ХРВАТЕ НЕ ТРЕБА ЉУТИТИ

Dobro! A ko su po tebi ustase?
Jel to celokupni hrvatski narod ili pojedinci?
Gledajuci iz njihovog ugla trebalo bi istrebiti Cetnike a dali si ti cetnik?
Ja nisam i ne znam nijednog cetnika a zivim u Srbiji! Plus sto imam skoro 4 banke pa nisam bas neki balavander koji drbi"noz,zica ,srebrenica" a pisao je u gace kada se to dogadjalo.
Odakle ta mrznja? Dali shvatas da je to maslo malog broja ljudi kojima to sto ti radis ide u prilog i koji se na konto toga bogati. Kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj postoje ljudi koji nikome ne zele zla i veruj da je vecina takva ali pojedinci kao ti unistavaju i najmanju nadu za normalne odnose sa okolinom.
Kao sto sam nekada davno rekao da Kosovo treba dobro prodati jer je sigurno izgubljeno svi se smejali a sad je doslo to na svoje ali nasi politicari nisu bili pametni da zarad naroda izvuku neke ozbiljne novce nego su se zadovoljili tako sto su sebe i svoje porodice obezbedili za naredne eone a nas ko sisa.E zato kazem da se za sve krivi politicari pa tako i za to sto se desilo izmedju Hrvatske i Srbije sto se ocigledno i moglo videti kod Ivana sa Mesicem kako se to dogovara ko ce koga i kad.:bye:

I tako si ti sprcao skoro 4 banke i velis red je da se Kosovo i Metohija sto skuplje proda.E bogami ,uzalud si ih sprcao.
Prodaj ti svoj stan ,sobu po sobu,pa ces uskoro ostati na terasi na vetru.
Kosovo treba ostaviti za neka druga vremena.i vojnim putem,KAD ZA TO DODJE VREME, vratiti ,uostalom VOJNIM PUTEM I OTETO- a do tada proglasuti privremeno okupiranom teritorijom.kao sto bi svaka zemlja koja drzi do sebe uradila -SVE DRUGO JE VELEIZDAJA u koju srlja ova vlast .
Sad bi takvi jao ti , sto su sprcali 4 banke rekli-PA TI BI OPET DA RATUJES- a moj odgovor evo odmah da izbegnemo postavljanje takvog pitanja-- a zasto su ova druga EU I USA gamad imala motiv da ga vojnim putem uzmu , .I zasto po tebi najdemokratskije zemlje, malo malo pa ratuju na TUDJIM TERITORIJAMA, i to za TUDJE TERITORIJE

Имајући у виду да:

Srbija mora kroz Zagreb ka EU

SERCRO.jpg

Dejan Vuk Stanković - Onog trenutka kad Hrvatska postane članica EU, Srbija će morati da ima inicijativu u pravcu poboljšanja odnosa, jer se Hrvatska uvek može poslužiti nekim vetom u pogledu srpskih integracija u EU, i to na slične načine kako je to Slovenija radila sa Hrvatskom. Suština je da se ova negativna energija koja postoji između dve zemlje ipak postepeno smiruje i ako Srbija ima želje da ide u EU, treba da pokuša da stvori što je moguće bolje odnose sa Hrvatskom.

мислите ли да ће српска власт, која је изабрана да Србију уведе у ЕУ,

морати да побољша своје односе са Хрватском .. ?

Šta ti je ironija sudbine.
Da hrvati budu naša poslednja linija odbrane od zlotvorske eUnije.

Имајући у виду да:

Srbija mora kroz Zagreb ka EU

SERCRO.jpg

Dejan Vuk Stanković - Onog trenutka kad Hrvatska postane članica EU, Srbija će morati da ima inicijativu u pravcu poboljšanja odnosa, jer se Hrvatska uvek može poslužiti nekim vetom u pogledu srpskih integracija u EU, i to na slične načine kako je to Slovenija radila sa Hrvatskom. Suština je da se ova negativna energija koja postoji između dve zemlje ipak postepeno smiruje i ako Srbija ima želje da ide u EU, treba da pokuša da stvori što je moguće bolje odnose sa Hrvatskom.

мислите ли да ће српска власт, која је изабрана да Србију уведе у ЕУ,

морати да побољша своје односе са Хрватском .. ?

Ko god je mislio/misli da ce hrvatska dobrovoljna glasati za ulaz Srbije u EU je budala.

Oni su fingirali zblizavanje da bi ispunili uslove o "dobrosusedskim" odnosima, koje EU trazi.

Dobro! A ko su po tebi ustase?
Jel to celokupni hrvatski narod ili pojedinci?
Gledajuci iz njihovog ugla trebalo bi istrebiti Cetnike a dali si ti cetnik?
Ja nisam i ne znam nijednog cetnika a zivim u Srbiji! Plus sto imam skoro 4 banke pa nisam bas neki balavander koji drbi"noz,zica ,srebrenica" a pisao je u gace kada se to dogadjalo.
Odakle ta mrznja? Dali shvatas da je to maslo malog broja ljudi kojima to sto ti radis ide u prilog i koji se na konto toga bogati. Kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj postoje ljudi koji nikome ne zele zla i veruj da je vecina takva ali pojedinci kao ti unistavaju i najmanju nadu za normalne odnose sa okolinom.
Kao sto sam nekada davno rekao da Kosovo treba dobro prodati jer je sigurno izgubljeno svi se smejali a sad je doslo to na svoje ali nasi politicari nisu bili pametni da zarad naroda izvuku neke ozbiljne novce nego su se zadovoljili tako sto su sebe i svoje porodice obezbedili za naredne eone a nas ko sisa.E zato kazem da se za sve krivi politicari pa tako i za to sto se desilo izmedju Hrvatske i Srbije sto se ocigledno i moglo videti kod Ivana sa Mesicem kako se to dogovara ko ce koga i kad.:bye:

izdajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back