- Poruka
- 85.056
Hrvati, koji su poznati po tome da zaziru od tuđica, su me razočarali što koriste reč "kantautor"!
Ajd za nas Srbe i ne čudi jer nam je sve tuđe milije, al oni
Ajd za nas Srbe i ne čudi jer nam je sve tuđe milije, al oni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali on ne mora i da piše i da izvodi pesmeglazbenik
Чекај да прво размотримо... Канта и утор? Хммм... Каква канта и какав утор?Koja bi reč bila prikladnija umesto "kantautor" (odvratna je)?
Tompsonali on ne mora i da piše i da izvodi pesme
Исправка, вероватно би пре било глазбени самоскладатељГлазбени самостваралац ?
Не ваља, мора једна ријеч и то што србоухугрдобнија то боље.Исправка, вероватно би пре било глазбени самоскладатељ
onaj koji ti isplanira prebacivanje kabastog predmeta iz jedne sobe u drugu, na kant.Чекај да прво размотримо... Канта и утор? Хммм... Каква канта и какав утор?
Можда канта у тор као посуда у обор?
А можда је кант аутор аутор мало окренут „на кант” тј. „ван винкла”?
Видим да је нешто на кант...onaj koji ti isplanira prebacivanje kabastog predmeta iz jedne sobe u drugu, na kant.
Za tvoje istančani uvo....sarkici -soz yazari....ccccc zaboravljaš jezik predakaНе ваља, мора једна ријеч и то што србоухугрдобнија то боље.![]()
Мени се самоскладатељ баш допадаНе ваља, мора једна ријеч и то што србоухугрдобнија то боље.![]()
Директ у ЈАЗУ, они се тамо знанствено зајебавају, само да знаш, неће то да ти ваља, како самоскладатељ кад није само складатељ него је и извођач?Мени се самоскладатељ баш допада
Где се подносе предлози за нове речи у хрватском језику?
Па као сам себи пише складбе, што значи да их и изводи. Јесте мало натегнуто, али ако нема боље, ја сам и овим задовољанДирект у ЈАЗУ, они се тамо знанствено зајебавају, само да знаш, неће то да ти ваља, како самоскладатељ кад није само складатељ него је и извођач?![]()
Da, ali to ne označava i da peva svoju skladbuМени се самоскладатељ баш допада
Где се подносе предлози за нове речи у хрватском језику?
Види изнадDa, ali to ne označava i da peva svoju skladbu
Можеш ти то натегнути и мало боље.Па као сам себи пише складбе, што значи да их и изводи. Јесте мало натегнуто, али ако нема боље, ја сам и овим задовољан![]()
Каже се и машинбравар, него овдје је ријеш о кантауторима.mislim da se kaže skladatelj ili tekstopisac![]()
pa štaznam, kantautor je autor koji piše muziku ili tekstove koliko se razumijem, znači ili je tekstopisac ili je skladatelj ili je tip koji je autor neke kanteКаже се и машинбравар, него овдје је ријеш о кантауторима.![]()
Пише, али сам и изводи то што напишеpa štaznam, kantautor je autor koji piše muziku ili tekstove koliko se razumijem, znači ili je tekstopisac ili je skladatelj ili je tip koji je autor neke kante![]()
a to, pa onda ga zovemo sklateksПише, али сам и изводи то што напише
Видиш како се то ради!a to, pa onda ga zovemo sklateksskladatelj i tekstopisac
čista novokomponovana rvatska riječ
![]()