Hrvati i Albanci osnovali vojni savez, nova Mala Antanta

Da li će se ovaj vojni savez proširiti i na ostale zemlje Balkana?

• Da

glasova: 5 38,5%
  • Ne

glasova: 8 61,5%

• Ukupno glasova
    13
Vecina bugara su srbi,a ovaj kanalizacioni otpad je isplivao pod nemackim uticajem radi zauzdavanja srba
Ma. pre će biti da se odrekao porekla jer nije imao leba da jede, sanjao je o pranju evropskih ulica... sad pokušava sebi da opravda izdaju mržnjom prema Srbiji... :sad2:
Preci mu se prevrću u grobovima.

Pametne države, kako ćeš drugačije ako imaš agresora u komšiluku. Isto tako se EU naoružava zbog Rusije.

Gde god su Srbija i Rusija, tu su neki problemi, tenzije, ratovi...

Teško je objasniti.
Nema im druge...eno, Srbi zauzeli Tiranu, izgradise vojnu bazu kod Topuskog i planiraju napade dronovima na Krsko.
Sta su ove zrtve cekale do sada, nije mi jasno!

Perfidna abolicija nacisticke ideologije,gasnih komora i istrebljenja drugih naroda.Zbog ovoga bi u Izraelu otisao u zatvor

Prvo, ja živim u sadašnjem vremenu i ne znam iz kog si ti ispao.

Drugo, istorija ponekad mora i da se ostavi iza sebe. U Evropi je svako ratovao sa svakim pa su došle nove generalcije, sve to ostavile iza sebe i nastavile da žive u miru. Prosto vreme ide i nema razloga da se ko nekakva nadžak baba stalno vraćamo u prošlost i pozivamo na "nerasčišćene račune".

Sva dešavanja iz prošlosti idu na čast ili sramotu ljudi koji su u tome učestvovali, sadašnje generacije nemaju nikakve veze sa time. Ako cela Evropa može da bude složna i u miru, a jedino oko Srbije neke tenzije i mržnja, onda ti je valjda jasno gde leži problem.

Imaš oči, koristi mozak i to je sve što je potrebno ;)

Tvoj problem je sto gajis mrznju u sebi i to te izjeda.Niko ti nije kriv sto si celu istoriju na pogresnoj strani,a na kraju molis za milost,naravno da te bije kompleks vecitog gubitnika i genocidasa u nemoci
Wtf kažem ti upravo da sam iz porodice koja je uvek bila anti-fašistička a ti mi kažeš da sam genocidaš?? Pa moja porodica je bila na pobedničkoj strani u WW2, nismo mi bili Četnici pa da nas bije kompleks. Ccccc...

Otac mi je crnogorskog porekla, a ne srpskog, majka šopskog porekla. Od najboljih i najdičnijeh Balkanaca 🇲🇪🇧🇬
Ne znam šta ti treba da se nerviraš ovde. Verovatno ti je teško da živiš sam sa sobom kao poturica, pa si došao ovde da malo opravdaš svoj bivši identitet. Ali ne ide to tako lako, jer što više mrziš, to gore po tebe.
Mada, razumem te donekle, nisi ni jedno ni drugo ni treće. Bugarima si smešan jer znaju da si pola Srbin, pa još poturica (niko ne veruje da Crnogorci nisu Srbi), a Srbi se najviše gade poturica.
Ali imaš pasoš eu, to je najvažnije.

Prvo, ja živim u sadašnjem vremenu i ne znam iz kog si ti ispao.

Drugo, istorija ponekad mora i da se ostavi iza sebe. U Evropi je svako ratovao sa svakim pa su došle nove generalcije, sve to ostavile iza sebe i nastavile da žive u miru. Prosto vreme ide i nema razloga da se ko nekakva nadžak baba stalno vraćamo u prošlost i pozivamo na "nerasčišćene račune".

Sva dešavanja iz prošlosti idu na čast ili sramotu ljudi koji su u tome učestvovali, sadašnje generacije nemaju nikakve veze sa time. Ako cela Evropa može da bude složna i u miru, a jedino oko Srbije neke tenzije i mržnja, onda ti je valjda jasno gde leži problem.

Imaš oči, koristi mozak i to je sve što je potrebno ;)
Tvoj Aljek je saveznik sa Nato paktom,evo i juce se sastao sa gensek Nato.Srbija izvrsava sva naredjenja: prodaje oruzje Ukrajini,prodaje srbe na Kosovu,prodaje banke,prirodna dobra,prodaje decu i omladinu,prodaje istoriju i kulturu,drugi uredjuju sta ce srpska u skolama da uce,prodaje r
Republiku Srpsku.Stvarno ne znam gde ti vidis bilo kakvo izazivanje nestabilnosti?
Pa vi titovi pioniri treba Aljeka u dupe da ljubite,ispunjava vam zelje koje ste samo mogli da sanjate.

Moj deda je bio u NOB-u od leta 1942. Nije menjao nikakvu stranu. Sudeći po mržnji koja iz tebe ispoljava tvoj deda mora da je služio vojsku u SDK.
Ti si sramota i za bugare i za crnogorce i za srbe,a sigurno sad i nemce sramotis jer ne umes da bacis papir u papir kantu.To nije vazno,ali vazno je da se ti urazumis ako je to moguce i pocnes stvari da sagledavas na ispravan nacin.

Tvoj Aljek je saveznik sa Nato paktom,evo i juce se sastao sa gensek Nato.Srbija izvrsava sva naredjenja: prodaje oruzje Ukrajini,prodaje srbe na Kosovu,prodaje banke,prirodna dobra,prodaje decu i omladinu,prodaje istoriju i kulturu,drugi uredjuju sta ce srpska u skolama da uce,prodaje r
Republiku Srpsku.Stvarno ne znam gde ti vidis bilo kakvo izazivanje nestabilnosti?
Pa vi titovi pioniri treba Aljeka u dupe da ljubite,ispunjava vam zelje koje ste samo mogli da sanjate.

Naš predsednik gaji vazalni odnos sa zapadom, to je potpuno pogrešno i nije ono kako ja smatram da treba da bude.

Mi ne trebamo da budemo KOLONIJA i DEPONIJA zapadu, što naš predsednik radi, već da budemo ravnopravna i poštovana država zapada.

To je velika razlika.

Naš predsednik gaji vazalni odnos sa zapadom, to je potpuno pogrešno i nije ono kako ja smatram da treba da bude.

Mi ne trebamo da budemo KOLONIJA i DEPONIJA zapadu, što naš predsednik radi, već da budemo ravnopravna i poštovana država zapada.

To je velika razlika.
Stvarno je nezamislivo da postoji neko ko misli da ti mozes da budes ravnopravan sa nekim.To je nemoguce,shvati,postoji samo odnos sluga-gospodar,ko hoce nesto na svoju ruku,zavrsi kao Djindjic,ko zna kako se sa njima posluje,zavrsi kao Vuqiq.
Kad se bude nasao covel iz opozicije koji je spreman na jos vece ustupke zapadu,Vuqiq ce sutra biti sklonjen

Back