Hrvati pobedili

.........kao utjehu istocnim susjedima (samo onima koji su nam zavidni)..evo dat cu Vam par rijeci utjehe...bitno je učestvovati a ne pobjediti...sto se vise neki "jedu".....sladja nam pobjeda.......

Koji cijeli svet? Daj bre koji je to sport.Igra se u 15-ak zemalja na svetu. A zemlje tipa Hrvatska,Srbija... se loze na isti kad osvoje medalju posto su u svemu ostalom jada pa je onda dobar i vaterpolo.

Torrente-BG:
Koji cijeli svet? Daj bre koji je to sport.Igra se u 15-ak zemalja na svetu. A zemlje tipa Hrvatska,Srbija... se loze na isti kad osvoje medalju posto su u svemu ostalom jada pa je onda dobar i vaterpolo.
.........NIje vam za zamjerit.....nemate mora dobro ste i dogurali........nebitno je da li smo pobijedili ili ne ...bitne su kockice......kuzis.....Kockice...one lijepe ...

Ja ne pratim baš Vaterpolo,ali neka,još jedno zlato,tako treba.Nogomet če biti isto interesantan s obzirom da ova Repka ima šta za pokazati,čak sam se i iznenadio,pogotovo nakon bahatih Englezera.

čestitke komšijama.

vaterpolo je drugorazredni sport. igra se ozbiljno u pet zemalja, u ostalim su jedva čuli za njega.
mnogo veće uspehe su ostvarili hrvatski rukometaši, svojevremeno. to je ipak ozbilniji sport...

PURGER:
Ja ne pratim baš Vaterpolo,ali neka,još jedno zlato,tako treba.Nogomet če biti isto interesantan s obzirom da ova Repka ima šta za pokazati,čak sam se i iznenadio,pogotovo nakon bahatih Englezera.
....pozdrav u metroplu..........kod nas u Osijeku se slavilo.....eeeeeeeeeeeej covjece..pa svjetski.........eeeeeeeeeeeeeeej.......prvaci........

Elvin:
čestitke komšijama.

vaterpolo je drugorazredni sport. igra se ozbiljno u pet zemalja, u ostalim su jedva čuli za njega.
mnogo veće uspehe su ostvarili hrvatski rukometaši, svojevremeno. to je ipak ozbilniji sport...
...........slazem se.....OK......ali ovo je sad trenutno.....pa mora se malo .......MI HRVATI....
..........SVJETSKI PRVACI.....

Elvin:
čestitke komšijama.

Ajde sto tebe nije sramota,od takvoga se covek ni ne nada,ali da se na forumu koji je,barem geografski,srpski tolerise takav avatar samo govori koliko ovde daleko odlaze kada pomisle da su gostoljubivi i demokrate

MalaKosava:
....pozdrav u metroplu..........kod nas u Osijeku se slavilo.....eeeeeeeeeeeej covjece..pa svjetski.........eeeeeeeeeeeeeeej.......prvaci........
Da ti pošteno kažem nama malo i dosadilo to slavljenje. Jedno vreme košarkaši, vaterpolisti, odbojkaši i odbojkašice nas ubiše sa slavljima. Dajte ljudi koju godinu da se saberemo malo. Što je mnogo, mnogo je. I tako sad vi, a kad se mi saberemo eto nas ponovo da slavimo, naravno uz pobedu nad Hrvatskom. :wink:

south:
jao čitam ove vaše postove i sve si mislim ahhhh
neću odgovoriti

ali kad već mene spominješ...

onda moram se i ja oglasiti
:lol: :lol: :lol:
ŽIVJELA HRVATSKA I HRVATSKI SPORTAŠI
nogometaši koji su nam donijeli treće mjesto na SP u Francuskoj
tenisaću Goranu Ivaniševiću
Košarkašu Draženu Petroviću (iako više nije među živima - u hrvatskim srcima će živjet vječno)
skijašici Janici kostelić
zlatnim rukometašima
zlatnim Vaterpolistima
zlatnim plivačima
kajakašima i jedriličarima
atletičarima (pogotovo Blanki Vlašić)
gimnastičaru Filipu Ude
borcu Mirku Filipoviću
stolno tenisaću Primorcu
...i mnogim hrvatskim sportašima koji su u 17 godina napravili najljepšu i najveću reklamu
najljepšoj zemlji na svijetu ....živjela Hrvatska

Pozdrav svim ljudima dobre volje

MalaKosava:
.........NIje vam za zamjerit.....nemate mora dobro ste i dogurali........nebitno je da li smo pobijedili ili ne ...bitne su kockice......kuzis.....Kockice...one lijepe ...

nije stvar mora
imaju oni vaterpolo bazena u Beogradu koliko ih nema cijela Hrvatska zajedno

nego nema crnogoraca pa da im pripomognu... :lol:

Opet se primas tokyo, vec smo pobedili bez tih crnogoraca na evropskom prvenstvu, tako da nemoj vise lupati!

A to za sportiste, Srbija bi bar imala listu sportista da pokaze, ako je neko ima, pogotovu u svim grupnim sportovima!!!
Mrzi me da pisem, ali znate vi vec sve to i sami!!
Samo cu reci-KOSARKA!

Back