako je suditi po napisanom :kafa:

Vidi se da si u tom bolesnom svetu
Tačno sam znao tvoj odgovor. Vidim da ne znaš razliku. Uzmi malo i pročitaj nešto, nemoj svrstavati sve u isti koš. To što ti meni upućuješ neke nebulozne etikete, to je samo znak, ne da si površan, nego da nemaš pojma o svetu oko sebe. Najlakše je lupiti tako nešto,kao ti što lupetaš. Ni meni se ne sviđaju te stvari, ali ja samo predočavam o čemu se radi, ono koliko znam. Važi, bolestan sam. Jel ti lakše sad? 👍

1760430111985.png

Tačno sam znao tvoj odgovor. Vidim da ne znaš razliku. Uzmi malo i pročitaj nešto, nemoj svrstavati sve u isti koš. To što ti meni upućuješ neke nebulozne etikete, to je samo znak, ne da si površan, nego da nemaš pojma o svetu oko sebe. Najlakše je lupiti tako nešto,kao ti što lupetaš. Ni meni se ne sviđaju te stvari, ali ja samo predočavam o čemu se radi, ono koliko znam. Važi, bolestan sam. Jel ti lakše sad? 👍
Kad već neko napiše o "razlikama" u okviru ovog poremećaja, jasno je da taj i veruje u to.
Jedan je to lepo rekao, moj AfD ovac u Bundestagu:

Kad već neko napiše o "razlikama" u okviru ovog poremećaja, jasno je da taj i veruje u to.
Jedan je to lepo rekao, moj AfD ovac u Bundestagu:
Auuu druže, al si ti promašio smisao teme. Jedno su razlike u vrstama izopačenosti, a sasvim druga priča je, što sve te izopačenosti, smatramo neprirodnim. Ja sam ovde naglašavao, kako se ko tretira, a ne da su to sve ne prirodne stvari,sa čim se i slažem. Ali, ko smo ja i ti, da određujemo nekome kako će da se zadovoljava. Njegov problem, samo nemoj u javnosti promovisati degradaciju.

Meni ovo što ti radiš izgleda kao kad dođeš u šumu pa pokušavaš krdu medveda da objasniš tablicu množenja.

Možda i nije skroz nemoguće, ali je prilično zajebano.

Meni ovo što ti radiš izgleda kao kad dođeš u šumu pa pokušavaš krdu medveda da objasniš tablicu množenja.

Možda i nije skroz nemoguće, ali je prilično zajebano.
Znaš li šta je najveća bolest današnjice? Ne, nije ni dijabetes, ni kancer, ni infarkt... Neobrazovanost je najveća bolest, savremenog načina života. Što je svet toliko zatupeo i upao u primitivizam, da se to teško može izbalansirati, na neki prosečan nivo, kao što je nekad bilo.

Auuu druže, al si ti promašio smisao teme. Jedno su razlike u vrstama izopačenosti, a sasvim druga priča je, što sve te izopačenosti, smatramo neprirodnim. Ja sam ovde naglašavao, kako se ko tretira, a ne da su to sve ne prirodne stvari,sa čim se i slažem. Ali, ko smo ja i ti, da određujemo nekome kako će da se zadovoljava. Njegov problem, samo nemoj u javnosti promovisati degradaciju.
Ako izopačenost smatraš prirodnom pojavom onda si u ozbiljnom problemu. I šizofrenija je prirodna pojava ali se mora lečiti.

Da da mi smo ludi a vi pametni, uništiste svet svojom "pameću"
Otkad je sveta i veka postoje gej osobe, i nikakav svet ni univerzum nije uništen zbog toga.

Doduše, ima onih koji smatraju da je njihovo urođeno pravo da određuju kako odrasle osobe smeju da se jebu.

Jesi li ti jedan od tih kojim slučajem, određivač?

Back