Hrvati i Albanci osnovali vojni savez, nova Mala Antanta

Da li će se ovaj vojni savez proširiti i na ostale zemlje Balkana?

• Da

glasova: 5 38,5%
  • Ne

glasova: 8 61,5%

• Ukupno glasova
    13
Dakle, subregionalni program iz 1996.g.o kontroli naoruzanja mozemo uporediti sa usmenim sporazumom o nesirenju NATO-a prema Ruskoj Federaciji...
dakle, ocekujemo najprije nacionalne, pretpostavljam, regionalne razmirice, ( Republika Srpska, kulturna autonomija Raske oblasti...itd.) i zatim, oruzani sukob.
Na Balkanu nikad nije dosadno.
Да смо гледали само своја српска посла ко и сав остали нормалан свијет, било би нам "досадно". Неле је био у праву "Сад се види, сад се враћа с ким сте хтјели да будете браћа..."

Pametne države, kako ćeš drugačije ako imaš agresora u komšiluku. Isto tako se EU naoružava zbog Rusije.

Gde god su Srbija i Rusija, tu su neki problemi, tenzije, ratovi...

Teško je objasniti.
Perfidna abolicija nacisticke ideologije,gasnih komora i istrebljenja drugih naroda.Zbog ovoga bi u Izraelu otisao u zatvor

Pametne države, kako ćeš drugačije ako imaš agresora u komšiluku. Isto tako se EU naoružava zbog Rusije.

Gde god su Srbija i Rusija, tu su neki problemi, tenzije, ratovi...

Teško je objasniti.
Да, да, а око нас све диван свијет. Јадни, стра и'је морају "побит, поклат".

Izgubili ste 4 rata, šta ti garantuje da nećeš i peti da izgubiš? Dok je SNS na vlasti nema zime za neprijatelje Srbije. Prosto sa vama agresivnim susedima mora tako inače nema mira na Balkanu ako vas čovek pusti da vršljate ponovo kao 90ih.
Tu mantru o " cetiri izgubljena rata" objesi Gebelsu o rep.
Vi ste u " vasoj Hrvatskoj" izgubili bitku za mir.

Obraćaš se pogrešnoj adresi. Mada su vas i Hrvati nalemali propisno 1995. Ja sam od jula prošle godine Bugarin, a mi smo vas kroz istoriju kulturno lemali u bitkama. Posle kme kme, heljp France heljp 🥺🥺🥺
Лемање је било такво да замало нијесте изгубили Софију.

Da li je moguće da u Srbiji prolazi ispod žita vest da su Hrvatska, Albanija i Kosovo potpisali odbrambeni vojni savez protiv Srbije.
Potpisali su je ministar odbrane iz Prištine Ejup Maćedonci i albanski i hrvatski ministri Niko Peleši i Ivan Anušić. Koja su vaša mišljenja? Da li se ove zemlje plaše da će ih Srbijanski režim napasti kao skretanje pažnje sa narodnih demonstracija?
Pogledajte prilog 1700498
Hrvatska, Albanija i Kosovo potpisali važan vojni sporazum, Vučić dobio slom živaca: ‘Obranit ćemo se od agresora, pa i tako moćnog!‘
NOVI VOJNI SAVEZ NA BALKANU KAD MU VREME NIJE Potpise uz dve zemlje stavila i Priština, a glavna poruka upućena DIREKTNO SRBIJI

А ви Бугари офарбајте се у плаво и на карти увуците нам се са том плавом у доопе

Obraćaš se pogrešnoj adresi. Mada su vas i Hrvati nalemali propisno 1995. Ja sam od jula prošle godine Bugarin, a mi smo vas kroz istoriju kulturno lemali u bitkama. Posle kme kme, heljp France heljp 🥺🥺🥺
Nemas se cime hvaliti!
Poznavala sam covjeka kojem je bugarska vojska pobila uzu i siru familiju za vrijeme okupacije...pa je tvrdio da takvih zlocinaca jos nije vidio dok hrvatsku vojsku nije vidio na djelu 1992. i nadalje.
A sto se Francuza tice, Kraljevina je isplatila nakon rata i zadnji metak koji su Francuzi poslali kao " pomoc".

Лемање је било такво да замало нијесте изгубили Софију.
Dečko tvoja porodica je ratovala na strani Austrougarske, sedi tu i ćuti. A i ono baš je bilo lako nakon 400.000 mrtvih Srba palih u borbi. Stvarno ste jeftino platili pobedu, šta bi tek bilo bez kmekanja heljp France heljp 🤡

Nemas se cime hvaliti!
Poznavala sam covjeka kojem je bugarska vojska pobila uzu i siru familiju za vrijeme okupacije...pa je tvrdio da takvih zlocinaca jos nije vidio dok hrvatsku vojsku nije vidio na djelu 1992. i nadalje.
A sto se Francuza tice, Kraljevina je isplatila nakon rata i zadnji metak koji su Francuzi poslali kao " pomoc".
Nisu Francuzi poslali metkove kao pomoć nego celu vojsku. Srbija je jedina država u Evropi koja u novovekovnoj istoriji nijedan rat nije dobila samostalno.

Back