- Poruka
- 841
..Cijeli svijet..osim ako kod tebe nema štroma....Torrente-BG:Ko jos prati vaterpolo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..Cijeli svijet..osim ako kod tebe nema štroma....Torrente-BG:Ko jos prati vaterpolo?
.........NIje vam za zamjerit.....nemate mora dobro ste i dogurali........nebitno je da li smo pobijedili ili ne ...bitne su kockice......kuzis.....Kockice...one lijepe ...Torrente-BG:Koji cijeli svet? Daj bre koji je to sport.Igra se u 15-ak zemalja na svetu. A zemlje tipa Hrvatska,Srbija... se loze na isti kad osvoje medalju posto su u svemu ostalom jada pa je onda dobar i vaterpolo.
.....za tebe crveno/bijele.......Torrente-BG:Koje kockice?
....pozdrav u metroplu..........kod nas u Osijeku se slavilo.....eeeeeeeeeeeej covjece..pa svjetski.........eeeeeeeeeeeeeeej.......prvaci........PURGER:Ja ne pratim baš Vaterpolo,ali neka,još jedno zlato,tako treba.Nogomet če biti isto interesantan s obzirom da ova Repka ima šta za pokazati,čak sam se i iznenadio,pogotovo nakon bahatih Englezera.
...........slazem se.....OK......ali ovo je sad trenutno.....pa mora se malo .......MI HRVATI....Elvin:čestitke komšijama.
vaterpolo je drugorazredni sport. igra se ozbiljno u pet zemalja, u ostalim su jedva čuli za njega.
mnogo veće uspehe su ostvarili hrvatski rukometaši, svojevremeno. to je ipak ozbilniji sport...
MalaKosava:.....za tebe crveno/bijele.......
MalaKosava:....pozdrav u metroplu..........kod nas u Osijeku se slavilo.....eeeeeeeeeeeej covjece..pa svjetski.........eeeeeeeeeeeeeeej.......prvaci........
Dobro, nemoj sad cepidlačiti, raduju se ljudi, ko će sad misliti na geometriju.Torrente-BG:Prvo se obrazuj malo i nauci razliku izmedju kvadrata i kocke.Malo bi glupo izgledali kada bi imali kocke na dresovima.
.........eh ti sad bas ......koga je briga za matematiku....Torrente-BG:Prvo se obrazuj malo i nauci razliku izmedju kvadrata i kocke.Malo bi glupo izgledali kada bi imali kocke na dresovima.
Torrente-BG:Prvo se obrazuj malo i nauci razliku izmedju kvadrata i kocke.Malo bi glupo izgledali kada bi imali kocke na dresovima.

........ja sam sutradan bolestan kad povučem mulj......glava kida....treba malo češće vježbati......jednaput/dvaput mjesečno dosta......PURGER:Daj napio sam se sinoć ko životinja,još smo išli van na cugu tek u pet ujutro.
.....eeeeeeeeeeej pa di si...jesi gledao tekmu a?.....fosilvaso:To su bile kockice koje su se pod Francekovom 'demokratskom' čizmom pretvorile u kvadratiće!![]()
Ajde sto tebe nije sramota,od takvoga se covek ni ne nada,ali da se na forumu koji je,barem geografski,srpski tolerise takav avatar samo govori koliko ovde daleko odlaze kada pomisle da su gostoljubivi i demokrateElvin:čestitke komšijama.
vaterpolo je drugorazredni sport. igra se ozbiljno u pet zemalja, u ostalim su jedva čuli za njega.
mnogo veće uspehe su ostvarili hrvatski rukometaši, svojevremeno. to je ipak ozbilniji sport...
Da ti pošteno kažem nama malo i dosadilo to slavljenje. Jedno vreme košarkaši, vaterpolisti, odbojkaši i odbojkašice nas ubiše sa slavljima. Dajte ljudi koju godinu da se saberemo malo. Što je mnogo, mnogo je. I tako sad vi, a kad se mi saberemo eto nas ponovo da slavimo, naravno uz pobedu nad Hrvatskom. :wink:MalaKosava:....pozdrav u metroplu..........kod nas u Osijeku se slavilo.....eeeeeeeeeeeej covjece..pa svjetski.........eeeeeeeeeeeeeeej.......prvaci........
jao čitam ove vaše postove i sve si mislim ahhhhsouth:
MalaKosava:.........NIje vam za zamjerit.....nemate mora dobro ste i dogurali........nebitno je da li smo pobijedili ili ne ...bitne su kockice......kuzis.....Kockice...one lijepe ...